אירוח בפורום תפוז

Justin Angel

New member
אירוח בפורום תפוז

לא חשבתי שיהיה עוד אירוח אחרי האירוח של עמנואל לוטם בפורום מד"ב שכל-כך קשור לפאגאניות. והנה לפניכם, אני מציג בגאווה מלוח האירועים של תפוז שלמרות חוסר-היכולת והטמטום הנצחי שלהם הצליחו לבחור עוד אורח מעניין: גבי ניצן מחבר הספר המדובר "באדולינה" יתארח בפורום ספרות!

suki da yo

New member
כחלק מההעדרות הארוכה שלי

פספסתי גם את זה, ולמעשה זה היה אירוח שמאוד רציתי להשתתף בו... אבל מה למען השם הקשר של גבי ניצן (וזה בלי קשר ודעות שלי עליו ועל רמת הכתיבה שלו) ובין פגאניות? באותה מידה אפשר להגיד, אם זה ככה, שפאולו קוראלו פגאני, שבעצם כל סופר בסגנון הזה של "תחייכו והכל יהיה בסדר, השמש תזרח ואני אמכור לכם פילוסופיה בגרוש בשביל 80 שקל"

Justin Angel

New member
זה דווקא קשור

זה מרמז על תהליך כתיבה והכוחות שעיצבו את הכתיבה שלו. כמו שאם כותב וויקאן היה כותב סיפור מעשיות, אז זה היינו אומרים שזה קשור מכיוון והשקפת עולמו תעצב את העלילה בצורה הקשורה לנושא הפורום. באותו רמה מישהו שהיה חשוף לרעיונות, מושגים ואידאולוגיה פאגאנית במשך זמן רב יותר סביר שיכלול אותם רעיונות בכתיבה שלו מאשר אדם שלא היה חשוף לאותם דברים המצויינים לעיל. אבל זה רק הרעיון שלי :)

Justin Angel

New member
הקשר הוא

שהדר המליצה על הספר, והמשתמשת החדשה Windflute קיבלה הערה אלוהית כלשהו ממנו שגרמה לה לרצות להתקרב לטבע דרך פאגאניות. זה מספיק טוב :)

למעלה