אירוח בפורום!

אירוח בפורום! ../images/Emo91.gif

במוצ"ש הקרוב נארח בפורום את אהוד (אודי) דוידי, זמר ישראלי המשתייך לזרם המוזיקה היהודית-מקורית. אודי ישוחח אתכם על פועלו המוזיקלי, על תכני השירים וההופעות הקרובות.
אתם מוזמנים לשרשר לו שאלות כבר עכשיו, וכמובן – להיות איתנו אונליין בזמן האירוח!

היי אודי.

קודם כל אומר שמרגע ששמעתי את המוזיקה שלך בערך לפני כשנה וחצי, ההרגשה הייתה כאילו השירים הולחנו לכבודי. פשוט קולע לטעם שלי בול! את הדסק הקודם שמעתי עשרות פעמים, אז אני מקווה שאהנה גם מהדסק הזה.

ולשאלות,

אז איך אתה מלחין את השירים? זה נכון שהרוח האדמה והצאן נותנים לך השראה? ישנה דמות מוזיקאית שאתה מעריץ?

מלי79

New member
האם גם עכשיו עשית דואט עם הילד שלך?

אהבתי מאוד את מה שהקטן המקסים הזד שר בעבר..

שלום.

אני מכירה אותך אישית, יש לי את כל הדיסקים שלך(כולל רוחות..),ההופעה האחרונה שלך שנכחתי בה זה היה של מכון טל בבנייני האומה ביום ירושלים..ממ..אני די יודעת הכל,אבל יש לי שאלה מסוג אחר.אבל רק את האמת.כשאתה משיב על שאלותינו,הגולשים, באיזה גישה אתה בא? איך אתה מתייחס אלינו? למשל..משמח אותך לדעת שתלמידי ישיבות ואולפנות טובים בארץ גולשים בפורום חרדי? אני לא מצליחה לסדר את השאלה אבל באמת מענין אותי לדעת איך אורח שהוא לא וירטואלי מדבר אל אנשים שמבחינתו הם נטו ניקים,וירטואלים? מקוה שאני ברורה,שבוע טוב ומוצלח.

שלום אודי.

זה נכון שהתחלת את דרכך ב`פונדק הבעש``ט` של שירה מלכיאור? בו אני עובד ומופיע כיום...

רי0פק6

New member
אהלן אודי...

מזל``ט על הדיסק החדש. רק רציתי לומר לך אתה מהיחידים שאני קונה את הדיסקים שלהם ולא צורב. (גם סיני תור ושאר הג`מע...) אכלתי אצלך כמה שבתות בישוב כשהתארחתי בחווה אצל פטי עם א.ס. תמשיך לשמח את עם ישראל.

אם מציעים לך

סכום כסף רב ושתהיה בהופעה אצל חרדים שאין רוח הרבנים נוחה הימנה.אתה תופיע?

למעלה