אירוח בפורום

אירוח בפורום

את מי הייתם רוצים שנביא כאורח בפורום, לצורך סיפור אישי ומענה על שאלות? (רק מישראל)

bonbon27

New member
וואוו יש לי המון אך...

אורנה שי, רויטל שרון, מיכל שחף, כרמית בוריאן, מאיה שני, אלכס שטילוב, יו"ר איגוד ההתעמלות, ורד פינקל, טלי ליאק והיד עוד נטויה.

אוקי, אבדוק את זה!

בסופו של דבר נראה מיהו האורח הכי מבוקש, והאם זה אפשרי, ואז נכין שרשור שאלות ונזמין אותו/אותה לענות.

MayTheBee

New member
ובכן

לדעתי יהיה מעניין לראות פה אירוח של מיה שני. למרות שאני מכירה אותה,ואולי בגלל זה, אני יודעת שהיא נחמדה מאוד וחושבת שתענה בשמחה. היתה לה קריירת התעמלות מעניינת כמתעמלת ובטוח שהיום כמאמנת, לא פחות. בנוסף, היום הייתי באיזשהו טקס של ספורטאי עבר וישבתי ליד רות פלד (בעבר אבלס) שהיתה אלופת ישראל במשך 9(!!!!) שנים והשתתפה באולימפיאדת רומא ב-1960 ובאליפויות עולם. אם יעניין אותך- אוכל לנסות ליצור איתה קשר שוב. אחלה רעיון - לעשות כאן אירוח

אמא לה3

New member
מי זאת???

לא שמעתי את השם שלה, אבדוק את זה בגוגל, נשמע מעניין... ראיתי בפורומים אחרים, שהם כל שבוע בוחרים את אחחד הגולשים ועושים ממנו "איש השבוע", כל השבוע מי שרוצה שואל אותו כל מיני שאלות וזה נחמד כזה, מעוניינות?

"גולש השבוע"

שאותו שואלים שאלות כל השבוע והוא עונה ומספר סיפורים. נשמע רעיון מגניב. האם תרצי להתחיל ולהיות אשת השבוע החלוצה שלנו?

פעם ראשונה שאני שומעת עליה

את מיה שני אני בהחלט מבטיחה לשאול. לגבי רות אבלס, באמת קראתי עליה עכשיו בויקיפדיה, בערך של ספורטאים ישראלים שהשתתפו באולימפיאדת רומא 1960 (היא הייתה יחד עם ראלי בן יהודה שאותה אני דווקא כן מכירה). על רות אבלס ספציפית אין ערך בויקיפדיה וזה חבל. באמת הרבה לא מכירים ולא יודעים עליה כלום, ואולי זאת תהיה הזדמנות להכיר אותה ולדעת עליה (כי אני לא רואה הזדמנות אחרת...) ואולי גם לתת לה איזו שהיא הכרה בעולם ההתעמלות העכשווי שלנו.

למעלה