אירוח בפורום

אירוח בפורום

איזה אירוח מתאים לכם? - מומחה לבישול צמחוני\ טבעוני\רו פוד - קוסמטיקה טבעית ללא נסיוי בב"ח - כל מה שרצית לדעת על מזון אורגני - אירוח ע"י מומחית שרשרו

קוסמטיקה טבעית ללא ניסויים בבעלי חיים

קוסמטיקה טבעית ללא ניסויים בבעלי חיים הוא הנושא היחיד מהנושאים שהעלית שלמיטב ידיעתי אין עליו מידע בשפה העברית. על בישול צמחוני/טבעוני ורוו פוד נכתבו ספרים רבים בשפה העברית, ובנוסף קיימים אתרי אינטרנט ופורומים שעוסקים בנושא. על מזון אורגני וצרכנות אורגנית נכתבו ספרים רבים בשפה העברית. ובנוסף על פי התרשמותי מהימים האחרונים מזון אורגני אינו מעניין את מרבית גולשי הפורום, אם בכלל. לעומת זאת, למיטב ידיעתי לא נכתב שום ספר בשפה העברית שעוסק בקוסמטיקה טבעית ובייצור מוצרי קוסמטיקה טבעיים שלצורך יצורם לא נעשו ניסויים בבעלי חיים. למיטב ידיעתי לא קיים אתר או פורום שעוסקים במוצרי קוסמטיקה טבעיים. החומר היחידי על מוצרי קוסמטיקה טבעיים בשפה העברית, הוא חומר פרסומי שיווקי של יצרני ומשווקי מוצרי הקוסמטיקה הטבעיים. מהסיבות שצוינו לעייל אני חושב שקוסמטיקה טבעית זה הנושא החשוב ביותר.

מומחה לבישול

בתור אחת שמתקשה בלבשל כך שיהיה גם טעים וגם בריא, זה סוג האירוח שהכי מתאים לי

פצית219

New member
קוסמטיקה ללא ניסויים בבע"ח היא פיקציה לצערי

יש חברות שטוענות שהמוצרים שלהן לא נוסו על בע"ח, אבל זה טריק שיווקי... למעשה החוק אומר שאי אפשר לקבל אישור לשווק מוצר קוסמטי בלי אישור שהוא בטוח לשימוש, והדרך היחידה לקבל אישור כזה כיום היא ניסויים בבע"ח. עובדים על למצוא תחליפים הולמים, אבל הם עדיין לא קיימים (או לפחות לא פורסמו). החברות שטוענות שהן לא מבצעות ניסויים בבע"ח, עושות אחת משתי אפשרויות: או שהן עצמן לא עושות ניסויים אבל הן שוכרות חברות קבלן שיעשו את הניסויים במקומן, או שהמוצר הסופי לא נוסה על בע"ח אבל כל אחד מהמרכיבים כן נוסה (וזה מספיק כדי לקבל אישור לכתוב על המוצר שהוא לא נוסה על בע"ח). באיחוד האירופי הכניסו לא מזמן חוק שאוסר על ניסויים בבע"ח למטרות קוסמטיקה. מה שנובע מכך הוא שאסור יהיה להכניס לשימוש חומרים חדשים, אלא רק לשווק מוצרים ישנים או לרקוח מוצרים חדשים שהם בעצם קומבינציות של חומרים שכבר נוסו, עד שימצאו תחליף הולם לניסויים בבע"ח. אני כמובן מאוד בעד החוק הזה. בשורה התחתונה, אם אתם מתנגדים לניסויים בבע"ח למטרות קוסמטיקה, אל תקנו מוצרים שמכילים חומרים חדשים, אלא רק מוצרים ותיקים. אף חברה לא מנסה מוצרים בשביל הכיף, זה לא כלכלי, לכן ברגע שהושג אישור בטיחות לא מנסים את המוצר יותר. אבל מוצר שלא נוסה על בע"ח בכלל זאת פיקציה.

enbalush

New member
את מתבלבלת עם תרופות

נכון שהחוק מחייב כל תרופה להיות מנוסה בבעלי חיים (בשביל כיסוי תחת בעיקר), אבל על קוסמטיקה החוק אינו מחייב ויש הרבה חברות שמפסיקות להשתמש בניסויים.

אירח בפורום- הכרעה ../images/Emo13.gif

הכל מעניין אבל צריך רק אחד.. לכן ע"פ רוב קולות, האירוח הבא יעסוק בבישול צמחוני וטבעוני, קינוחים טבעוניים אפשריים איך לבשל אוכל מקורי וטעים ועוד... אעדכן אתכם מתי להתחיל לשאול שאלות הוציאו את הסירים, המריקו את הסכו"ם בתאבון

קוסמטיקה טבעית ללא ניסויים בבע"ח

אם כי אני לא מהקבועים של הפורום, ורק היום גיליתי אותו כשהתעניינתי קצת בסוגי תה..

בעתיד

אני אעשה איזה אירוח או סמי אירוח על קוסמטיקה טבעית, ללא ניסויים וכו'.. זה נושא מעניין כשלעצמו.

למעלה