אירוח בפורום..

ליאן.

New member
אירוח בפורום..

כבר שבועיים שאני מנסה לחשוב מי מתאים להתארח בפורום סינגלס.. יש הצעות ??

זִיגזַג

New member
מה ז´תומרת להתארח ???

זיגזג עצוב אגב היום!!!
איזה עולם מבאס...

joecamel

New member
יש לי יש לי יש לי ............

=========ורדה רזיאל ז´אקונט=====!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שתצעק עלינו קצת שתסביר למה אנחנו סינגלים וכו´ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם סתם שלא תעיזי אפילו לחשוב בכיוון שלה!!!!!!

חסרים סינגלים שמדברים על זה?

ומשום מה, אני נזכר רק בסינגליות. אולי כי להן זה יותר מציק? אולי כי הבעיה ,לפחות בבועה התל אביבית, יותר כואבת מהצד של הנשים, ואולי כי הזיכרון שלי לא אי-יי-יי. אז ככה: מרב מיכאלי - סינגלית כבר הרבה זמן, ומבחירה. קארין ארד - כנ"ל, ויש לה את השנינות שלה. אור ישראלי - אמנם עם חבר, אבל לא נשואה (זה מתאים? לא הסתכלתי בתקנון בזמן האחרון) מידי חודש יוצא בעיתון העיר מוסף "בנות", אני ממליץ לך להסתכל שם וגם על אלו שכותבות ב"בננות" (איריס אברמוביץ לא רעה בכלל). אפשר, כמובן, להביא איזה פסיכולוג/ית שתדבר/ידבר על הבעיות שבהשגת בן זוג וכו´ וכו´. או שדכנית, או מישהו שסינגליות נופלת אצלו בתחום המקצועי. השאלה היא: למה לארח? מה יצא לנו מזה? ומהי המטרה?

SENDA

New member
דודו טופז ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הסינגל המושלם של ישראל. ואם יש לך ממש קשרים אז ש בחור שקצת פחות סינגל ידוע אבל שמעתי שהוא דיי פרוד היום, קוראים לו (וגם קורעות לו ...
) טומי, או טום קרוז להמונים
. אבל גם אני עדיין לא מבין מה אנחנו אמורים לשאול
על האש ישאל איך מוצאים ז _ _ _
בחורות הפורום ישתפו את המאורח בטלנובלה
נשאל על מקום טוב לתפוס בחורה/בחור/זיון/חתול
סתם נראה לי תמוהה

ליאן.

New member
רעיונות נחמדים... ../images/Emo13.gif

יש עוד ? בינתים מרב מכאלי נשמעת הכי מזמינה.. ונער, באמת כדאי שתקרא את הודעת המנהלת מתישהו..

thor

New member
תזמיני איזו בלונדינית חכמה ויפה....

אם יש איזושהי בלונדינית חכמה ויפה אשמח שתתארח פה. בעצם למה אנחנו צריכים את זה בכלל ?

ליאן.

New member
שאלה מצויינת...

דבר ראשון, שיגרה זה רע. יהיה נחמד לגוון קצת ולארח מישהו/י מעניין/ת בנושא הפורום שאולי יוכל/תוכל להעשיר אותנו במעט.. דבר שני, קידום הפורום. אירוח מעניין בדרך כלל מביא אנשים חדשים, כינויים חדשים, דעות חדשות. דבר אחרון, כי אפשר. מעולם לא עשיתי אירוח בפורום.. ומכיוון שבתפוז מעוניינים להמשיך ולקדם את הפורומים בתקשורת ובכלל, זה הזמן! יש עוד רעיונות ? אוכל להעלות את כל ההצעות לסקר בפורום.. ושהעם יבחר
ד"א, נדמה לי שדודי בלסר הוא רווק מבוקש.. המממ.. אולי..אולי..

DrumStick

New member
לא יודע .. אמרת בלונדינית....

זה מה שקפץ זה ושרה נתניהו .....
אבל היא לא סינגלית .. היא סתם טיפשה

יש לי רעיון מצוין....אפשר לארח

א ו ת י גם סינגל (שנה) גם נחמד וגם קל להביא אותו לכאן וכמובן גם צנוע ויפה

ליאן.

New member
זה לא רעיון כזה מוצלח.. ../images/Emo4.gif

אתה הרי בן בית, איך נארח אותך ?..

למעלה