אירוח בפורום?

מוצארט

New member
אירוח בפורום?

לאחרונה עלתה שוב האופציה לארח את אחד משחקני הקבוצה בפורום. אירוח בפורום משמעותו, שאתם רושמים שאלות, וביום ובשעה מסויימת, השחקן הנ"ל, יגגש למחשב, ויענה לכולכם על השאלות. עכשיו השאלה הגדולה היא, את מי הייתם רוצים לארח כאן בפורום?

X יו יו S

New member
לא יודעת

כיאלו עכשיו כולם אותו הדבר אז מי שיבוא יבוא אין אחד שיש לי שאלות לשאול אותו ששחקן אחר לא ידע

מוצארט

New member
אני מתכוון ליותר ספציפי

ושאלות לא רק על הכדורגל של הקבוצה, אלא על השחקן עצמו. מה שם אישתו, כמה ילדים יש לו, ואיך הוא הצליח לאלף ת'כלב שלו

X יו יו S

New member
הא חדירה לפרטיות

עכשיו אתה מדבר אז מי אני רוצה הא עדיין אף אחד אבל הייתי רוצה לשאול משהו את אליניב או אופיר או רוסו אבל הם לא משחחקים אצלנו יותר

X יו יו S

New member
הא מישהו מקשיב לי

רוסו מתארח ביום שני:) אח למה לא ביקשתי מיליון דולר$

zuli4

New member
ינון יכול להצליח כמו אליניב..

אליניב משחק בקבוצה שבה נותנים הזדמנויות לשחקנים..לא כמו בב"ש.. כמה דקות ינון שיחק השנה?! באמת לא כדאי שנגיד.. וחוץ מזה לא נראה לי שהוא מקנא באליניב..הם אחים ואני חושבת שהם מפרגנים אחד לשני...

D a n n y b o y

New member
שכחת כמה אליניב ישב על הספסל בחיפה

סביר להניח שבחיפה צריך לעבוד הרבה יותר קשה כדי לקנות מקום בהרכב הפותח, במיוחד עם סגל רחב כמו שיש להם. בב"ש הסיבה היחידה שלא נותנים הזדמנויות היא פוליטיקה פנימית.

מוצארט

New member
לא פוליטיקה פנימית ולא נעליים

זה מאוד פשוט. (ואני כמובן מתייחס למצב הנוכחי) הקבוצה נמצאת בתקופה לא טובה, ועד המשחק האחרון היינו במקום האחרון. בזמנים כאלה, א"א לבנות על צעירים, כיון שפה מדבר הנסיון. לכן הצעירים עדיין לא משותפים בצורה מאסיבית. וחוצ'מזה, תסתכל על אביתר אילוז. הוא עבד מאוד קשה באימונים, ומהר מאוד הוא שחקן הרכב לגיטימי.

D a n n y b o y

New member
לא התייחסתי דוקא למצב הנוכחי

אלא לגישה הכללית שהייתה בבאר שבע בשנים האחרונות.

מוצארט

New member
ברוב המקומות, ככה זה עובד

וזאת הגישה בכל העולם. בהתחלה מכניסים אותם לדקות האחרונות, כשהמשחק כבר אבוד,ולאט-לאט, הם מקבלים יותר ויותר דקות. בדר"כ, "תור הזהב" של הצעירים, זה כשמישהו בעמדה שלהם נפצע, והם זוכים למשחקים החשובים ביותר בקריירה שלהם, כיון שאלה יקבעו את גורל הקריירה שלהם. איזה מאמן ירצה לאבד את העבודה שלו בגלל הימורים מיותרים? נכון, יש קבוצות בארץ שמשתפות הרבה צעירים, אך זה רק בגלל שאין להם יותר מידי כסף להשקיע בזרים, או בישראלים יקרים אחרים. לשתף צעירים זה דבר מבורך, אבל בסופו של דבר , אף-אחד לא רוצה לרדת ליגה ע"ח קידום צעירים.

RED OR DEAD BS

New member
אפשר לחשוב שעושים להם דווקא

בימים כאלה חייבים להניח הכל בצד ולצעירים לתת להם להשתלב במסגרות אחרות כמו גביע הטוטו, משחקי אימון וכו', אי אפשר להסתמך עליהם בתקופה כזאת, אם היו נותנים להם את ההזדמנות כבר מתחילת העונה ומעלים להם ת'ביטחון אז היה אפשר להכניס את זוהר יינון ואביתר, למרות שאני חושב שהזרים לא יותר טובים מהצעירים שלנו (קראבליו=חוגג), בקיצור צריך למצוא להם תקופת מבחן אחרת ומהר

אממ רעיון טוב

אני זוכר שבעונה שעברה באתר הרישמי התארכו סתיו ואופיר בצאט והיה מאוד נחמד לדעתי צריך להציע לסתיו ,עוז,אליניב לה השחקנים שמהם בנייה הקבוצה אני גם יכול לברר ושאול אם שמעון ביטוון ירצה להתארח פה אני יכול לדבר איתו נים מול פנים הוא גר ליד הבית ספר שלי והבן שלו שמו עמיתא ני מכיר אותו והכול מעויינים?

מוצארט

New member
כמה שהרעיון

של לארח את שמעון ביטון נשמע נחמד, אני לא ממש חושב שהוא מעניין כאן מישהו. עם כל הכבוד (ובאמת יש כבוד אחרי שנים שהוא היה במועדון!), יש שחקנים אחרים הרבה יותר מעניינים. ברגע שאני אקבל תמונה כללית, על האישיות הרצויה, נתחיל להזיז עניינים. תודה לך!

zuli4

New member
שמעון ביטון?!

עם כל הכבוד לשמעון ביטון אני חושבת שאולי עדיף שחקן.. ואם כבר שחקן אז שחקן בית..

למעלה