אירוח ופליקס ב-
אנשים

אירוח ופליקס ב-../images/Emo43.gif אנשים

הערב ב-21:00, ד"ר יגאל מדג´ר, ראש היחידה לפריון הגבר בבית חולים תל השומר, יתארח בפורום אמהות יחידניות מבחירה. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=34&msgid=92356069
שני ערוצים חדשים ב-FLIX:
ערוץ כוסברה - סרטוני סאטירה מונפשים על הנעשה בישראל: http://www.flix.co.il/tapuz/channel.asp?c=59
ערוץ אקסטרים: http://www.flix.co.il/tapuz/channel.asp?c=61

2nd me

New member
נצל"ש. ../images/Emo207.gif

שלום. (= שמי בר, אני בת 15 ולומדת בכיתה י' בחיפה. דפדפתי בין הפורומים של תפוז ומצאתי את הפורום החביב הזה. וול, אני לומדת תיאטרון בובות השנה כשיעור העשרה במסגרת ביה"ס, ואנחנו משתמשים בבובות ובהצגות שאנחנו בונים להפעלות בגני ילדים ובמעונות נזקקים במסגרת המחויבות האישית. כרגע לא מדובר במקצוע עם הסבה למגמה, כי הוא פועל שנה ראשונה השנה. בכל מקרה- היי! (אם שמעתם במקרה בעיתון/בטלויזיה על חוג תיאטרון הבובות של ביה"ס ליאו בק בחיפה - אלה אנחנו.
) אז... מה נשמע?

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif!!! איזה יופי!!!!

נציגת דור העתיד! כמה נפלא שהצטרפת אלינו!!! אני למדתי בתיכון אמנות פלאסטית, אבל אם היתה מגמה של תיאטרון בובות יש סיכוי ענק שהייתי מגיעה למה שאני באמת אוהבת יותר מוקדם בחיים (לא שאני מצטערת על השנים הנפלאות בתלמה ילין ולא על האמנות הפלאסטית ולא שגיל 22 זה מאוחר מידי להתחלת לימודי מקצוע, אבל ככה, בכל זאת). כן קראתי משהו עליכם אבל זה היה ממש לא מספק. אנא, שתפי אותנו- מה אתם לומדים ועם מי ואיזה קטעים/הצגות העלתם/תעלו? ואיך היגעת לזה וכל מה שעולה בדעתך להוסיף רק חבל שניצלשת- מגיעה לך מלוא תשומת הלב של הודעה עצמאית

2nd me

New member
תלמה../images/Emo99.gif

תיאטרון בובות אצלנו עדיין לא מגמה, אלא שיעור בחיתוליו. P: (למרות שיש בחדרה ובעפולה שני תיכונים שיש בהם מגמת תיאטרון בובות עם בגרות חמש יחידות!) אנחנו לומדים להכין בובות מכל מיני סוגים, ובנוסף אנחנו כותבים הפעלות והצגות, ואח"כ אנחנו גם מעלים אותם בפני קהלים שונים. היינו בבית חולים, במחלקת ילדים, במעון לילדים חריגים (מגיל 5 עד גיל 20 בערך, אני חושבת), בגני ילדים, ובעוד מקומות כאלה, במסגרת מחויבות אישית. העלנו בחנוכה הפעלה קצרה בנושא חנוכה, אני עובדת על עיבוד לאגדה של "עמי ותמי", והמורה שלנו עובדת על פרויקט משלה, שבסופו נציג גם אותו. תיאטרון בובות הוא אצלנו חלק ממגוון של שיעורי בחירה (במקום המגמות, כי בכיתה י' אנחנו לא נכנסים עוד ללימודי מגמות), אז בתחילת השנה כל מורה הציג את השיעור שלו על מנת למשוך אליו תלמידים. המורה שלנו הכירה לנו בובות שהיא הכינה, וסיפרה לנו על החוויה המדהימה, ואני, שלומדת תיאטרון ומאוד מחוברת לכל הנושאים שמסביב אליו, החלטתי להצטרף. בקשר לנצל"ש - יש לי הודעופוביה, או משהו. ואני לא אוהבת לפתוח הודעות. P: בכל מקרה, אתמול באמת היינו בעיתון (אני הגבוהה עם החולצה השחורה, שמפעילה את שפיץ הכתום), והיום בבוקר התארחנו בתכנית הבוקר "כל בוקר" בערוץ 10. =) צפוי לנו ראיון נוסף ביום שני, בינתיים.

נשמע בי"ס מגניב לאללה.

שיעורי ההעשרה האלה עם המורים שמציגים את עצמם ו"מושכים קהל" קצת דומה למתכונת של בי"ס פתוח אם הבנתי נכון. איזה סוגים של בובות למדתם להכין? ונשמע גם מסקרן העיבוד שלך לעמי ותמי. את מוכנה לספר ממש על קצה המזלג לאיזה כיוון את לוקחת את הפרשנות שלך לסיפור? והפרוייקטים ההתנדבותיים שלכם גם מעוררים התפעלות והסרת כובע. ויתרתי על טלויזיה בבית מבחירה, אבל יש פעמים שחבל לי שאני מפספסת תכניות. הייתי שמחה לראות את הראיון איתכם. אולי לירון (חמודון) יוכל להקליט לנו ולהעלות לפליקס (נכון לירון? נכון?) ואז כולנו נרוויח.

2nd me

New member
לא מדובר בבי"ס פתוח,

פשוט השיעורים האלה בגדר בחירה, וכל תלמיד יכול לבחור בדר"כ שיעור אחד מתוך עשרות שיעורים. אז המורים פירסמו את השיעורים שלהם בתחילת השנה.

למעלה