אירוח חברים

rinatpol

New member
אירוח חברים

בחמישי מתוכננים להגיע אלי כמה חברים, המטרה: לארח בקלות (אני בחודש שישי ובעיקר עייפה) אז יש לי שובר שלא נוצל מהקישיריה - אז נביא משם 4 קישים חשבתי על עוד כמה סלטים, כרוב עם פקאן וחמוציות ואשמח לעוד רעיונות, דברים קלילים. לקינוח יש לי מלא דובדבנים אז אני אכין את הפאי שהיה ממש מוצלח , וגם עוגת בננות בחושה , כי יש לי מיליון בננות שהולכות למות- זה מבאס מירוק הם החליפו ישר צבע לשחור וגם מגש פירות

tzivi1

New member
סלטים קלים ואהובים עלי מאוד

1. סלט עגבניות שרי -אני חוצה עגבניות שרי, קוצצת גס הרבה בזיליקום, שום כתוש, שמן זית, צנוברים (ואפשר להחליף באגוזי מלך), מלח. 2. סלט סלרי וחמוציות - העליתי כאן פעם את המתכון, אנסה למצוא בחיפוש. 3. סלט סלק עם עלים, פטה ואגוזי מלך - אני אופה סלקים בנייר כסף, מקלפת, חותכת לקוביות, מערבבת עם שמן זית ומלח. ואז שכבות של קוביות סלק, רוקט, פטה, אגוזי מלך. מזלפת שמן זית וזורה מעט מלח בין השכבות.

חנהפ

Active member
עם קישים

סלט עגבניות, בצל ירוק ברוטב חרדל הולך מצויין. סלט כרוב עם עירית, אפונה חלוטה ופיצוחים גם ישתלב פה מרימה לך להנחתה- עם הדובדבנים להכין טרייפל... ובעיקר שיהיה בשעה טוב ומוצלחת ושיעבור לך הקיץ בקלות

rinatpol

New member
אני מתה על טריפל - אבל רק באישיים

למרות שזה סופר מרשים בהגשה בכלי גדול- אבל כשמחלקים את זה זה תמיד מזכיר חדרי אוכל בתיכונים בסרטים אמריקאיים ניסית להכין את המלבי של פיית העוגיות? זה עם הקפה למעלה- נשמע לי קליל- וגם יש לי את המצרכים בבית

חנהפ

Active member
פחות אוהבת מלבי.. אני יותר לכיוון פנה קוטה

והאמת שבמקרה שלך, אירוח באמצע השבוע- קרם ברולה מנצח

rinatpol

New member
קרם ברולה זה קינוח שאני לא אוהבת

אבל תודה על הרעיונות חנה.

חנהפ

Active member

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
אנטיפסטי. לגבי הבננות-לאחר חווית בננות שמירוקות הפכו חומות

החלטתי להפסיק לקנות בננות השנה עד הסתיו.

rinatpol

New member
אתמול הכנתי מלא עוגות בננה - הילדים היו מבסוטים טיל

פשוט התבאסו -כי הם גם אוהבים לאכול כפרי אולי באמת אני אפסיק לקנות

למעלה