אירוח לאתרים חינם מצויין אבל...

akravit

New member
אירוח לאתרים חינם מצויין אבל...

מצאתי אירוח לאתרים חינם בלי פרסומות וגם פתחתי שם חשבון לראות איך זה באמת פועל. הכל הלך נהדר ויש לי אתר חינם - ספרקלינג אבל העברית יוצאת לא טוב וצריכים לשנות את ה-encoding ל-windows כל פעם שנכנסים לאתר. אני לא כל כך מבינה בדברים האלה - האם מישהו יכול לעזור ולהגיד לי מה הבעיה? תודה אילנה

איה@

New member
אילנה - נראה חמוד אמיתי ../images/Emo70.gif

נסי להכניס לטבלה הראשית את הקוד הבא div dir=rtl ותגדירי את הפונט לפונט עברי לדוגמא: font-family:arial; זה אמור לתקן את הבעיה. את מתכוונת לתפעל את האתר?? מאד אהבתי את התמונה - את מוכנה לגלות מאפוא המקור?? - אני בדיוק מעצבת הזמנה לבת מיצווה ומחפשת תמונות בסגנון הזה. תודה!
איה.

אילנה, את מלכה! ../images/Emo106.gif

בזכותך מצאתי אתר חינמי, בלי פרסומות שתומך ב-FTP!!! עכשיו רק נותר לי להעזר בשירותיכם כך שאני אוכל לעשכן את האתר שלי דרך בלוגר!
אני מאושרת עכשיו! אז מישהו יכול לעזור לי? אני אאכסן את הקבצים בשרת אכסון שאילנה נתנה ואני רוצה שכל פעם אני אוכל לכתוב בבלוגר ולפרסם שם...
עזרה? מישהו?

incognito_s

New member
עדכון אתר בבלוגר דרך FTP

כן... יש כזאת אופציה בקלות אפילו, כל מה שצריך לעשות זה לשנות את ההגדרה ב SETING לשימוש בFTP, יפתחו לך תיבות נוספות בטופס בו את מגדירה את מיקומו המדויק של הדף באתר המארח, את כתובת ה FTP, את יכולה לרשום גם את ה USER וה Password, כך שכל פעם שאת עושה Publish, האתר יתעדכן אוטמטית ולא יטריד אותך בשאלת ה User, Password. זה אמנם לא הכי אבטחתי אבל את יכולה לנסות. כמובן שניתן גם להגדיר ללא שם וסיסמא ואז את צריכה בכל פיבלוש להזין אותם. בהצלחה

incognito

תודה, אבל את זה כבר עשיתי, מה שאני לא מצליחה זה שזה באמת יפרסם כל פעם שאני כותבת... :(

incognito_s

New member
איה אוהבת שמשתמשים בפורום שלה

לפתרון בעיות. בדקתי לא היתה לי בעיה לעדכן משם

akravit

New member
איה תודה אבל... וגם

הכנסתי את הנתונים שאת אומרת ובכל זאת זה מה שיצא. בקשר לציורים - הבחורה מזמן סגרה את האתר שלה, היו לה המון עיצובים יפהפיים וגם הורדתי כמה בזמנו. הוספתי עיצוב אחד יפהפיה כאן אם מישהי רוצה את העיצוב אני מוכנה לשלוח את זה בזיפ מה שהבחורה הזאת כן השאירה מהאתר שלה זה את וובסופ שגם שם יש הרבה דברים מעניינים. אילנה

ladyorion

New member
פתרון

בשורה הראשונה של הקוד שלך תוסיפי את השורה הבאה: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html" charset="iso-8859-8";> זה *אמור* לעבוד

אולדמן

New member
בשום פנים ואופן לא!

זה האנקודינג עבור עברית ויזואלית (מישהו זוכר מה זה?). הכרזת האנקודינג שלך בסדר. מה שיכול להיות הגורם הוא שהדפדפן אינו מזהה את הדוקטייפ. לכן הכניסי בשורה הראשונה (לפני הכרזת <HTML>) את הכרזת הדוקטייפ הבאה: <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> ונקווה שזה יעזור... אמיר

איה@

New member
אמיר../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

כיף כיף! לראות אותך כאן
לא הספקתי להגיב ללירון - אבל אתה צודק. אני מקווה שעכשיו נראה אותך כאן הרבה
איה.

איה@

New member
רק עכשיו הבנתי את הנייק שלך ../images/Emo3.gif

גנוב שכמוך!!
גרמת לי לחייך על אמת!
איה.

איה@

New member
ג´נטלמן אמיתי ../images/Emo45.gif