אירוח מתוק במיוחד ב-

אירוח מתוק במיוחד ב-../images/Emo43.gif

כל מה שרציתם לדעת על מתוקים ולא העזתם לשאול אורן בקר - הקונדיטור והבעלים של רשת Bleecker Bakery וקונדיטור החודש של מגזין מנטקה – אתר הקונדיטוריה הישראלי, יתארח ב-20:30 בפורום קינוחים ומנות אחרונות וישיב לשאלותיכם בנושא קונדיטוריה, קינוחים ועוד: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1945&MessageId=151845725
יש לך שאלות בנושא הנקה, שאיבה, אחסון חלב, גמילה, ועוד? ענת בריסקין - מדריכת הנקה, מנהלת סטודיו Bmama ואם לשתי בנות יונקות לשעבר בעצמה תגיע בשעה 21:00 לפורום התפתחות תינוקות ופעוטות על מנת לתת טיפים, סיוע וייעוץ. כולן מוזמנות: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1633&MessageId=151797398

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo207.gif The Voice

מדברים על זה בכל מקום ולנו יש את בלייק שם. מי מכם צפה? מה חשבתם?

אני אני אני

ראיתי רק בשביל בלייק וראיתי שבשבוע הבא משמש מצטרפת אליו
האמת שלא אהבתי אף אחד מהמתמודדים. כולם מתלהבים שזה לא כמו איידול עם הפריק-שואו אבל אם אלה המתמודדים הכי טובים שהם הביאו מכל האודישנים שהם עשו כנראה שבאמת לא נשארו אנשים מוכשרים בארה"ב

LeAnnDylan

Well-known member
האמת שגם אני לא התלהבתי מי יודע מה

היו שם כמה חבר'ה נחמדים. אבל אף אחד לא הפיל אותי מהרגליים.

LeAnnDylan

Well-known member
זה כן!

רק שלקח לי זמן לקלוט את זה בהתחלה. פשוט ראיתי משמש מקנטייר ולא יכולתי להפסיק לצחוק. בכלל לא טרחתי להמשיך הלאה. רק אחרי שנרגעתי (איזה שעה אח"כ) קלטתי את ההמשך שכתוב פיקי והוג'/האף ואז נפל לי האסימון שכבר קראתי את זה בעבר. רק כדי להיות בטוחה הלכתי למאמרים ועברתי על מה שחן כתבה רק כדי לגלות שהם שינו איזה 2 מילים בכל מה שהיא כתבה ופשוט פירסמו את זה כמו שזה
FAIL

LeAnnDylan

Well-known member
Top 25 באייטונס שלי

זה מייצג את החודשיים האחרונים מאז שפירמטתי את ספריית האייטונס שלי ונמחקו כל הנתונים... מפתיע מישהו?
אתם יכולים גם לשתף אותנו בטופ 25 שלכם. אם אתם לא משתמשים במוצרים של אפל ואין לכם דרך לעקוב אחרי ההשמעות שלכם את יכולים פשוט לעשות רשימה של השירים הכי מושמעים אצלכם לאחרונה.

יו כפרות!!

כשאגיע הביתה אצלם לכן את הרשימה שלי. היא לא כזאת מפתיעה אם לומר את האמת. כפרות על מרטינה במקום ראשון אצלך;; והייתי אומרת שקצת התלהבת עם ליידי איי לא?

LeAnnDylan

Well-known member
נו מה אני אעשה זה בא בתקופות

אם כי להודות על האמת בשבועיים האחרונים שמעתי רק את פרפקט דיי שלהם ופעם ב. בהליכה אם צץ פתאום איזה שיר שלהם אני לא מעבירה. ככה סתם אני לא ממש חורשת עליהם.

LeAnnDylan

Well-known member
יו דרורה../images/Emo46.gif

אני בדיוק מקשיבה לגרסה של דאז הי לאב יו של מרטינה וקלי קלרקסון
איזה מהמם זה
אני לא מאמינה שכל פעם שהשיר הזה מתנגן לו בנגן אצלי אני נזכרת בך
מה עשיתי רע שאני צריכה לשמוע מרטינה ובמקום לחשוב על סקס איתה אני חושבת עליך

../images/Emo47.gif

זה באמת מהמם! גם הדואט שהילרי וריבה עשו לזה יפה בעיניי, רק שהוידאו ביוטיוב כלכך מעפן.
טריי נוט טו;; אולט'ו זה נורא מחמיא

למעלה