אירוח סגן שר הביטחון בפורום ב- Ynet

אירוח סגן שר הביטחון בפורום ב- Ynet

היום (יום ה') יתארח סגן שר הביטחון אצלנו בפורום "צו קריאה" ב- Ynet. האירוח יתקיים בשעה 12:30 וכולכם מוזמנים להשתתף. תודה, עלה פורום החפ"שים

ניר נגר

New member
היי עלה, האם יש לכם תימצות

של השאלות והתשובות? אם כן נשמח לקרוא את השאלות והתשובות. לצערי לא הייתי זמין היום ולכן לא יכולתי לשאול. שבת שלום

קישור לעמוד שאלות ותשובות + בונוס

שלום לכולם! מצ"ב הקישור לעמוד האשלות שזכו לתשובה. נשאלו הרבה שאלות אשר לא זכו לתשובה מפאת קוצר הזמן (שעה וחצי), אותן ניתן לקרוא בעמודים האחרונים של פורום. מקריאת השאלות, ללא קשר לתשובות שניתנו או לא, מצטיירת התמונה העגומה שכולנו מכירים מהשטח (שווה לקרוא אותן!). נכון להיום, צה"ל ומערכת הביטחון לא מספקים את התשובות לבעיות ובכך מעודדים את המשך קריסתו של מערך המילואים וחייליו. **************************************************************** ועוד משהו: בטקס חתימת על אמנת הסטודנטים, "מעריב" (ראו קישור) מצטט את דברי שר הביטחון אומר ש"אני מאמין שאמנה כזאת היא צורך מתבקש, ולא מצליח להבין כיצד הסתדרנו בלעדיה עד היום, אמר מופז בטקס החתימה על האמנה". תרשו לי לצטט את דברי ד"ר לובין בהתייחסותו לדברי מופז: נושא : שר הביטחון לא מצליח להבין...אנחנו מבינים מזמן תאריך : 25/12/03 11:26 מחבר/ת : דניאל לובין ''אני מאמין שאמנה כזאת היא צורך מתבקש, ולא מצליח להבין כיצד הסתדרנו בלעדיה עד היום'', אמר מופז בטקס החתימה על האמנה. שתי הערות: אמנה היא עסק לתנועות נוער ולא למדינה. מדינה מסדירה ענינים שכאלה בדין שיש בו סנקציה כלפי המפר אותו. האמנה היא גילוי של רצון טוב מתוקשר. הנסיון מוכיח שהכל מילים. הייתה אמנה כזאת בשנת 1982 אחרי גיוס שלום הגליל והכל קרס אחרי שהכותרות נכתבו והכבוד למחברי האמנה חולק. אל מי אמור לפנות מחר סטודנט שהאמנה מופרת כלפיו איזה בית דין יעסוק בהפרת אמנה? לרב אלוף במילואים מופז הערה אישית אם אפשר. אתה מתפלא איך הסתדרנו בלי זה עד היום? אתה שמנהל את המערכת מביע היום פליאה על מעשה שאמור היה להעשות מזמן בתוקף תפקידך ותחת אחריותך? כמפקד הצבא זה לא עניין אותך? כשר הביטחון נזכרת רק עכשיו? מה הבנת עד עכשיו? ובכן לידיעתך: לא הסתדרנו. פשוט לא הסתדרנו ולכן 700000 יושבים בבית. לא בגלל חולשה שלהם ולא בגלל שלא רוצים לשרת אלא בגלל שאתה מנהל גרוע את המילואים. המשפט המדהים שהופץ בשמך בתקשורת יהדהד בועדת החקירה שתבדוק למה לישראל אין מילואים. חשפת מה שידוע למשרתים מזמן. מערך המילואים נמחק בגלל חולשה פיקודית עצומה של מפקדי הצבא ושל מקבלי ההחלטות במדינה. אל תאמר יותר לעולם שהעסק קרס כי העם חלש. אתה מודה היום באמירה אחת שלך שאתה פשוט " לא מבין". זו האמת המרה. אתה וחברייך בצמרת המערכת לא הבנתם ועדין לא מבינים". (עד כאן הציטוט). ומכיוון שאין מי שיבין אותנו המילואימניקים, יש להמשיך ולגרום להם להבין שהם משחקים על זמן "שאול" (תרתי משמע). לילה טוב לכולכם ואל תתאיישו... עלה

ניר נגר

New member
תודה עלה על הקישור לתשובות

של סגן שר הביטחון, קראתי בעיון את התשובות לשאלות וכולי תקווה שלא מדובר בדיבורי סרק... אנחנו ביחד איתכם נמשיך לעקוב אחר המעשים, לא הדיבורים. המשך שבוע טוב ידידי

למעלה