אירוח של האחת והיחידה בבלוגTV !

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

dsol

New member
אירוח של האחת והיחידה בבלוגTV !

הלא היא עדית ! הכחולה שלנו פה...
מה אתם אומרים בעניין
אני מאוד רוצה שזה יקרה ! לדעתי זה יהיה ממש טוב ובכל זאת.... זו עדית
מגיע לה !

ברררר

New member
../images/Emo45.gif בעד!!!

שיטטטטטטטטטטט!!!!!!!!!!!!!!!!!! עביר מתארח יום רביעי הזה!?!?! לאאלאלאלאלאלאאלאלא אההה אני מתאבדת!!

dsol

New member
קחי רגיעון

בסך הכול עברי... ואני מקווה שהפעם לא ידחה/יתבטל האירוח שלו כמו פעמים קודמות אבל גם אם כן.... יש נובה !

ברררר

New member
בסה"כ עברי+ נובה!!!

הלווו?! זה השילוב של החיים! אסור לי להפסיד דבר כזה!!!!! 'סתכל בחתימה! הם שווים מושי מושלמים וזה קשה!!

טולייצ

New member
../images/Emo32.gif אני טסה ../images/Emo160.gif

אני עוזבת אתכם לשבוע וקצת,אל תתגעגעו אליי הרבה,לא שווה
אה,ויש לכם ד"ש משישץ,הרחק מקנדה

dsol

New member
למההה פתחת נושא ?!

אני רציתי ! אמרתי היום בצהרים אני יפתח שגם תספיקי לראות אותו לפני שאת נוסעת לשדה תעופה אוףףףףף טוב נו...... טולי טלטולי טיסה נעימה הרבה הנאה וכיף ותיזהרי מטורכים שמציעים לך גמלים וכבשים בקיצור תהני ותשחזרי תספרי לנו הרבה חוויות ואל תשכחי להביא לי מתנה

אורטלוש....

אין לי מושג אם את תראי את זה או לא אבל אני באמת אתגעגע, אבל אני ממש ממש שמחה בשבילך, ואני בטוחה שתהני ותעשי חיים..... ותחזרי לכאן עם המון המון סיפורים... נשיקותתתת

D i s o r d e r

New member
עשי חיים בובה

אני כמה שעות בארץ, וכבר מוכנה לחזור שוב... צ'מרי על עצמך.

ברררר

New member
אויששש איזה כיף לך!!!

תהני מלא יפה נתגעגע מלא!!!
ד"ש חזרה!!

NirNova

New member
../images/Emo32.gif הודעה שקיבלתי במייל

Hi there NOVA-BAND!!! (Meytal gave me your website address) I'm sending this massage for all the people who saw you last night at the Barnet pub. We were all really pleasured with your music!!! and we had a wonderful time. Thx for the lovely time, keep doing a good work. Regards, Steve London, UK -------------------------------------------------------------------------------- Yahoo! Messenger NEW - crystal clear PC to PC calling worldwide with voicemail

טולייצ

New member
../images/Emo140.gif

מרגש! באמת! אבל אל תשכחו שאנחנו הכרנו אתכם קודם,ושאנחנו תמיד מעריצים מספר 1!! [בשם כל חבריי הפורום הנאמנים]

D i s o r d e r

New member
../images/Emo45.gif

הבחורצ'יק הזה, הברמן, הוא מי שעזר לי לחבר את השידור, והוא ממש התלהב, בסוף השידור כתבתי לו את הכתובת של האתר, ובסוף הדפיס את זה לכולם על החשבון שלהם...

michaliron

New member
ברצינות?

ואו איזה מעולה!!! זה פשוט ענק. חופשי זה מרגש....

למעלה