אירוח של ח"כ מלי פולישוק

wizibusy

New member
אירוח של ח"כ מלי פולישוק ../images/Emo124.gif

ביום חמישי ה- 14.04.2005 בשעה 17:00 תתארח ח"כ מלי פולישוק-בלוך בפורום נוער שינוי. כולכם מוזמנים לכתוב בפורום נוער שינוי שאלות. ח"כ מלי פולישוק-בלוך היא חברת כנסת מטעם מפלגת שינוי. תפקידיה : יו"ר ועדת החינוך, התרבות והספורט חברה בועדה לענייני ביקורת המדינה בנוסף לכך היא יו"ר השדולה למען חיילי חובה וחברה בשדולה למען איכות הסביבה. מבין תפקידיה בעבר : חברה בועדה לקידום מעמד האישה חברה בועדת החקירה הפרלמנטרית לעניין הסחר בנשים יו"ר ועדת המדע והטכנולוגיה.

astral travel

New member
אם שפנים היו חוקקים בסלע

סודות לא היו מתגלים באבו-כביר... זה חשוב מאוד להבין שלא כל העלים מפיקים ירוק, חלקם סתם עלים, חלק מהם אלים מאוד, חלק רציסיבי, אבל תמיד אפשר לחלוק על זה מה זה אומר ? שהייקום תמיד היה לנצח אבל איך אפשר להתכחש לג'ירפות שאוכלות סלט, מבלי להתבייש.. לפעמים צריך פשוט לקבל את הדברים איך שהם לא ולעשות את הכל ברוורס זה לא אומר שננסים לועסים מסטיק עושים שקיקי תה עם הלשון עת הם מזדיינים כן כן כך בדיוק, ככה היה ככה יהיה וסלט ירקות תמיד טעים לאכול יצירות מופת לא נעשות ברגע, הן ניצוץ של השראה כימיכלית שננסים בוראים בעולם הקטן גדול רוורס לענק שתמיד יוצרים מלאכותיות נשגבת..כמו מתמטיקה שמרכיבה יופי......שקיקי תה תמיד הקסימו אותי, יש בהם משהו מן האלוהות, הם כמו מטאפורה לעולם, הם עושים לעולם האנשה ומכתיבים אותו ל-30 תלמידים כדי שיזכרו מה הם צריכים לדעת בסוף החודש..ככה נמנעת התקדמות, זה בלתי נמנע פשוט, ככה..כשנעים לאחור...אבל עולם כמנהגו נוהג, ברוורס..קדימה...ואז מתפלאים למה הג'ירפות עושות סלט לננסים שעושים חיים על חשבון שקיקי התה..בעולם גדול קטן שמתערבל בשעוריי הבית של התלמידים ומונע מהם לקבל ניצוצות של השראה.... - אז כשעושים סלט, לפחות......שיהיה טעים. תנו לי סלט - ואעשה לכם טוסט, תנו לי שווארמה...והעולם יעמוד על מקומו.

למעלה