אירוח של לירון בוואלה! live ביחד עם הדר עוזרי. יום ראשון 20.11 בשעה 18:00. כמה חבל שאני בטיול שנתי
I Inbar789 New member 17/11/05 #1 אירוח של לירון בוואלה!../images/Emo103.gif live ביחד עם הדר עוזרי. יום ראשון 20.11 בשעה 18:00. כמה חבל שאני בטיול שנתי
אירוח של לירון בוואלה!../images/Emo103.gif live ביחד עם הדר עוזרי. יום ראשון 20.11 בשעה 18:00. כמה חבל שאני בטיול שנתי
Y YaEloNeT New member 17/11/05 #2 ../images/Emo45.gif ../images/Emo7.gif|לירוןלב|../images/Emo184.gif שמישהו יימסור לו ד"ש בשמי. וגם על הלא נפסיק לשיר, אם כבר ><.
../images/Emo45.gif ../images/Emo7.gif|לירוןלב|../images/Emo184.gif שמישהו יימסור לו ד"ש בשמי. וגם על הלא נפסיק לשיר, אם כבר ><.
נ נ ט ע ש ה New member 17/11/05 #5 יאייייי ../images/Emo9.gif כמה נחמד, נוכל לדבר איתו סופסוף. וגם הדר מותק, אז בכלל כיף... אבל משום מה יש לי הרגשה שיש לי משהו באותו יום
יאייייי ../images/Emo9.gif כמה נחמד, נוכל לדבר איתו סופסוף. וגם הדר מותק, אז בכלל כיף... אבל משום מה יש לי הרגשה שיש לי משהו באותו יום
M MoRaN SaShA New member 17/11/05 #6 כמעט שנה מהפעם האחרונה! שהיה שם עם סשה זה היה בסביבות ה-15-16.. אני לא בדיוק זוכרת.. אני רק זוכרת שהיה לי טיול של מועצת תלמידים
כמעט שנה מהפעם האחרונה! שהיה שם עם סשה זה היה בסביבות ה-15-16.. אני לא בדיוק זוכרת.. אני רק זוכרת שהיה לי טיול של מועצת תלמידים
N NeTa MuFlEtA New member 18/11/05 #8 אויש. דווקא אז../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אני בטיול שנתי. אבל לא נורא מסרו לו ד"ש.. ואת הדר אני כבר מכירה חחחח איזה מצחיק את שניהם אני ראיתי איזה מוזר אהה כי שניהם מפ"ת.. וואלה..
אויש. דווקא אז../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אני בטיול שנתי. אבל לא נורא מסרו לו ד"ש.. ואת הדר אני כבר מכירה חחחח איזה מצחיק את שניהם אני ראיתי איזה מוזר אהה כי שניהם מפ"ת.. וואלה..