אירוח של לי ראובני, נציגת דלת פתוחה בפורום

אירוח של לי ראובני, נציגת דלת פתוחה בפורום

ביום ב', 30.7.07 תתארח גב' לי ראובני, נציגת א.י.ת.כ.ם - דלת פתוחה, בפורום טפול מיני ומיניות. לי תשיב לשאלות הגולשים בין השעות 22:00 - 20:00 אתם מוזמנים להתחיל לשרשר את שאלותיכם בשירשור זה כבר מהיום. לי ראובני, מחנכת למיניות ומנחה מקצועית של יועצי דלת פתוחה, תשיב לשאלות הגולשים/ות בנושאי מיניות נשים ומתבגרים, הדרכת הורים ותקשורת מינית בין בני זוג. האגודה מתעסקת בקידום מיניות בריאה המבוססת על ידע ומודעות. האגודה פונה לנוער,צעירים והורים , ילידי הארץ (יהודים וערבים), עולים, ובעלי צרכים מיוחדים. הפעילות נעשית באמצעות חינוך, ייעוץ והסברה על ידי מגוון אנשי מקצוע מתחומי הבריאות, הרווחה, החינוך והפסיכולוגיה.

Purple Mushroom

New member
היו לי שאלות , אבל זה כבר לא רלוונטי .

אולי .. : איך להתגבר על ביישנות (ממוקדת) אבל כאמור , זה לא רלוונטי , אולי בקשר המיני הבא , שאני לא יודע מתי הוא יגיע בכלל , אם בכלל , או כעבור לפחות כמה חודשים\שנים.

ביישנות בקשר ביחס למיניות

שלום לך , אני מקווה שהצלחתי לתמצת את השאלה שלך נכון אתה מרגיש ביישנות בכל האמור במיניות בתוך יחסים אינטימיים, זוגיים...? בתחילת קשר, מאוד טבעי לחוש מבוכה וביישנות. זה טבעי וזה מעיד על יחס פרטי ואינטימי לגוף ולעונג. השאלה היא, האם זה משהו אשר בהדרגה משתחרר ומשנה צורה לאמון, ביטחון ויכולת להגדיר בפני בן הזוג מה עושה לי נעים ומה הייתי רוצה שנעשה יחד. לא כתבת האם זהו משהו שאתה מרגיש באופן קבוע, האם זה קרה לך בכל מערכות היחסים שלך או כתוצאה מחוויה אינטימית לא מוצלחת. אם תרצה להרחיב פה, נשמח לענות עוד....

Purple Mushroom

New member
זה השתחרר בבת אחת דווקא .

התכוונתי לביישנות ולשמירה על אנונימיות בשאלות והודעות בפורומים כאלו . על ביישנות בתחילת קשר שהופך למיני אני חושב שהתגברתי. אפשר להגיד שהיתה לי רק מערכת יחסים אחת שהיו בה יחסים אינטימיים כאלו . אני לא חושב שהיו בה חוויות אינטימיות לא מוצלחות .

tantric way

New member
טיפול טנטרי לגברים

אני חושב שטיפול טנטרי יוכל לעזור לך מאוד כדי לסייע לך במעצורים שיש לך בינך לבין מיניותך הטנטרה זו גישה רוחנית המשלבת בה את האנרגיה המינית שהיא קשורה לפיסיות הבלתי מעורערת. אני בטוח שתוך מספר טיפולים תתחיל לחוש טוב מאוד עם עצמך כדאי לבחון את הקישורים הבאים: www.oshotantra.blogspot.com http://www.hug.co.il/prod-details.asp?id=7595

למעלה