אירועים ואטרקציות, ועוד רעיונות

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifפסטיבל בקיבוץ שער הגולן 19/06/2010

פסטיבל בקיבוץ שער הגולןליד צמח [טבריה] יתקיים בשעה4 אחהצ עד 8 בערב הכניסה חופשית כולם מוזמנים

אירית188

New member
חוויה יהודית-לא רק לדתיים

אני רוצה להציע לכם חוויה יהודית מרגשת.מדובר במוזיאון קטן שנמצא במושב רם און (ליד עפולה) שכולל בתוכו כלים מיוחדים שהיו בבתים יהודים במזרח אירופה,הביקור כולל ארוחה והסברים מעניינים על העבר היהודי במזרח אירופה-כמו כן אופציה להביא ולספר על פריט אישי . מצורף האתר אינטרנט של המקום http://www.ksaruch.com/index.htm לפרטים עופר ריינהורן 0507244013

w o m a n 10

New member
שוקולד מנטה מסטיק ואגוזים ../images/Emo51.gif

תודה על המידע שכתבת כאן לפני שנסענו. תודה על הנכונות המופלאה לעזור את חברה אמיתית
אז ככה, הבעלול רצה שמורת גמלא אמרתי חם מידי שם בצהריים הלכנו במקום לשמורת ארבל [כפי שהצעת לקידיאר] היה שם גם חם וגם רוחות חזקות
כשאני אומרת רוחות חזקות אני מתכוונת לרוחות כאלה שהצליחו לערער את שווי משקלנו ואנחנו לא קלי משקל [בלשון המעטה] לעמוד קרוב לצוק ולצפות בנוף המרהיב היה ממש סכנת חיים. רוב הזמן עשינו זאת ממרחק מה. התמונות יצאו מטושטשות בגלל הרוח. ובכל זאת... בלי בכלל אי אפשר... הנוף משגע...

../images/Emo9.gif העונג כולו שלי ..ומה עם שלכם../images/Emo8.gif

ממוש שלחנו אותך לעשות הרפיות מסאג'ים לשתות חליטות ולהתפנן בארוחות אורגניות מצטרפת לבקשת הבלונדה ממישור החוף ,צ'חררי מידע לעיתונות מה עשיתם חוץ מלהתעופף בשמורות טבע

לירוןס2

New member
אירועים ואטרקציות, ועוד רעיונות

מצאתי אתר מגניב שיש שם מלא רעיונות לכל מיני אטרקציות וארועים, האתר אמנם פונה בעיקר למנהלות רווחה, אך אני הגעתי אליו במקרה וגיליתי שכל מי שמחפש רעיונות מיוחדים לארועים שונים יכול למצוא שם משהו - לאתר קוראים ממו מגזין, הכתובת שלו- http://www.memo-mag.co.il/He/home/main/01/

maybesure

New member
הזמנה לתערוכה

מזמינה את כל העוברים בפורום לתערוכת מרכז החוגים "מילוא", בתערוכה מוצגות עבודות ויצירות של משתתפי חוגי האמנות במרכז, העבודות ברמה גבוהה, מהנות ומגוונות - ויש הרבה מה לראות! הכניסה חינם התערוכה תינעל ביום שבת. לא להחמיץ! גלריה גן שמואל - בתוך הקיבוץ.

svetlan

New member
נראה חמוד, למי בעצם מיועד?

מי קהל היעד שלכם? האם מדובר בקבוצות או גם במשפחות ובודדים. משך זמן ביקור במקום? עלויות? תודה על המידע הנוסף, מראש

אירית188

New member
פרטים נוספים

המקום מיועד לקהל יעד מתעניין בעבר של יהודי אירופה המקום מיועד ל10-20 מבוגרים משך הביקור תלוי בעניין (מעל שעתיים) לגביי מחיר תלוי בגודל הארוחה אשמח לתת עוד פרטים במייל [email protected]

למעלה