אירועים והודעות אחרונות

צלף

New member
לוח שידורים 27/10- 1/11 עם כתובויות

שלום לכם מצורף לכאן לוח השידורים של ערוץ 2,1 ו-10 אשר מלווים בכתוביות. שבוע טוב יונתן סגל

lilach80

New member
טקס רבין עם הנגשה!

ביום שבת יש טקס רבין בכיכר רבין. והעירייה מנגישה את האירוע לחרשים וכבדי שמיעה. הטקס מלווה שתירגום לשפת סימנים ואולי גם תמלול. הטקס בשעה 21:00 אך עדיף להגיע ב20:30. מאוד מקווה שתגיעו כי העירייה תל אביב הולכת לקראתכם. לי דן

A40

New member
לבוגרי בית ספר מולדת באר שבע

שלום לכם בוגרי בית ספר מולדת , באר שבע אנו חוגגים 20 שנה לקיום שילוב תלמידים לקויי שמיעה בבית ספר רגיל. מחפשים אתכם הבוגרים שלנו לעזור/ להשתתף/לאתר בוגרים נוספים. כל עזרה תתקבל בברכה. צרו קשר וציינו כתובתכם על מנת שנוכל לשלוח לכם הזמנה ל"שבוע קולות מהלב", לשעבר "שבוע הדממה". אימייל שלי הוא: [email protected] מחכה לכם, רק טוב! ענת

כיסוף

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

ההודעה היא על שם צלף אבל על שם יונתן סגל? כאילו DA ? לא יותר נכון שהוא יכתוב את ההודעה מאשר בגוף ההודעה אלללק הוא כתב אותה... אם כבר אתה מביא הודעה בשמו תן קדדיט שהוא הביא את הקובץ. אבל לחתום בתוך גוף ההודעה פחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... ואז כאילו זה כהודעה שלך. וואלה צחוקים איתכם לפעמים בחיי. ובעצם למה הוא לא כותב כאן? יש סיבה?

צלף

New member
אלו הודעות שאני מקבל מארגון בקול

כמייל לכל מי שחבר בארגון, ויונתן סגל הוא חבר ועד בקול, והוא ששולח אותם אלי, והוא ביקש מימני כמה פעמים בעבר לפרסם את ההודעות שהוא שולח בפורום. אולי באמת אני צריך לפרסם שורת הבהרה שזה לא הודעה שלי אלא רק העברה של הודעות של יונתן סגל, אבל את המיילים הללו כולם מכירים מהעבר, וחשבתי שזה מובן מאיליו, ברגע שיהיה לארגון בקול אתר אז ההעברת הודעות תהיה מיותרת... החתימה שלי זה משהו אוטומטי שקשה לשנות מהודעה להודעה...

צלף

New member
ערב מבוא לסדנא של לנדמרק שמונגש

שלום לכולכם חברת "לנדמרק אדיוקיישן" פנתה אלינו בהצעה לאפשר לאנשים כבדי שמיעה להשתתף בערב המבוא לקורס בנושא: לחיות את החיים בעוצמה ולחיות חיים שאנחנו אוהבים. פרטים נוספים על החברה אפשר לקרוא בקישור הנ"ל: http://en.wikipedia.org/wiki/Landmark_Education (החומר באנגלית). ערב המבוא (שיהיה ללא תשלום) יהיה ביום ראשון , השניים בנובמבר, הערב מתחיל בשעה שבע בדיוק (יש להגיע בשעה שש ארבעים וחמש) ומסתיים בשעה עשר. הכתובת : רחוב וינגייט 3, יד אליהו, תל אביב (ליד מגרש החניה של אצטדיון יד אליהו). יש להודיע מראש (עד יום ה' הקרוב בצהרים) לרותי רודיק מבקול על הכוונה להשתתף כאורח משום שמספר המשתתפים אשר יוכלו לקבל אוזניות הוא מוגבל. יונתן סגל

צלף

New member
פעילות האוזן השישית ימים: 30-31/10

הודעה שהועברה לי ע"י יונתן סגל חבר ועד בקול ============================================= להלן פעילויות של האוזן השישית (סניף בקול בירושלים) שיהיו השבוע : 1. ביום חמישי, ה-30 באוקטובר, יהיה סיור מודרך במוזיאון ישראל בתערוכת "ויסעו ויחנו", שקשורה לחג הסוכות והמוצגת בביתן וייסבורד. המדריך יהיה זאב בלטיאנסקי. נפגשים בשעה 19:00 בכניסה הראשית למוזיאון. הסיור יהיה מונגש על ידי מכשירי FM ותרגום לשפת סימנים על פי דרישה. עלות: 20 ש"ח לחברי בקול, 30 ש"ח לאחרים. 2. ביום שישי, ה-31 באוקטובר, יהיה סיור למעיין צובא עם המדריך דני כהן ממתנ"ס הרובע היהודי. מקום המפגש יהיה בחניון בנייני האומה בירושלים בשעה 8:30. הסיור יהיה מונגש על ידי מכשירי FM ותרגום לשפת סימנים על פי דרישה. יש להצטייד במים, כובע ונעלי הליכה נוחות. עלות: 40 ש"ח לחברי בקול ו-50 ש"ח לאחרים (העלות מכסה גם את עלות הכניסה לאתר).

למעלה