אירועים וכנסים בעולם הבלוגים

אירועים וכנסים בעולם הבלוגים

ידוע למישהו על כנסים או אירועים או בכלל משהו מעניין שאפשר ללכת אליו להעשיר קצת את הידע למי שמתעניין באינטרנט?

דם דם

New member
יש יום הבלוגים

הבנלאומי או משהו כזה אבל זה בקיץ נדמה לי אין לי מושג האמת מה עושים שם

mary lou

New member
אגב...יום הרשומה מתקרב...

לא? זה היה ב7 ל5 או ב5 ל7? או שאני סתם מתבלבלת ולא קשורה? ובכלל, הולכים לעשות בו משהו או שזה היה חד פעמי?

דם דם

New member
צריך לבדוק מתי

אני זוכר שזה היה מתישהו באוגוסט אני אברר לך את זה, שניה..... קחחחחח טריחחחח גרוחחחחחחחחחחח *קולות חיפוש* (כמו פעם הקולות שהשמיע המודום של האינטרנט כשהוא עבד) חזרתי...ואללה צודקת זה ב 7.5 צריך לעשות את זה שוב פעם אה

יום הרשומה?

יש דבר כזה??? אני ידעתי עד עכשיו שיש את יום הבלוגים ב-31.08, אבל רשומה??? למה? מה השמחה? ומה ההסבר לזה? כי ל31 באוגוסט אני יודע שיש הסבר. שזה פשוט דומה למילה Blog. אז מה הקשר ליום הרשומה?

mary lou

New member
זה יום שבו...

בוחרים רשומה אחת מתוך כל מה שכתבת, ומעירים אותה לחיים בעזרת פרסום חוזר. אני צודקת? ואם אני לא טועה חרגולית היא זו שהביאה לעולמנו את המנהג, אבל כאן אני כבר באמת לא בטוחה.

naama tapuz

New member
דווקא מתקיימים די הרבה אירועים

אתמול היה כנס מאד מעניין על השואה בראי הבלוגים במכון נטוויזן באונ' תל אביב. אני יודעת שעוד אונבירסיטאות ומוסדות אקדמים מקיימים ימי עיון ודיונים, אם אדע עליהם אשמח לפרסמם. נעמה

גאמי

New member
כן זהו נעמה!

פשוט מרי לו, אני וצביקה (בעל זכויות היוצרים של מרי) קבענו כבר מזמן פגישה ואיפה אם לא באירוע משותף? רק מחכות ומיד מתיצבות.

mary lou

New member
גם צביקה בא?

אמממ... גלית... נדמה לי שאני עסוקה באותו יום

למעלה