השקת המיקסטייפ הכפול של אבויה 6.12 בבלוק, ת"א
עדיין לא פרסמו כאן, אז אני אעשה זאת ועל הדרך אציין שאני אחגוג שם את היומולדת שלי
מה שמחייב את כל חברי הפורום להגיע, sight?
ותגיעו מוקדם, לא ב2
מתוך פרטי האירוע כפי שפורסמו ב
פייסבוק: אחרי שחגגו בקיץ 3 שנים עם אל.פי מניו יורק, יצאו לסיבוב הופעות ארוך ברחבי יבשת אירופה והספיקו כבר לחלוש על כל מועדון בעיר (ובקיבוץ), אבויה סאונד מציגים בפנינו את גולת הכותרת – המיקסטייפ הרביעי במספר. אחרי Magical Heights (2006), Do We Ting (2007), People's Choice (Feb. 2008) חברי אבויה שקדו הפעם על מיקסטייפ כפול באורך מלא, לא פחות. השניים הראשונים התמקדו בזרם ה"ניו רוטס" של הרגאיי, כלומר חומרים חדשים עם אפיונים ישנים בקצב ה"וואן-דרופ" האיטי יותר, בעוד השלישי (שהיה הצלחה מסחררת) נפתח ונסתיים בקצב הזה אך בתווך נגע ברובו בדאנסהול החדשני, מקפיץ וקצבי. הפעם, לכל זרם שכזה מוקדש דיסק שלם שממלא וממצה את כל 80 הדקות.
ABUYAKA
הראשון מביניהם מפציץ מהרגע הראשון עם דאנסהול מזיז סרעפות, ומאיים להחריב לנו את המערכת הרעועה באוטו הרעוע. הדאנסהול בישראל פרץ חזק קדימה ב-2008 ולאמנים שעשו את השנה יש מקום של כבוד במיקסטייפ – Busy Signal, Vybz Kartel, Bugle, Demarco ואהוב המאסיב הישראלי – Movado.
Life Sweet
אחיו הצעיר אך השקול יותר וכשמו כן הוא. מתחילתו ועד סופו מתנגנת מוזיקת רגאיי נעימה, לנשמה, ממוקססת באופן חלק ומדויק שעושה רק טוב לאוזן וללב. גבולות המיקסטייפ הזה חוצים את ג'מייקה ויש לא מעט חומרים גם מארה"ב ואירופה, כולל שיתופי פעולה מעניינים עם אמנים כמו: John Legend, Estelle..... הנציגות הג'מייקנית מגיעה מהאמנים האגדתיים: Sizzla, Buju Banton, Jah Cure, Morgan Heritage וחבריהם, לצד החבר'ה החדשים שעשו את השנה למתוקה כמו: Tarrus Riley, Alborosie, Pressure, Queen Ifrica (באמת מלכה!) במסיבת ההשקה עצמה, שתיערך ב"בלוק" המרווח בעל הסאונד המפנק, יהיה אותו איזון בין הזרמים. הערב יתחיל ברוטס ודאב בחסותו של ברק "סקאנקרייד", אחריו יעלה חיים לרוז האגדי לסט נדיר. המאסיב של הדאנסהול שחיכה בסבלנות יקבל מנה גדושה בתוספת הפתעות כשאחרי לרוז יעלו חתני השמחה אבויה סאונד, ואחריהם איימר סאונד שחוגגים בימים אלו 5 שנות פעילות. בחצר יסובבו תקליטים הדיג'יים הותיקים אלארם ושימי סוניק (סוליקו), שיגעו גם בהיפ-הופ, פאנק, וכל מה שמזיז ישבנים שימו לב לשעה: 19:30 ביום שבת. 20 שקלים בלבד לפני תשע וחצי, 40 אחרי. המיקסטייפ החדש והכפול יימכר לאורך כל הערב במחיר מופקע של 10 שקלים. ABUYA Double Mixtape Release! Saturday, 6.12, The Block Skunkride // Laroz // Abuya // A-mar YARD: DJ Alarm // Shimi Sonic DOORS OPEN 19:30 20 shekels before 21:30, 40 shekels after. Come Early!