אירועים קשורים ליפן

Tenguy

New member
אירועים קשורים ליפן

תל אביב - גני התערוכה 1-4 ליולי 2014 :
מחר היום האחרון !!!

ביוטי סיטי טוקיו, אירוע היופי הגדול של השנה, יתקיים לראשונה במשך ארבעה ימים ויוקדש כולו לבירת השיק והסטייל האסיאתית – טוקיו.

ניתן ליהנות מביתני חוויה של כחמישים מותגים מובילים בתחומי היופי והטיפוח שיציגו את הטרנדים החמים ומבצעים, מתצוגות אופנה בהשראה יפנית, סושי בר ובית תה, חנות פופ אפ למוצרי עיצוב יפנים ועוד ועוד.

בין האירועים המרכזיים:
SHEY*2: להקת בנות הרג'וקו מיפן
הבלט הישראלי במופע מחווה לקימונו בעיצוב 20 מעצבי אופנה מובילים
מחויטים בטוקיו: תצוגת אופנה בהשראת המראה המחויט היפני בעיצוב סטודנטים משנקר
תצוגת רובע הרג'וקו: אופנת הרחוב הצבעונית של טוקיו על בימת הביוטי סיטי

הרצאות של מיטב מומחי הלייף סטייל: סנדרה רינגלר, מיקי בוגנים, ליאת אשורי, שלי גפני, דניאל חסון ועוד.

לפרטים נוספים:
www.beauty-city.co.il

לידיעתכם... הייתי שם והיה דיי חביב,
ותערוכה נוספת שנפתחת בשבוע הבא בצפון בקיבוץ הזורע: תערוכת ראקו - קרמיקה בהשראה יפנית

Tenguy

New member
תערוכת קרמיקה ראקו 楽陶

אתם מוזמנים

Tenguy

New member
מאחורי הפרגוד היפני - מוזיאון ישראל י-ם

הייתי ואני רוצה ללכת לשם שוב והפעם גם לצלם ולעשות סקיצות מפורטות לציורים משלי

מאחורי הפרגוד היפני

מ-7 ביוני עד 8 בנובמבר, 2014

מקום: ביתן אילה זקס אברמוב לאמנות ישראל

הבניין לאמנות מודרנית ולאמנות עכשווית ע''ש נתן קמינגס

אוצר/ת: מרים מלאכי
תערוכה זו מציגה, בפעם הראשונה בישראל, 18 פרגודים יפניים מרהיבים החושפים את עושרה ואיכותה של האמנות היפנית. הפרגודים, מהמאה ה-18 ועד ה-20, מאפשרים לבחון את מגוון התכנים שמעסיקים את האמן היפני, ואת הלכי הרוח של תרבות זו במאות השונות. תיאורי נוף, חילופי עונות השנה, דימויי העיר וסצנות מיתולוגיות מצוירים על הפרגודים בפרטי פרטים, במשיחות מכחול עדינות ובקומפוזיציות מרהיבות.
הפרגודים מאוסף גיטר-ילן הנודע באיכותו.

קישור : http://www.imj.org.il/exhibitions/presentation/he/exhibit/?id=897

Tenguy

New member
ותערוכה חוזרת של הציירת טאמוזו בטיקוטין חיפה

טאמוזו

תיבת אוצר החלומות

פתיחה: 12 ביולי 2014, בשעה 11:00

נעילה: 27 בדצמבר 2014

טאמוזו היא מאיירת ומעצבת אוטודידקטית. בין עבודותיה עיצוב תקליטורים, מפות מאוירות, סמלים מסחריים, ועוד. בלוח השנה הראשון שעיצבה עבור חברה יפנית, ציירה מקומות המקודשים לכת השינגון הבודהיסטית. לוחות שנה וגלויות פרי עטה בנושאים שונים כגון, "שבעת אלי המזל" ו"ציפורים" מודפסים ומופצים למכירה כל שנה. טאמוזו אף כתבה את הטור "מחשבות" לעיתון היפני "מינאמי ניפון" (Minami Nippon),אותו עיטרו באיוריה הנפלאים. בזכות יצירתה, זכתה למוניטין לא רק ביפן אלא גם מעבר לים. כמו כן, עיצבה את האיורים לספר שירה שהתפרסם באוניברסיטת קליבלנד, באוהיו שבארצות הברית וכיום היא גם מעצבת אתרים לאינטרנט.

שיח גלריה יתקיים ב: 19/7/14

innocence

New member
גם אני הייתי, היה אכן נחמד

המון נוכחות של יפניות מכלמיני מקומות, והלהקה של הבנות המקסימות שהגיעו מטוקיו והיו צריכות לחייך במשך ימים שלמים ולהצטלם עם כל העולם ואחותו.

ומצד שני, היה לנו מפגש לוליטה שם, וכולם היו בטוחים שאנחנו חלק מהאטרקציה, אז גם אנחנו צולמנו והצטלמנו עם זרים לא מעט XD

למעלה