אירועים.

אירועים.

את רווקה מצויה וממשמש לו ובא - אירוע! ללכת עם ידיד כדי לא להיראות לבד, או שמא דווקא ללכת לבד כי אולי באירוע תמצאי מישהו לאירוע משלך?

רק בלי אלימות ../images/Emo122.gif

למה דווקא חברה? כי שתארגנו דאבל דייט?
[אני משעשעת את עצמי וזו רק אני!]

free soul

New member
זה דווקא נכון!

כי אם אבוא עם ידיד.. יחשבו שאני תפוסה. אם אבוא לבד... אני איהיה משועממת ומדוכאת.. [אף גבר לא נימשך לאישה כזאת] ואם אבוא עם חברה, יראו שאני פנויה! וגם החברה שלי! חחח

אני בידיוק הלכתי לפני חודש לחתונה

של חברה טובה. הלכתי לבד ולא הכרתי אףףףף אחד מהאורחים. ההרגשה הייתה של בדד כזה , לא היה לי נעים אפילו לקום לרקוד. למדתי לקח לפעם הבאה.

ymz

New member
תעשי מה שנוח לך

אם תלכי עם ידיד רווק תגידי לו שיתנהג בהתאם כי בסה"כ זו הזדמנות גם בשבילו להכיר מישהי, כך שנוכחותו לא מונעת ממך להכיר בחורים. אבל לא משנה עם מי את הולכת, הכי חשוב שתעשי חיים.

Nimbin

New member
זה תלוי, כמובן

אם זה אירוע של אדם קרוב ובטוח יהיו שם חברים נוספים שלך, אפילו אם הם בזוג- אז אין בעיה ללכת לבד. אבל אם זה אירוע של מישהו רחוק ולא יהיו שם מכרים שלך, זה מבאס ובודד.

תלוי...

אם יהיה בשטח ידיד, שיבוא לו להצטרף, והוא מעניין לי, למה לא? אם אין אף-אחד, אז אין! ואם מישהו באירוע ימצא-חן בעיניי, אני אדאג להעביר לו את המסר, שאני פנויה. למה לעשות הצגות מיותרות, או להתאמץ סתם? אני זו אני, כמו שאני... אין לי מה להסתיר, או סיבה לעשות הצגות.

shellush

New member
כשהלכתי לחתונה של חברה לקחתי

ידיד שלי והוא התחיל בשבילי עם שני בחורים. עם אחד מהם יצאתי תקופה קצרה אחרי החתונה. אבל הכי רצוי זה לבוא עם מישהו מהמין שלך כי זה יכול להטעות.

למעלה