אירועי היום בתפוז

אירועי היום בתפוז ../images/Emo124.gif

הערב ב-19:00 מגיעה נאוה גלעד, מנהלת קבוצות המשימה באיגוד האינטרנט הישראלי, לפורום למען הקהילה ותענה לשאלותיכם בנושא פרוייקט "מלאכים ברשת". הכינו שאלות. ...ואם כבר הגעתם לפורום למען הקהילה, אולי תקחו חלק בפרוייקט הנוכחי של הפורום ותגרמו לעוד ילדה לחייך בזכותכם.
ב-20:00 יתארח ג'ובאני רוסו, האחד והיחיד, ברצועת הספורט המיוחדת של blogtv ואתר "ספורט 5". ניתן להשאיר לו שאלות כבר עכשיו בפורום מכבי חיפה.

ים כחול

New member
נצל"ש עידכון גלריות תמונות

כל הלילה חיפשתי תמונות של וורטון ולא מצאתי
כוונתי היא לראות אותו מחוץ לכתלי צ"חמ במראהו הטבעי ... האם קציני המבחן שלו אסרו על המפיקים לפרסם תמונות שלו מחשש להפחדת הציבור ?? הסקרנות שלי בשיאה ..
אני רצינית

dviridit

New member
היי ימו'ש קיבלת את המסר שלי.? אני

רואה שוורטון מפחיד אותך מאד חחחח גם אותי. הוא נראה כמי שלקוח מסרט אימה כדוגמת זה שראיתי אתמול. בעצם ראיתי ממנו רק שניה והעברתי.

dviridit

New member
ולמי שלא מפחיד אותו לשמוע על מה

דיברתי. אישה שיצאה מתוך הטלויזיה והרגה את כל מי שצפה באותה קלטת. זה היהמזעזע ומפחיד. ראיתי איך שהיא יוצאת מהטלויזיה ועברתי לצפות בצעירים בוידאו בפרק שהקלטתי.

Dawn12

New member
../images/Emo41.gif הגלריה של וורטון ועוד...

הגלריות רק ביקשת - כבר נעשה. יש גלריה חדשה ללארי וורטון, אותו מגלם דיוויד שראליק. כרגע יש שם רק שתי תמונות אבל כל מי שמוצא עוד מוזמן להוסיף אותן לשם בעצמו.
חייו של פול וויליאמס - באתר יש סיכום חדש באתר המכיל את כל עלילותיו הבולטות של פול מאז 1978 ועד הפרקים האחרונים בארה"ב. בין העלילות תמצאו גם את תמונת העירום המפורסמת שהתפרסמה במגזין הנשים הפופולרי (והתמונה המצורפת כל כך טובה שלא יכולתי להתאפק
). בקיצור - כולכם מוזמנים לקרוא!

אבל לא כתבת את זה רשמית בפורום

נ כ ו ן ?! אם אני רוצה לבדוק מי זכה אני צריכה לבדוק ב"תוצאות הזוג" באתר?

Dawn12

New member
כמובן שכתוב

בעמוד הראשי - יש תמונה של ג'יל שמתייחסת לתוצאות השבוע. פשוט מתחיל להימאס עלי לכתוב כל שבוע "מאק ובילי" זכו אז אני מנסה לגוון בטקסט ובתמונות.

טוב. תסלח לי שחר...

כנראה שאני מסוממת מהתרופות... ומאחר שחילקתי לכולם ציורים מהבוקר- איך אפשר בלי לשים גם לך משהו חמוד ???! זה מה שאני יעשה היום לג'יל אם היא תמשיך לעשות חיים קשים למאק...

ים כחול

New member
../images/Emo6.gifשחר ../images/Emo24.gif תודה ../images/Emo13.gif

עכשיו ברגע זה אני מדפיסה תמונה של לארוש וורטון
ותולה מעל מיטתי ואחת מחוץ לדירה .... אפילו פורצים יפחדו לפרוץ אצלי !!!

למעלה