אירועי היום!!!

mor000

New member
אירועי היום!!!

יום שלישי- 18.12.07 זה הזמן לספר לנו את אירוע היום... -קיבלתם כבר את העיתון? -פתחתם אותו? בואו לספר לנו מה קורה השבוע בעיתון של מעריב לנוער, מה אהבתם, על מה דילגתם וממה הופתעתם?... איזה חלק מהעיתון כבר תלשתם ותליתם על הקיר? ואלו שעוד לא קיבלו את העיתון, אתם מוזמנים להיכנס ל"אלבומים" וכבר להציץ לשער החדש שהצטרף לשם, ובנוסף כמובן לספר לנו מה שלומכם או סתם לכתוב הודעה ולהראות שאתם נמצאים פה [תלונות, הערות והארות כמובן יבואו בחשבון רק בתנאי שהם ישורשרו לשרשור הזה..] שיהיה המשך ערב מצויין

mor000

New member
צודקת. גם זה קורה...

אי אפשר תמיד לרצות את כולם, אשמח אם תפרטי ממה התאכזבת... ואני בטוחה שיש דברים שקראת ונהנית לקרוא אז גם על זה... זה המקום לעשות את זה. בכל זאת אנחנו פורום מעריב לנוער [= שיהיה לך לילה מעולה.

SpongBobit

New member
טוב, קודם כל :)../images/Emo210.gif

באוזן, במדור של הדיוידי, היה עד דיוידי של להקה כלשהי (
) שיצא השבוע, והוא באמת מדהים :)
הכתבה על הח"כים הייתה טובה, אבל איך אפשר לצפות מכל אחד להגיב ? הם מקבלים מלאא מכתבים כאלו, והם לא יכולים להתייחס לכולם, או איכשהו לעזור !
המדור של יותם היה מאוווד לא ברור. והכי הכי עצבן אותי :
בביצה, המדור של יעל פלג ! שמנו לב שהיא לא מעריצת טוקיו הוטל ! היא כתבה , אגב טוקיו הוטל.הם הומואים. למה היא חובת שאנשים בישרא לא יכולים לכתוב ? מתפרסמים שמה סיפורים באמת מדהימים, וזה לא משנה אם למות הראשית קוראים ביל או טום, היא ממש זלזלה. ובכלל, כל ה'פוסט' היה מזלזל במיוחד !
ממש התעצבנתי עליו
והשבוע קראתי במיוחד את המדורים שסער כותב, וממש ממש אהבתי !
והפסקת עשר, הם אפעם לא מפרסמים את מה שאני שולחת
ונעמה כמובן גאונה, אני לא מבינה איך את חושבת על כל זה ! ותום ומיכל, כרגיל

קיבלתי(:)

קראתי הכל ,פשוט הכל! וממש התאכזבתי ששמתם פוסטר של בריטניאיכסהפיכסה ><" תום הזה פשוט גאון DDDDDDDDD: אה וכתבת שאפשר לכתוב פה תלונות, אממ נירשמתי לעיתון בחודש אפריל ואמרו לי שאני אקבל MP4 תוך 6 שבועות ועוד לא קיבלתי אותו, אמא שלי התקשרה אליכם לפני חודש בערך ואמרתם שזה יגיע תוך שבוע. אני עדיין מחכה... :\

mor000

New member
שלום לך גילושה

המנוי לעיתון לא קשור אלינו וגם לא לאף עורך או כתב, לכן מה שאת צריכה לעשות זה להתקשר לטלפון המנויים של מעריב לנוער. הטלפון מצורף בעיתון... מצטערת שאנחנו לא יכולים לעזור לך ואני מאד מקווה שהMP4 שלך יגיע בקרוב [= שיהיה לילה מצויין

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo187.gifכן, מאוד נהניתי!

אהבתי את הראיון של גיא פינס, ואת הרעיון לעשות כזה דבר XDD ותודה שאתם מפרסים דברים על מיילי סיירוס כפרעליה D:

למעלה