אירועי היפ הופ בשבוע הבא

אירועי היפ הופ בשבוע הבא ../images/Emo220.gif

ביום רביעי הבא, ה29 לחודש, בלבונטין 7 (מתחם גן החשמל) ת"א קוואמי והחלבות פוגשים את פלד ואורטגה 40 ש"ח כניסה פותחים דלתות ב22:00, לא צריך להרחיב מעבר לזה נכון? - במוצ"ש ה1 לספטמבר מועדון הברזילי מציגים את הליין החדש שלהם "Crack Attack" ששם את הדגש על אומני היפ הופ צעירים ומרעננים. מכאן השם הבומבסטי NEW SHIT ON THE BLOCK הליין החדש נותן במה להרכבים החדשים כשאר הסגננות נעים בין הההיפ הופ המקפיץ והשמח דרך פאנק כיפי וקליל עד לדאנסהול בהפקות רוצחות. בין המופיעים יעלו: אמ-16 (שזכה באינספור תחרויות פריסטייל) ואלמו פרודוקס - ההרכב של חביב הפורום נצ'י נץ' שעושים דאנסהול משובח. EsVee הפקות - החבר'ה של מעגל הפריסטייל הראשל"צי הכוללים את עוז (שמוציא בימים אלה את אלבומו הראשון "ואז הגיע תורי"), בלאקאאוט (אמסי עם פלואו מטורף שעובד על אלבום המשלב היפ הופ ורוק, אמ-16 קורא לו "טוויסטה הישראלי"), דורון די-ביט וכמובן המאסטרו EsVee על הגיטרות. פאנתי חסיד - אני, מלך הFאנק של ירושלים
, בהופעה ראשונה מזה... הרבה זמן... ואיך אפשר בלי הצמד הכי חם בהיפ הופ של היום - פלד ואורטגה את עמדת הדי ג''יים יתפסו האמ סיז עצמם כאשר פלד,( פלד ואורטגה ) ונצ'י נץ' (פרודוקס) יתקלטו על עמדת הדי ג'יי את כל מה שרק יגרום לכם לזוז! אז לפני שהם מתפוצצים לכם בפנים ובאוזניים אתם מוזמנים לבדוק את החבר'ה החדשים על הבלוק ולא לשכוח איפה שמעתם אותם בפעם הראשונה! מצורף הפלאייר.
חשוב לציין שמי שיגיע להופעה של קוואמי ופלד ואורטגה יירשם אוטומטית להנחה למסיבה של מוצ"ש

Lagzieli

New member
מי שרוצה מוזמן להירשם גם אצלי

אייסי - 273344368 מסנג'ר - [email protected] וממה שאני הבנתי כניסה דרך יחצן זה 20 ובקופה 30 לא?

bitcho

New member
רגע רגע רגע

אמנם ההיפ האפרים צעירים אבל כניסה לצעירים מתחת ל18 יש? D:

DJ$upreme

New member
יודעים לעשות פריסטיל? רוצים להיות *בטלויזיה*?

יום חמישי 30/8 ב - G בשבילכם. מסיבת היפהופ עם שלושת הרזידנטים שזה אני בייבי וג'ובי,ף וגם...אורח מאוד מיוחד - גורי אלפי, שמצלם סדרה חדשה ושמה "לצחוק או למות", חוקר באחד הפרקים את נושא ההומור המעליב, ואת המחקר הוא יערוך על במת ה-G. יסייע לו לירון תאני כמנחה הבאטלים. בין השעות 2.15 ל - 2.45 יערך טורניר בזק של באטלים, ובו אשרו השתתפותם כבר דניאל חן ואיזי. אם אתם חושבים שאתם יכולים להיות יותר טובים מהם, תראו את עצמכם. המנצח בטורניר הולך להתמודד מול גורי. הטורניר יצולם יערך והקטעים הטובים ישודרו בתוכנית, שמיועדת לערוץ 2 (רשת). וחוצמזה גורי על הבמה, תאמינו לי, תמיד טוב. המחיר שלנו הורד ל 50-60, ויש גם הנחה מיוחדת לחוגרים שנרשמים- 40 שח בלבד. בואו לסיים ת הקיץ בגדול - במלחמה. הרשמות אצל היחצנים, פרטים על הפלאייר:

ק ר ח

New member
בהצלחה לכל המתחרים!

אני חושב שאני אהיה שם,אם יהיה לי קצת כסף שאני באמת לא צריך בשביל לבוא לשיט הזה,נשמע די מעניין, איזה מזל שלא מזמן הייתי עם 2 חברים שלי בטלוויזיה,במקרה בתכנית של "רשת",במקרה עשיתי פריסטייל...,מזל אחרת עוד הייתי נרשם לזה,אבל אם הפרס הוא לעשות פריסטייל מול גורי ולהיות בטלויזיה שוב,נוותר..... תעדכנו אותי אם יהיה אולי גם כסף בפרס , אז אולי נירשם,... בינתיים בהצלחה לכולם-איזי,דניאל,תנו בראש!

L O L As Thing

New member
|הדגש|כמה הסברים לגבי הברזילי|סדגש|

המסיבה בברזילי תעלה 30 שקל בכניסה,או 20 שקל בהרשמה מוקדמת דרך יחצן ומי שבא להופעה של קוואמי עם פלד ואורטגה בלבונטין ב29.8,מקבל אוטומטית הנחה לכניסה ב20 שקל להופעה ב1.9. לגבי הגבלת גילאים-המסיבה היא מגיל 16 ומעלה
הולך להיות חם...מאוד.
תגיעו! כמובן שאפשר להרשם גם אצלי: ליטל-052-8377001

Funky Giraffe

New member
לא הבנתי איך זה עובד

ומי שבא להופעה של קוואמי עם פלד ואורטגה בלבונטין ב29.8,מקבל אוטומטית הנחה לכניסה ב20 שקל להופעה ב1.9. אוטומטית? איפה זה נרשם? הרי בלבונטין בקושי מדפיסים כרטיס...

Funky Giraffe

New member
שמע, הם צומחים יפה.

אחרי הכל - איפה עוד אמני אינדי, מכל ז'אנר שהוא, יופיעו? בזאפה? בחייך.

DJ$upreme

New member
אולי לא בזאפה, אבל למה במיקלט של בית משותף

עם עמודים מול הבמה שגובהה חמישה סנטימטרים? מקום נוראי הלבונטין. פעם אחת הספיקה לי לכל החיים .

למעלה