אירועי יום ההולדת

Digi Lista

New member
לי אין שום בעיה עם העניין...

נשאר רשמית יום וקצת להתחלת החגיגות...

Digi Lista

New member
.......

מה שבטוח שב1.7 אני איאלץ לעבוד נגד השעון כדי למצוא זמן לכתוב בפורום-מתחילה הקייטנה בביה"ס שזה אומר ימים קצרים,אבל אני באה עם ההסעה וחוזרת לשיעור נהיגה ואז בערב יש את מסיבת הסיום של הבוגרים(בני 21) שמסיימים השנה את הביה"ס ועורכים להם מסיבת סיום שרק אמורה להתחיל(וכמובן לא תתחיל בדיוק בשעה הנקובה אלא אחרי) ב19:30 ועד שהיא תסתיים ואני אחזור הביתה יכול להיות אפילו שתיים עשרה בלילה ולמחרת בבוקר יש לי כרגיל הסעה וקייטנה...רק חסר לי שאני לא אספיק לפחות לברך את הבייבי המזדקן שאנחנו מגדלים כבר 5 שנים...

חח....אני מקווה שתספיקי.תהני במסיבה!

טוב,אני בחרתי את יום שלישי.שאר הימים פנויים.

DeathD

New member
אמממ... לא ממש הבנתי ;^_^

תוכלי להסביר לי אילו ימי הולדת? O:

DeathD

New member
אההה.

כמו מה למשל? גם אני יכול לעשות משהו? O: (*חפרן*)

בטח שאתה יכול!

אני עושה שרשור נוסטלגיה. תעשה משהו שאתה טוב בו ותבחר יום בשבוע הבא שאתה רוצה לעשות בו את זה.אני כבר בחרתי את יום שלישי.

remundo

New member
אבל אין מספיק ימים לכולם..

אנחנו כן נמרח את זה על כמה שבועות, אבל הרעיון של יום יהיה בלעדי למישהו מסויים לא מוצא חן בעיני.. למה אי אפשר שכל אחד יפתח שרשור מתי שבא לו, ורק נדאג שאף יום לא ישאר ריק?

Yuske

New member
אני לא ממש סגור על כמה זמן יהיה לי

במהלך.... אז כל פעם שאני אהיה אני אכתוב פה^^ אגב למי שאין לו מה אז פשוט תעשו סקרים וכל מיני הפועות של הכוכבים של דיג'ימון טיימרס... מחר מתישהוא ההופעה שלהם...(מתישהוא=מתי שאחזור מהבסיס.....) כל אופן..שיהיה לכולם שבוע טוב^___^

Yuske

New member
בטח!!

ככל שיהיו יותר עוזרים בסיקור המופע יותר טוב!!

אממ.. יש לי זמן פנוי מחר..

בס"ד ב- 2.7. אני יכולה גם לעשות ראיון עם אחת הדמויות?? [יש לי כבר ראיון מוכן עם טאי, אבל אני חושבת על דמות אחרת, יכול להיות מטיימרס] **טקאטו סגידה**

remundo

New member
אז אני רוצה את קולומון!

הממ או אימפמון.. אימפמון או קולומון? (ביפנית לא קראו לו אימפמון, נכון? אני צריכה לראות את זה שוב ביפנית.. וגם היה לו דיבוב הרבה יותר מגניב ביפנית. קולומון ביפנית היה בדיוק כמו זה שעברית, רק שהוא עשה הרבה "קולו~ קולולולו~" כל הזמן..)

למעלה