הרבה כסף ישולם לאומנים מצודק בעינכם? אם בסדר לשאול
F feldman89 Well-known member ביום שישי ב- 21:02 #2 נכתב ע"י ady18: הרבה כסף ישולם לאומנים מצודק בעינכם? אם בסדר לשאול לחץ כדי להרחיב... אני בעד וכן אני חושב שחשוב לתת לאומנים להופיע בבמות ימי עצמאות בארץ עם סכומים סמליים אך שלא יהיו גבוהים בשווי של מיליון שקלים או מאות אלפי שקלים. צריך להיות בארץ קצת יותר צנוע בסכומים שגובים מהקהל. אניבעד סה"כ.שאלה מעולה!
נכתב ע"י ady18: הרבה כסף ישולם לאומנים מצודק בעינכם? אם בסדר לשאול לחץ כדי להרחיב... אני בעד וכן אני חושב שחשוב לתת לאומנים להופיע בבמות ימי עצמאות בארץ עם סכומים סמליים אך שלא יהיו גבוהים בשווי של מיליון שקלים או מאות אלפי שקלים. צריך להיות בארץ קצת יותר צנוע בסכומים שגובים מהקהל. אניבעד סה"כ.שאלה מעולה!
A ady18 Well-known member אתמול ב- 19:45 #3 feldman89 אפשר לשאול שאלה אצלנו בעיר מסתמן רמי שיגיע לעצמאותנראה לי שלא כדאי לי להתלבט וללכת לבמה שלו כאמור ?אם בסדר ואם הגזמתי בשאלה מראש
feldman89 אפשר לשאול שאלה אצלנו בעיר מסתמן רמי שיגיע לעצמאותנראה לי שלא כדאי לי להתלבט וללכת לבמה שלו כאמור ?אם בסדר ואם הגזמתי בשאלה מראש
F feldman89 Well-known member אתמול ב- 19:47 #4 נכתב ע"י ady18: feldman89 אפשר לשאול שאלה אצלנו בעיר מסתמן רמי שיגיע לעצמאותנראה לי שלא כדאי לי להתלבט אם בסדר ואם הגזמתי בשאלה מראש לחץ כדי להרחיב... אני ממליץ לך ללכת, לרמי הופעות מעולות וזה שווה! לא בדקתי מי מופיע בקריות עדיין. בטח יביא את ששון איפרם ואת עומר אדם ואולי אייל גולן...
נכתב ע"י ady18: feldman89 אפשר לשאול שאלה אצלנו בעיר מסתמן רמי שיגיע לעצמאותנראה לי שלא כדאי לי להתלבט אם בסדר ואם הגזמתי בשאלה מראש לחץ כדי להרחיב... אני ממליץ לך ללכת, לרמי הופעות מעולות וזה שווה! לא בדקתי מי מופיע בקריות עדיין. בטח יביא את ששון איפרם ואת עומר אדם ואולי אייל גולן...