אירועי עצמאות בערים 2007

שלמונזה

New member
אירועי עצמאות בערים 2007 ../images/Emo168.gif

אוקי אז הנה הרשימה המלאה של מה שאני מצאתי לאירועי עצמאות 2007, למניעת שאלות נוספות... ירושלים: בככר ציון החל מהשעה 21:00: הדג נחש פיני חדד להקת גאיה לי פיש DJ אלעד עמדי. במת בית יואל 22:00-01:00 מסיבת רחוב בשיתוף אג' הסטונדטים DJ חנן הורניק DJ יניב דנן חמי רודנר ולהקתו שכונת גילה: בפארק זיידנברג, רח' הגננת – בשעה 21:00 אמני ''כוכב נולד'' להקת גאיה להקת נוער גילה להקת מחולה זיקוקין בשעה 23:00 מרכז תרבות העמים לנוער: בחצר המרכז, רח' עמק רפאים 12 – בשעה 21:00 תפילה חגיגית מופע שירי רוק ישראלי מכל הזמנים עם להקת ''אבן ירשלמית'' חיפה: לראשונה במתחם היכל הספורט שברוממה בשעה 22:00 "עצמאות לצעירים של חיפה" עם אביב גפן בהשתתפות: D.J דולב נישליס * איילון צפון * אטלנטיס * JOHN DOE שרים עצמאות – גן האם [20:50] אפי נצר מארח את אבי טולדנו קלייר בן דוד להקת מפגשים ברכס. קרית שפרינצק – גן אופירה נבון [20:30] אבי טולדנו רון שובל ה"הגיים בויס" להקת הנוער הלאומי. נווה שאנן – יזרעאליה – הספורטק [20:00] דיוויד ברוזה רון שובל הגיים בויס" להקת מחול פולקלור טאקוונדו ולהקות מקומיות – ג'אז בלט, סלוני, קולות בתנועה. ראשון לציון: בימת גן המושבה: דנה אינטרנשיונל אלי לוזון אלברט אילוז - מ"השיר שלנו" להקת קוליטיס בהשתתפות הלהקות העירוניות: "קול ראשון" - במאי: ליאור וידושינסקי. ניהול מוסיקלי: פיני שפיגלר בית הספר למחול - לימור שולב בית פארק הזיכרון: אלי לוזון הפיג'מות עידית חצור - מה"שמינייה" בית הספר למחול - שובל, בהנהלת ורדה שובל להקת הג'אז, בהנהלת יעל בריינס בימת פארק נאות שקמה להקת הדורבנים זהבה בן אריה צ'רנר - מה"שמינייה" בית הספר למחול, בהנהלת שירלי קטלן להקת הג'אז, בהנהלת סיון קציר בימת המדרחוב רחוב הרצל-רוטשילד: אמיר פיי גוטמן אבי מסיקה להקות מחול וזמר עירוני ראשון לציון נתניה: כיכר העצמאות: להקת המחול חבצלת שוטי הנבואה צביקה פיק זיקוקי דינור מנחה: ניר אייכול רמת פולג בי"ס רימלט: יוני רועה מופע קרקס ריקודי עם להקות מקומיות זיקוקי דינור מנחה: הדר לוין קרית נורדאו ספורטק: יוני רועה קרקס רוסי הזמר קובי ראובן להקות מקומיות דיקוקי דינור חולון: בית הנוער ב"פילבוקס" להקת סינרגיה עידן יניב בימת סוקולוב פינת שד' קוגל: סטלוס ואורן חן דנה אינטרנשיונל לקת המחול: הורה רעים מנחה ומרקיד: יהודה עמנואל "קפה עצמאות": שרים אל תוך הלילה בזמר עברי מכל הזמנים עם: אלון אולארצ'יק, אפרים שמיר, יצחק קפלטר שרה גור ואורלי קאפח בידור וחיקוייםנתניה:

שלמונזה

New member
אירועי עצמאות בערים 2007 2 ../images/Emo168.gif

רמת גן: כיכר אורדע: עידן יניב הפרויקט של עידן רייכל הדג נחש תזמורת הנוער היצוגית של מרכז המוזיקה החדש להקת הזמר בי"ס תיכון אהל שם זיקוקי דינור מנחה: שירלי לילו שכונת גפן: שרית חדד להקת "מנדרין" להקות מחול מפעלי בית עמנואל זיקוקי דינור שכונת קרית קרינצי: רמי קליינשטיין יניב אנג'ל לקת מרכז קהילתי צופי רעים זיקוקי דינור שכונרת רמת עמידר: עידן יניב ליאור פרחי אבי סינוואני להקת השחקים זיקוקי דינור מנחה: אליקו שכונת רמת חן: הפרויקט של עידן רייכל רותי נבון להקת המחול הייצוגית רמת גן להקת בי"ס בליך זיקוקי דינור מנחה: שני נבון ובר טולדנו שכונת רמת שקמה: שרית חדד הילה איתן להקות וחוגי מתנס קמת שקמה זיקוקי דינור שכונת מרום נוה: רמי קליינשטיין פאנץ ליין להקת מרכז קהילתי גל סינוואני להקות מועדון הנוער "ביאליק" זיקוקי דינור שכון וותיקים: סופי צדקה מוש בן ארי משה חתואלי זיקוקי דינור מרכז קהילתי ויצו מיאמי ביץ' להקת סינרגיה כוכבי הפיג'מות להקות המרכז הקהילתי זיקוקי דינור שכונת נחלת גנים: אייל גולן מרינה פיינגולד להקת עפיפון להקות מפעלי בית עמנואל זיקוקי דינור שכונת ראשונים: אייל גולן מופע הקצב של ענת אלינור פיירמן להקות מרכז קהילתי המתמיד זיקוקי דינור רחובות: במה מרכזית - מגרש מכבי: להקות מחול וזמר עירוניות אייל גולן ג'קו אייזנברג ומורן אהרוני דנה אינרנשיונל מנחה: רונה לי שמעון רחבת בית דונדיקוב: מסיבה עברית מופע אורח: נפגשנו: אלון אולארצ'יק, אפרים שמיר, יצחק קלפטר במופע משותף הרצליה: הבמה המרכזית: עידן יניב להקת טיפקס להקת סינרגיה כפר סבא: רח' הנשיא פינת הגיבורים: שירי מיימון אורן חן וסטלוס מנחה: גבי שטרית רעננה: בבימה המרכזית שתוצב באמפיתיאטרון בפארק רעננה: בתי הספר למחול ברעננה להקת הקצב והתנועה "טרראם" צביקה פיק במחרוזת ממיטב שיריו מוש בן ארי במוזיקה אתנית מקפיצה. החל מהשעה 01:00 בלילה יעלו להופיע בבמת הנוער שתפעל ברחבת הדשא בפארק רעננה: להקות שייגעצ סינרגיה אינפקציה פתח תקוה: הפארק הגדול: נינט טייב טיפקס יובל המבולבל מנחה: דידי הררי עצמאי בשטח מהשעה 00:30 : אריק ברמן dj ליאור מילר מוניקה סקס מודיעין: אמפי פארק עמק החולה: משינה גבעתיים: יהודית רביץ סאבלימנל והצל קרית אתא: במה מרכזית: להקת משינה קרן פלס עברי לידר ישראל קטורזה הראל סקעת כרמיאל: מרגלית צנעני רוחמה רז עפולה: פארק הבנים: איה כורם רוני ששון שי גבסו שירי מיימון [איחוד כוכב נולד 1 מסתבר....] הרקדן איתי פרי הוד השרון: להקות מקומיות נינט טייב שלומי שבת מיטב להקות המחול והשירה של הוד השרון רמת השרון: במת המשפחה (כיכר העירייה): פבלו רוזנברג שלוה ברטי שמעון בוסקילה מנחה: דורון אורן. במת הצעירים והנוער (כיכר העירייה): צביקה פיק שורטי שוטי הנבואה DJ אסטריקס מנחה: אלמוג אדונסקי קרית אונו: בפארק רייספלד: משינה מוניקה סקס גבעת שמואל: להקת טיפקס

gal1983

New member
עוד קצת

בית שאן בגן הלאומי בית שאן יופיעו יהודה סעדו ודין דין אביב. הכניסה חופשית. קריית אתא בפארק הרצל תופיע להקת משינה. הכניסה חופשית. קריית מוצקין בשעה 20.00 באמפי שב"חי פארק" בקרית מוצקין, יופיעו ג`טיקס (לילדים), מרגלית צנעני, הראל סקעת, בית הבובות ולהקת "כובע טמבל". הכניסה חופשית. עכו במה המרכזית עם הראל סקעת ומירי מסיקה. הכניסה חופשית. קריית ים בחוף זבולון יופיעו מירי מסיקה ו שוטי הנבואה. הכניסה חופשית.

שלמונזה

New member
הא מצטערת ../images/Emo168.gif

עזבתי את המקומות שהיו בהם כאלו שהם ממש לא רוק ישראלי [כל המקומות שהזכרת וקרית אתא רשמתי...] אבל תודה על ההוספה

פששש משינה וסינרגיה עובדים קשה ביום העצמאות..

שתייהן מופיעות 4 פעמים ביום העצמאות. ומשינה עושים גם חתיכת קילומטרג' מודיעין-קרית אונו-ראשון-קרית אתא. בטח יתחילו במודיעין,ימשיכו לראשון,יעלו קצת לקרית אונו ויקנחו בקרית אתא. לסינרגיה אין ממש בעיה כי כל ההופעות שלהן באיזור המרכז.

שלמונזה

New member
המופעים לערב יום העצמאות כמובן../images/Emo168.gif

זה מה שאני מצאתי בכל אופן אם העיר שלכם לא נמצאת ברשימה ואתם רוצים להוסיף, אתם מוזמנים. כולל אירועים של יום העצמאות. כמובן אל תקלקלו את הרשימה הזאת עם דיבורים על "רוק" עצמאות.

gal1983

New member
הוו זה שווה!!

וואלה עכשיו ברצינות אני שוקל לרדת לאשקלון . יש לי גם שם חברה טובה ... יש מצב.

Kettercat

New member
חחח מה שבא לך! ../images/Emo3.gif

סחתיין על הזיכרון, אגב. יההה, כנסיית השכל... מזמן לא הייתי בהופעה שלהם

gal1983

New member
תראי, אם את נוהגת כמו שאת כותבת ...

זה עלול להיות מסוכן ופראי.... I like it (סתם... בסוף אני אשתפן... )

Kettercat

New member
אסור לתת לי לנהוג

תשאל את יפית, אני נוהגת כמו מטורפת. לא, סתם, אני ילדה טובה
עכשיו רק צריך לשכנע את החברים שיסכימו להזיז את הלוקיישן...

dsol

New member
ואי אז אני כנראה שם ../images/Emo8.gif _../images/Emo189.gif

dsol

New member
אהה. באיזו שעה מתחילות ההופעה ?_../images/Emo189.gif

ואיפה באשקלון ?

dafi daf

New member
בחוף דלילה...

ולגבי השעה,תריך חיפוש בגוגל על העיר,יש שם איזה אתר רשמי והכול כתוב שם אם זיכרוני אינו מטעה אותי.

למעלה