אירועי Blogday השבוע - זוכרים?

Bezalel P

New member
אירועי Blogday השבוע - זוכרים?

ביום שלישי הקרוב - 31/8 נציין את יום הבלוגים העולמי, זוכרים? ביום הבלוגים העולמי בלוגרים מכל העולם מפרסמים המלצות על חמישה בלוגים שונים - אחרים מבחינה תרבותית, דעה, תחום או גישה. בלוגים שאינם נמצאים ברשימת הבלוגים הקבועה שלכם. המטרה היא שבאותו יום, גולשים מכל רחבי העולם ימצאו את עצמם קופצים מבלוג לבלוג ומגלים בלוגים חדשים נהדרים, שלא היו ידועים להם עד כה, ועל ידי כך חוגגים את גילויים של בלוגים ובלוגרים חדשים ומעניינים. יום הבלוגים הוא מסורת גם בבלוגיה שלנו, ואתם יותר ממוזמנים להשתתף. ביום שישי הקרוב - 3/9 נחגוג יום בלוגים משלנו במפגש חגיגי ומיוחד בקולנוע לב. נכון לשעה זו השבתי לכל המיילים בנוגע להרשמה לאירוע. אם שלחתם לי הודעה ולא קיבלתם אישור - אנא שלחו שוב. אם עדיין לא אישרתם הגעה - למה אתה מחכים?? להתראות
בצלאל

Purple Mushroom

New member
BlogDay2010

מצפה לפוסט או רשומה בבלוג הבית מחר או מחרתיים. במקרה נכנסתי לכאן לפורום, לשאול שאלה מיוחדת. בשלישי מתכנן אחרי העבודה, להשקיע כמה שעות, ברשומת בלוג דיי מיוחדת ומוסיקלית,מחוץ לרשומת הבלוגים המצומצמת שמנוי עליה (אולי לא כל ה-5 יהיו מוסיקליים אבל מעניינים) . בשלישי ורביעי אגב (לא קשור), יש את פסיטבל ועידת המוסיקה של היינקן במרכז הירידים בתל אביב).
להתראות ביום שלישי, מחרתיים
=]... 31.08.2010
=]...

wranger

New member
הברוך, נראה לי שלא אשתתף השנה

נופל לי בתקופה לחוצה בעבודה, אז אין סיכוי שיהיה לי זמן לחפש חמישה בלוגים חדשים שלא נמצאים ברשימה הרגילה שלי. אולי כאשר יעלה המוצר הארור הזה סוף סוף יהיה לי קצת זמן לשוטט בין ההמלצות של הגולשים כאן ולהכיר בלוגים חדשים. וכמובן, אישרתי כבר הגעה לאירוע! הידד, יהיה כיף!

justme857

New member
../images/Emo35.gifאיך נרשמים לאירוע של מחר 3.9 בקולנוע לב../images/Emo35.gif

חיפשתי בלוח אירועים ולא מצאתי כלום. לאיזה מייל לשלוח את הבקשה להרשם? תודה

למעלה