אירוע בריכה ב-22.2.08

קוואנט

New member
אירוע בריכה ב-22.2.08

שלום לכולם! ביום שישי 22.02.08 תקיים העמותה הישראלית לנטוריזם אירוע לילה במרכז ספורט במרכז הארץ. האירוע יחל בשעה 20:00 ויסתיים אחרי חצות. כיבוד קל ושתיה חמה יוצבו על השולחן המשותף. תזכורת לגבי כללי ההתנהגות במפגשי העמותה : אנא הקפידו לכבד את הזולת, לשבת על מגבת אישית בישיבה על כסאות כולל על דרגשי הסאונה. מחיר כניסה: לחבר עמותה 45 ש"ח , לזוג 80 ש"ח. לידיד 65 ש"ח, לזוג 120 ש"ח. לצעיר (עד גיל 30 ) 45 ש"ח לזוג צעירים 80 ש"ח (בהצגת תעודה מזהה). נתראה במפגש

אני אבוא בלי קשר

רציתי רק לדעת מראש למה לצפות.. בפעם האחרונה שהייתי (שאמנם הייתה ממש מזמן) לא היתה נוכחות רבה לצעירים.

O r e n E

New member
הולכת להיות נוכחות של המשמרת הצעירה ../images/Emo187.gif

אני מקווה אף שנוכל לשחזר את ההצלחה והכייף של פעם קודמת. מיס קוקי.. אני לא בטוח שיהיה מחר סל מים לקלוע (נושא כואב אחרי ההפסד האומלל של מכבי הערב), אבל מאילו שכן אמרו לי שיבואו יהיה סבבה. תבואו תבואו תבואו.... אורן

אתם חייבים להפוך את הסבב:)

השבת הייתה שבת ילדים אצלי,אבל נראה אולי בפורים. שמעתי שהיה נהדר ד"ש ונשיקות.

O r e n E

New member
סיכום האירוע מיום שישי ../images/Emo103.gif

בוקר טוב, מצאתי לנכון להעתיק לכאן את מה שכתבתי בפורום שלי. הסיכום למעשה משרת את כולם ולכן הוא ראוי להיות גם בפורום היקר הזה. אורן בוקר טוב לכולם, האירוע ביום שישי הזכיר לי מבחינת מזג אויר את התנאים הסוררים בחו"ל בסאונות השונות. אני יודע להגיד שהיו הרבה אנשים. כמה? לא ממש ספרתי אבל היו הרבה מכוניות בחוץ. האירוע אתמול היה שונה מקודמו באופן משמעותי בעיקר באווירה הכללית. אולם שמחתי מאוד לראות לראשונה שעל אף הכמות הלא שווה הג'נדרית, באו מספר נשים בודדות. למעט מישהי אחת, שזו לה הפעם הראשונה, לפחות לשתיים האחרות (מתוך 4), היה זה האירוע השני ברצף. משמעות הדבר שהגיוס באירוע הקודם צלח והוכיח את עצמו. כל הכבוד על כח ההתמדה שלכן. מעבר לכך, לראשונה מזה זמן רב, ישבה לה חטיבה צעירה כחבורה אחת עם שיחה קולחת שלא עסקה בפוליטיקות פנימיות אלא פשוט בכייף. אני מעריך שהיינו כ 30 איש לערך בקבוצה וזאת בנוסף לחברה צעירים שמצאו לעצמם את הנישה שלהם וזה גם מצויין. בהזדמנות זו אני שמח לברך את ניר על כח ההתמדה שלו בהבאת "המומיה" (ולא מגיזה
). הרבה פעמים בנות או בני הזוג שלנו חוששים לבוא וזה טבעי ובסדר. במסגרת מפגש הריגרופינג, הביע ניר שזוגתו לא שלמה על עם העניין. מאחר ולא הייתי מחוייב לכללים כל שהם באירוע חיצוני, מסרתי לה דרכו שתבוא חנוטה כמו מומיה. החום בתכריכים יעשה את שלו וכך אכן קרה. זוגתו הגיעה אמש ונראתה יוצאת סמוקה מהסאונה ולדעתי גם מהנאה של "הבייחד שלנו". בכלל היה אתמול טעם טוב במפגש שלנו והמסר שצריך לצאת הוא א. אנחנו לא מפשיטים איש ! ב. לכל אחד ואחת יש את תהליך ההפשרה שלו או שלה. הרושם שלי שגם שאר האנשים שבאו אמש, נהנו מאוד ונאחל שהמפגשים הבאים ילכו וישתבחו (למרות שהיה אמש בסדר גמור) ושהכח הנשי יגדל לטובת הרגשת הבנות. (לתמי אומר שה"הגנה" שלנו על "הבנות" מאשכול ההזמנה לאירוע על שם פנחס ז"ל, הוכיח את עצמו אמש כהתעקשות מוצדקת). הערה בונה לועד המארגן - כרגיל תודה רבה על הטירחה שלכם. אנא בקשו את בעלי המקום לחמם את הבריכה יותר לפעם הבאה. המים היו קרים וזה לא היה בסדר מצד המקום. כמו כן, ראינו אתמול שהיה חסר משחקי מיים כגון כדורסל שהסל צף. אלמנט המשחק הוא אלמנט מגבש בין כל הגילאים. החום בג'קוזים היה בסדר גמור. הלכתי הביתה בערך בשעה 00:30 מרוצה מאוד מהאירוע. המשתתפים מיום שישי וגם שאר הכותבים מוזמנים להשאיר את רשמיהם. שבוע טוב, אורן

למעלה