אירוע בשרון לזכרו של פנחס ברק ז"ל

קוואנט

New member
אירוע בשרון לזכרו של פנחס ברק ז"ל

אמש התקיים אירוע באיזור השרון לזכרו של פנחס ברק ז"ל. המקום, שלצערי לא מרבים לקיים בו מפגשים, היה נהדר: לא גדול מדי ולא קטן מדי, מחומם כמעט ברובו עם בריכה נעימה וכדורי סל לקליעות (בואו נגיד שהנטוריסטים שהיו, ואני בינהם, טובים בהסרת בגדים ופחות בקליעת סלים
), ג'קוזי עמוס וסאונה רותחת, ובעיקר - הרבה מאוד אנשים טובים. היה נעים לראות הרבה מאוד פנים חדשות, ולראות שהסינון הזוגי השתלם הפעם - הסתבר שהאיזון המספרי בין גברים לנשים הביא כמה א/נשים שחששו להגיע, וגם חטיבה צעירה שהראתה נוכחות לא רעה בכלל. כל הכבוד לגיורא על הארגון הנהדר, לאורן על הסיוע ולכל המשתתפים שהפכו את האירוע לנעים במיוחד
מי ייתן ויהיו עוד אירועים רבים ומוצלחים כמו זה שהיה אמש.

O r e n E

New member
החיוך עוד לא נמחק לי מהפרצוף מאתמול ../images/Emo13.gif

תודה קוואנט ידידי, אוווווווווווווווווי אתמול היה אירוע מ ע ו ל ה !!! מבחינתי הוא היה מעולה כיון שהפורמט שהצבנו גיורא ואני לאירוע הוכיח את עמו בענק. כבר התבאטתי בפורום שלי שאני לא זוכר כבר הרבה זמן אירוע כזה, ובכל זאת, האירוע מבחינתי הוכיח שיש קהילה צעירה שחיה ובועטת. שמחתי לראות המון זוגות ואנשים חדשים, שמחתי לראות אנשים שהשתתפו ב"פשוט" וגם לפגוש חלק מהאנשים שמוכרים כאן או אצלי מאחורי ניק זה או אחר, נכון מיס קוקי ?
- היה לי נעים מאוד. כל הכבוד למי שטרח ובא ואני מקווה לפוגשכם בקרוב מאוד. אני מאחל לכולם שבוע טוב אורן

bellyboy

New member
גם פה אני אומר ש...

ממש חבל שאני לא בארץ קוואנט הייתי שמח לפגושך שוב ואורן אתה מכיר את הריטואל השכונתי טוב אולי בשנה הבאה דניאל

tangerinedream

New member
אירוע בשרון

למה אתם אומרים שהאירוע בשרון היה לזכרו של פנחס ברק? אני זוכר שפנחס היה נגד סלקציה ופה הסלקציה חגגה בגדול.

giora10

New member
האירוע בשרון ותגובתי...

פנחס ז"ל היה נגד המילה סלקציה בגלל עברו. סינון זו המילה הראויה ואת הפעולה הזו הוא עשה, עשינו בעבר, עושים בהווה ונמשיך ונעשה אותה בעתיד. שאני אומר עשינו/עושים ברבים כוונתי לכל הקהילה הנטוריסטית המוציאה מן הכלל את אלה שאינם מתאימים. ב 4 בינואר פירסמתי בפורום הנטוריסטי הישראלי ואורן בפורום של ידידי וחברה העמותה לנטוריזם הודעה. אם היית פונה הייתי נכנס לרשימה. כיון ששמך tangerinedream לא מזוהה אצלי, סביר להניח שאיני מכיר אותך. ולכן מובן שכתובת האימייל שלך אינה רשומה אצלי, ומסיבה זו לא קיבלת ממני הזמנה.

O r e n E

New member
אוהו גיורא.. אתה מכיר גם מכיר ../images/Emo8.gif

לא רק זה שאתה מכיר גיורא, אדון טנג'רין נכח גם נכח באירוע של יום שישי האחרון. (מה לעשות, אבל סיגנונות כתיבה למדתי כמנהל פורום לזהות - אז אל תכעס
ואני מבטיח להשאיר אותך באנונימיות הפורום). לגופו של עניין, מאז שנוסדה העמותה ועד היום עברו הרבה שנים. לפעמים צריך לא להיות מקובעים לפורמט מסויים במיוחד עם הוא לא מוכיח את עצמו. בפסטיבלי פשוט האחרונים בחרת שלא לבוא באופן לגיטימי למרות שהיה לך מקום של כבוד. הן הפסטיבלים והן יום שישי האחרון הראו שהפלטפורמה החדשה משתלמת והתוצאות נכרו בשטח הן באיכות האנשים והן בכמות האנשים ושלא לדבר על האיזון בין המינים. אני חושב שחלק מהתהליך של הכנסת אנשים לאירועים סגורים עובר תיקון בתנועה ואני חושב שזה בסדר גמור. עובדה היא שהיו גם נשים בודדות שיכלו ברשימת התאום לאזן את הגברים הבודדים וכך נכנסו כמעט כולם לאירוע של שישי האחרון. יש גם בהחלט למארגני האירועים שיקול דעת, שמאפשר להכניס אנשים ותיקים ומוכרים ולתעדף אותם ברשימת האיזון. אני מקווה מאוד שנהנת
, אני לא מסתיר את ההנאה שלי מיום שישי האחרון. יום טוב אורן

giora10

New member
אינני בוחן כליות ולב../images/Emo23.gif

אני לא מתעמק בסיגון כתיבה וממש לא משנה לי מי הוא. הרי אם היה רוצה להתגלות היה עושה זאת. האיש מתלונן וצד אחד וצד שני לא פנה אלי. זה דומה לאותו אחד שרוצה לזכות בלוטו אך מעולם לא קנה טופס.... ולעצם האירוע. בהחלט נהנתי וכיון שאתה אורן, והקהילה הנטוריסטית שיתפה איתי פעולה, אתן את המיטב שאני יכול. את יריית הפתיחה כבר נתתי בבוקר זה והצעתי לממן (בשם העמותה למורשת פנחס ברק ז"ל) אוטובוס לנווה מדבר. התנאים הם פשוטים: מינימום 40 איש ואישה ללא הבדלי גילאים, כאשר חלקם נשים וחלקם גברים. אינני מוכן להסיע אוטובוס ע"ח העמותה עם רוב גברי. מוכן לשקול הסעה מחיפה עם יהיו מספיק חיפאים שיהיו מוכנים להגיע. אורן שים את האימייל שלך מתחת עמ שיוכלו ליצור איתך קשר. (אולי יותר יפה להדביק את כרטיס הביקור כפוף לאישור מנהל הפורום).

O r e n E

New member
כמו שכתבתי אצלי...

אני מרים את הכפפה בכל האמור להבאת החטיבה הצעירה בכפוף לתנאי הפורמט שהוצב ביום שיש האחרון - ללא הבדלי גיל! מפאת ההערכה שיש לי לקוואנט
, אוסיף את הדוא"ל שלי שזה [email protected] אורן יש לי נהג אוטובוס שניתן יהיה לדבר עמו, אבל בוא נראה את הפרוייקט מתרומם. זה המקום להגיד שכולם מוזמנים כולל חברי הועד והעומדת בראש

giora10

New member
אנא אל תחכו לרגע האחרון....

כמו שלמדתי הרבה דברים בארצנו מתבצעים ללא תכנון. אם תחכו לרגע האחרון לא נוכל להזמין אוטובוס, או שאחרים יקדימו אתכם ולא יהיה לכם מקום...ואז תשארו מקופחים........ מיס קוקי, אני שמח שנהנת איתנו, אך לגבי את עדיין דנידין הרואה ואינו ניראה. אשמח אם תכתבי לי בתיבה האישית, את מי היה לי הכבוד להכיר ביום שישי האחרון.

O r e n E

New member
../images/Emo66.gif יכול להעיד שלא רק שהייתה...

היא יכולה להחליף את מרכוס פייזר בלי בעיות
צלפה לסל יותר מכל אחד מאתנו...

tangerinedream

New member
מבחינה אישית

מבחינה אישית בנוגע לאירוע המדובר אני לא מתלונן ואין לי על מה להתלונן. הגעתי וגם נהניתי ואכן היו רבים שהגיעו וגם היו רבים שלא הגיעו. ואחת הסיבות היא הבקשה להגיע בזוגות.

giora10

New member
tangerinedream תפסיק לבלבל את המוח...../images/Emo88.gif

כל מי ששלח בקשה באימייל עד יום ד' ה 6 בפברואר הוזמן. מי שחיכה לרגע האחרון ו/או לא טרח להגיב לאימייל ששלחתי לו לא הוזמן. למעשה כל מי שהגיב או פנה אלי קיבל הזמנה. אותם בודדים שהצליחו לאתר את מספר הטלפון שלי והטרידו אותי, כשעה לפני האירוע קיבלו תשובה שלילית.

O r e n E

New member
אני אגיד את זה אחרת..../images/Emo140.gif

תראה טנג'רין, שינוי הפורמט אינו כנגד פרסונה אלא כנגד השיטה ! העובדה היא שאתה כבודד וכוותיק העמותה קיבלת הזמנה אישית מגיורא ואם אני לא טועה גם בין הראשונים. יש לך מקום של כבוד בגין עשיה עבור הקהילה הנטוריסטית בארץ ולכן את הנושא האישי אני חושב שסגרנו. שיטת "תיבת נח" מאפשרת כמה דברים חשובים: 1. סינון טבעי של מי שלא צריך להיות באירוע 2. חיזוק הפן וכמות הנשים - הוכח ב"פשוט" (שנעדרת בשל עקרון - ואני מעריך זאת מאוד ללא בדיחות) והוכח ביום שישי האחרון 3. מחזק את האיכות של המשתתפים 4. מאפשרת אכיפה טובה יותר לחוקי וכללי העמותה 5. מאפשרת למארגנים (וכידוע לכולם זה משתנה) להפעיל שיקול דעת ולכך לא חסרים דוגמאות. באירוע האחרון הכניס גיורא שינוי בכך שללא הזמנה כתובה, לא ניתן היה להכנס למקום הארוע. בכך הוגברה האכיפה של מי שנכנס לאירוע ואגב זה נכון גם לזוגות ולא רק לבודדים. אני חושב שלאור המגמה האחרונה, כדאי לועד העמותה להתעמק ב"מחקר" שנעשה מחוץ לכותליה, ולבדוק מה נכון לה ואם היא מעונינת לאמץ מתוך מה שעשה טוב לכולם - ל"ביתה". אתה ואני יודעים שהכל נעשה למעשה רק בשביל כולם ובעיקר בהתנדבות. בידידות רבה
אורן

למעלה