אירוע הדאנס של השנה מישהו שמע על אירוע הדאנס של השנה שיתקיים ב21 באפריל? פירסמו על זה בטלויזיה..
A amazing2 New member 17/4/06 #1 אירוע הדאנס של השנה מישהו שמע על אירוע הדאנס של השנה שיתקיים ב21 באפריל? פירסמו על זה בטלויזיה..
א אדם נולד שחקן New member 17/4/06 #5 בהאנגר 11 21.4 50 ש"ח לכל הגילאים.. אני חדש בפורום וישן בכלל בתפוז... אז נעים להכיר. לפרטים נוספים לגבי האירוע צריך להיכנס לאתר נייקי-וומן. ככה אמרו בשיחת הכוכבית*... בנוסף גם הבהירו שזה לא אירוע לבנות כפי שחשבו בתחילה... יום טוב...
בהאנגר 11 21.4 50 ש"ח לכל הגילאים.. אני חדש בפורום וישן בכלל בתפוז... אז נעים להכיר. לפרטים נוספים לגבי האירוע צריך להיכנס לאתר נייקי-וומן. ככה אמרו בשיחת הכוכבית*... בנוסף גם הבהירו שזה לא אירוע לבנות כפי שחשבו בתחילה... יום טוב...
A amazing2 New member 17/4/06 #6 אוקי נעים מאוד! תודה רבה...הארוע הזה כבר הפך לארוע כמעט סודי ) אף אחד לא יודע פרטים..וגם שהתקשרתי ייבשו אותי על הקו מלא זמן אז וויתרתי ויום טוב!
אוקי נעים מאוד! תודה רבה...הארוע הזה כבר הפך לארוע כמעט סודי ) אף אחד לא יודע פרטים..וגם שהתקשרתי ייבשו אותי על הקו מלא זמן אז וויתרתי ויום טוב!
A amazing2 New member 17/4/06 #7 עוד דבר... ועוד שאלה ניסיתי למצוא את האתר של נייק וומן יש רק אתר באנגלית או בסינית ועוד שפות אבל לא בעברית , אתה יודע אולי מה הכתובת שבו כל הפרטים על הארוע??
עוד דבר... ועוד שאלה ניסיתי למצוא את האתר של נייק וומן יש רק אתר באנגלית או בסינית ועוד שפות אבל לא בעברית , אתה יודע אולי מה הכתובת שבו כל הפרטים על הארוע??