אירוע הוידאו הגדול של השנה

אירוע הוידאו הגדול של השנה ../images/Emo44.gif

ממש בעוד מספר דקות, בשעה 17:00 יחל השידור החוזר של "השוסים הגדולים של 2003"- כל הרגעים המעניינים והמצחיקים שהיו בוידאו צ'טים שלנו
בשנה האחרונה, בהשתתפות: עברי לידר, כוכבי פרוייקט Y, דנה אינטרנשיונל, ירדנה ארזי, גלי עטרי, גלית גוטמן, ח"כ חמי דורון ועוד רבים אחרים! פורום מומלצים בתפוז

ניצול ג'ון הבן ****../images/Emo46.gif../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif

מה הוא חשב לעצמו כשכתב את how do you sleep? בא לי להרוג אותו! למי שלא מבין, קראתי את השיר הזה לראשונה אתמול, וג'ון ממש נבזי. אני מבינה שהוא ופל היו מסוכסכים מאד, אבל בכל זאת לרדת על כל הכשרון שלו ועל השירים שכתב ואפילו על זה שיש לו פנים יפות (קנאי..), ועוד לפרסם את זה! לא הייתי עושה את זה אפילו לאלה שאני שונאת במיוחד, ובטח לא לחבר (לשעבר) שלי. לנוחיותכם השיר המתורגם והמפורש: איך אתה ישן? נראה שסרגנט פפר הפתיע אותך --כנראה שפול זלזל בו, וכשג'ון כתב את סרג'נט פפר זה הפתיע אותו מרוב איכות-- אתה יכול לראות יותר ברור דרך העיניים של אמך--רמז לlet it be, אני חושבת-- הפריקים האלה צדקו כשאמרו שהיית מת--פול איז דד..-- הקושי היחיד שנתקלת בו היה בתוך ראשך אה, איך אתה ישן?--רמז ליסטרדי, שפול המציא אחרי חלום שהיה לו-- אה, איך אתה ישן בלילה? אתה חי עם סטרייטים* שאומרים לך שאתה המלך,--הכוונה למעריצים, כנראה-- קופץ כשאמא שלך אומרת לך משהו--שוב let it by-- הדבר היחיד שעשית היה אתמול--יסטרדי..-- ומאז רק נעלמת ליום אחר--יסטרדיי זה כאילו השיר המשמעותי היחד שפול כתב-- אה, איך אתה ישן? אה, איך אתה ישן בלילה? אה, איך אתה ישן? אה, איך אתה ישן בלילה? פנים יפות נשארות לשנים רבות,--הפנים היפות של פול, כמובן-- אבל במהרה יראו מה אתה יכול לעשות הצלילים שאתה עושה הם "muzak" לאוזניים שלי--כלומר, הם לא מוסיקה אמיתית, אלא צורמים, עיוות של המילה music-- אתה חייב ללמוד משהו במשך כל השנים האלו אה, איך אתה ישן? אה, איך אתה ישן בלילה? *סטרייטים - אנשים לא הומואים ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מה אתם חושבים?

Tomer 123

New member
אחלה פרשנות!

למרות שהמילים די קוממו אותי, חייבים להבין שהם היו בסכסוך ענק באותם שנים. מה שעדיין לא נותן לג'ון את הזכות לזלזל ולרדת ככה על שותפו במשך שנים. בכל מקרה, בשורה and since you've gone it's just another day מתייחס גם ליסטרדיי, אבל גם לשיר another day, שמסתבר שג'ון לא כל כך חיבב...

גרמה

New member
אם אני לא טועה...

אני חושב ש"musak" זה כינוי למוסיקת מעליות כלומר מוסיקה מהסוג הרע ביותר

ביטלמן

New member
אני מתייחס לדברים כמו אלה

כהצד האפל של ג'ון גם אני לא מבין איך הוא יכול לפגוע כך בשותף להצלחה שלו ועוד ג'ורג' ליווה אותו בגיטרה! שמעתי שפול עד היום לו התאושש מהשיר אך כתגובה לג'ון הוא כתב את let me roll it

6655

New member
מי מכיר? מי יודע?

Steve Wonder & Paul McCartney - Ebony & Ivory

Another Girl

New member
כמוני....חברים היום אני כנראה לא

אוכל להשקיע ב"שיר ליום",לא נראה לי שיהיה לי כל כך זמן...אם מישהו רצה והתבייש,היום זו ההזדמנות.

למעלה