ניצול ג'ון הבן ****../images/Emo46.gif../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif
מה הוא חשב לעצמו כשכתב את how do you sleep? בא לי להרוג אותו! למי שלא מבין, קראתי את השיר הזה לראשונה אתמול, וג'ון ממש נבזי. אני מבינה שהוא ופל היו מסוכסכים מאד, אבל בכל זאת לרדת על כל הכשרון שלו ועל השירים שכתב ואפילו על זה שיש לו פנים יפות (קנאי..), ועוד לפרסם את זה! לא הייתי עושה את זה אפילו לאלה שאני שונאת במיוחד, ובטח לא לחבר (לשעבר) שלי. לנוחיותכם השיר המתורגם והמפורש: איך אתה ישן? נראה שסרגנט פפר הפתיע אותך --כנראה שפול זלזל בו, וכשג'ון כתב את סרג'נט פפר זה הפתיע אותו מרוב איכות-- אתה יכול לראות יותר ברור דרך העיניים של אמך--רמז לlet it be, אני חושבת-- הפריקים האלה צדקו כשאמרו שהיית מת--פול איז דד..-- הקושי היחיד שנתקלת בו היה בתוך ראשך אה, איך אתה ישן?--רמז ליסטרדי, שפול המציא אחרי חלום שהיה לו-- אה, איך אתה ישן בלילה? אתה חי עם סטרייטים* שאומרים לך שאתה המלך,--הכוונה למעריצים, כנראה-- קופץ כשאמא שלך אומרת לך משהו--שוב let it by-- הדבר היחיד שעשית היה אתמול--יסטרדי..-- ומאז רק נעלמת ליום אחר--יסטרדיי זה כאילו השיר המשמעותי היחד שפול כתב-- אה, איך אתה ישן? אה, איך אתה ישן בלילה? אה, איך אתה ישן? אה, איך אתה ישן בלילה? פנים יפות נשארות לשנים רבות,--הפנים היפות של פול, כמובן-- אבל במהרה יראו מה אתה יכול לעשות הצלילים שאתה עושה הם "muzak" לאוזניים שלי--כלומר, הם לא מוסיקה אמיתית, אלא צורמים, עיוות של המילה music-- אתה חייב ללמוד משהו במשך כל השנים האלו אה, איך אתה ישן? אה, איך אתה ישן בלילה? *סטרייטים - אנשים לא הומואים ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מה אתם חושבים?