אירוע .....המוני

Master Stav

New member
אירוע .....המוני

נסו לתאר לעצמכם את התמונה הבאה ..... 30 מטרים של גריל טונה וחצי בשר משובח ניצלה בדרגות צלייה שונות שולחנות בופה עמוסים בתוספות ובשתייה בר בירה, שולחנות של מתוקים מוסיקה טובה ברקע תצוגה של אופנועים מכל הסוגים דוכנים שונים ומשונים קיץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ אני מתגעגע .....

uriler

New member
אתה מתכוון לארגן מפגש משותף של

פורום אופנועים, קרניבורים, יין (הכי קרוב לבירה :p) ופורומי אומנות? :D

Master Stav

New member
אני מתכוון לארגן אירוע

חשוב על שיתופי פעול ...למען האמת הרעיון של אחותי אבל הוא יהיה במתכונת קצת שונה .... ניראה מה עושים ...יש הרבה רעיונות נקים קבוצת חשיבה

kdr

New member
טוב שיש אחות

יש למי להחמיא וזה אפילו נשאר במשפחה. ראיתי לפני שנים מפגש כל שהוא בחוף ים עם מדורה וחלקי בשר שניצלים מולה. גם גריל יכול להיות אדיר. אני מצטרף כל עוד זה בתחום "עונש הרדיוס" שלי (בתקווה שבקרוב כבר אוכל להגיע לכל מקום). מחזיק לכם אצבעות.

Master Stav

New member
עד אפריל תצא מהעונש ?

התאריכים היועדים הם או אמצע אפריל או סוף מאי ....יום שבת כמובן

bigjack

New member
2 המטרים מצד ימין של הגריל הם שלי ../images/Emo9.gif

בשר ואופנועים כבר נשמע כמו חלום נעים. שתף, ספר, נמק ופרט....

Master Stav

New member
עובדים על זה איש יקר ....

אחותי היקרה ואנוכי ....ואנו בודקיםא ת כולה אספקטים ..... הולך להיות ....האירוע הכי מדהיםש אי פעם אורגן בתחום הזה

gils33

New member
תרשום תרשום

תרשום אותי כבר מעכשיו ואני אקח את השני מטר הנוספים של המנגל אין בעיה...

uriler

New member
אני אקח אחריות עם אפיק על תחום הצינון :p

אם תתנו מספיק התרעה מראש - אני כבר אחדש את רעיון הבקבוק המחורר :p

השתתפתי לא פעם באירוע גדול

למשל חברת החשמל..חילקו את המפגש לשנים צפון ..דרום.. אסדו למאות אנשים..אש אדירה... מסביב חרבות של אסדו.. לידם מיטות (אסקלה גדולה נקראת מיטה)עם עופות .צ'וריסו המבורגר. מרגז..אנטריקוט . באמריקה כשהיתי באוקטובר על הברבקיו היו פרוסות(על תכעסו לא בשר) אננס ..בננות ..תפוחי עץ..בעוונותי עזבתי א הבשר לטובת הפרות. אני יודע חלקכם יגידו שאני בוגד..אבל זה היה משהוא ושוב סליחה. צ'י

TOMESH5

New member
איפה נרשמים

אני אומנם חדש כאן אבל כמי ששותף גם לפורום אופנעים אשמח לעזור באירגון. פרטים בחתימה

למעלה