אירוע הפלויד הגדול!!!

flowerboy69

New member
אירוע הפלויד הגדול!!!

העסק מתחיל להבנות כבר יש שם לערב המתוכנן ומציאת המקום גם היא בשלב מתקדם.לגבי הפליי ליסט...

flowerboy69

New member
הפליי ליסט.-

זה בשלבי התחלה...הייתי רוצה שתכתבו מה מעניין אותכם ומה הייתם רוצים שיהיה שם...

oribarak

New member
אתה מלך!

מה שמעניין?הופעות מוקדמות של אטום הארט בביצוע מלא קטעים של שירים מוקדמים של סיד מהמועדונים, כגון אסטרונומי ואינסטלר.. אם יש לך, אז את אסטרונומי דומיין ששודר בתוכנית טלוויזיה שסיד לובש גלימה כזו אקוס בגירסא מלאה ולא מפומפיי, כל הפלייליסט המוקדם של הדארק סייד הופעות של וויש יו וור היר מוקדמות, והכי הכי הכי, אנימלס!!!אתה חייב

flowerboy69

New member
אז ככה

אנימלס יש סיד במועדונים יש אבל לא זוכר אם יש לי עם הגלימה נדמה לי שכן.דרק סייד וייש אין אבל אטום נדיר יהיה...

One Echoe

New member
מה מעניין אותי:

וידאו: -הופעות של הפלויד עם סיד בארט! מהUFO -וידאו מהתקופה של אנימלס... -ההופעה מסיבוב ההופעות המקורי של החומה. -ראיונות עם הפלוידים. -בוטלגים מעניינים... אממ וכל מה שתביא יהיה מבורך.

flowerboy69

New member
אז ככה...

אנימלס יש החומה יש והופעות עם סיד מוקדמות גם יש...זה בוידיאו.באודיו יהיה מה שרק יבקשו...

flowerboy69

New member
תאמין לי אם כולם יהיו נחמדים ויראו

נכונות הערב הזה יזכר להרבה זמן...

One Echoe

New member
כולם כאן נחמדים!

וכולם יראו נכונות ברגע שזה יהיה קצת יותר רציני ותגיד לנו בדיוק איזו עזרה אתה צריך.

\האצבע של אבקי\

אני אהיה איתך בקשר במסרים כשיהיה לי איך. מוכן לעזור, בכיף :)

One Echoe

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

האצבע של אבקי! חחחחחחחח

flowerboy69

New member
העסק מאוד רציני

ההשקעה בזה עצומה ובעזרתכם זה יהיה חוויה מדהימה

רק להזכירך, ליאור

אתה ביקשת להפיק ארוע פרטי. לכן האחריות על הפקתו של הארוע, וכן תכניו, הם עליך בלבד - לא על הפורום, או חבריו. כמובן, זה לא מונע מאנשים לסייע לך, אם רצונם בכך. ואני בטוחה שנשמח כולנו לראות את הפריטים שיש ברשותך, אם תרצה להראותם.

חלילה להרוס

דיברנו במפגש, הצעתי לך הצעה, וסרבת. אין לי בעיה שתפיק ארוע פרטי, ואין לי בעיה שחברים מהפורום יסייעו לך, כל עוד לא תטיל את האחריות להצלחת או כשלון הארוע, עליהם. זה לא חוסר רצון מצידם - או מצידי - שעומד בדרכך. מעבר לכך, אשמח אם נדבר על כך בפרטי.

צא מהסרט

מה אתה רוצה שהיא תגיד? וחוצמזה מה אכפת לך מה היא חושבת? היא עדיין לא הרב עובדיה, פקודות עבור! תרגיש שלם עם עצמך בכל משאתה עושה!

flowerboy69

New member
ברור שכן

ההשקעה פה גדולה ביותר והיא נעשת מתוך אהבה למוזיקה והגשמת חלום והשתתפות פעילה ותמיכה חשובים ביותר

new revolution1

New member
אתה יכול קצת להרחיב בנושא?

לא שמעתי על הערב הזה ואין לי מושג על מה מדובר.. לגבי הפלייליסט- אכתוב יותר מאוחר.

למעלה