"אירוע התרבות הערבית" לא ליהודים...

mike00

New member
"אירוע התרבות הערבית" לא ליהודים...

היועץ המשפטי לממשלה אישר באופן תקדימי למשרד התרבות לקיים אירוע בשבת במימון ממשלתי. התנאי – רק אנשי המגזר הערבי יהיו נוכחים. גורם בש"ס: נבדוק אם יהודים השתתפו. אז ככה..... 1.למה מי אלה ש"ס שיגידו לי אם לבוא או לא?לא רוצים אל תבואו,אבל להגיד לי מה לעשות??מי אתם בכלל??בימים כאלה למרות הבחילה,אני מתחיל להתגעגע לטומי לפיד.... 2.אפליה!!! רק שהפעם זוהי אפליה של יהודים על ידי יהודים.......נותני שירות ערבים מקבלים הזדמנות שלא ניתנת לנותני שירות יהודים.. 3.ערבים מטומטמים אלה שהחליטו להתעקש ולקיים את הארוע בשבת......אם אתם רוצים לקרב לבבות או לתרום לדו קיום או איך שלא תרצו לקרוא לזה,לא חשבתם שמן הראוי שתעשו את זה ביום שבו גם יהודים יוכלו לבוא ולהנות מהתרבות שלכם??

THE WIZARD 55

New member
טומי לפיד, אכזב בגדול

בהתחלה הלהיב את כולם, אבל כנראה מתאים לו להיות עיתונאי ולא פוליטיקאי. ש"ס חראונו באמת, אז מה אם יהיה אירוע לערבים ביום שבת יופי, שיפתחו גם חנויות בשבת, זה לא פוגע בצביונה היהודי אלא במגזר חילוני שנמאס לו מהכפיה הדתית במדינה הזאת.

לפיד הוא גזען שהדבר היחידי הראוי זה להתעלם

ממנו.. ושמעו מבחינת ש"ס הם לא עושים שום דבר רע..הם הצליחו לעשות שיהיה אסור לעבוד בשבת והם רוצים לאכוף את זה במשהו שכנראה הממשלה עצמה תעבור על החוק - אם אתם רוצים להאשים מישהו זה לא את שס זה את ממשלות המדינה שנתנו לחוק הזה להיות..

THE WIZARD 55

New member
החוק הזה פוגע ברוב האזרחים

רובם חילונים/ערבים...והקבוצה הקטנה הזאת שולטת אשכרה בממשלה.

ksimeroni

New member
סליחה?!?

אירועי התרבות הערבית לא ליהודים??? שני דברים אני יכולה להגיד כל זה 1. היועמ"ש המטומטם ושאר חבריו הפוליטיקאים לא יודעים בכלל מי הם היהודים הם לא מכירים את עצמם ולא את בני עמם וזה נובע מכשל חינוכי שהונהג במדינה הגזענית הזאת מקומה ועד ימינו 2. ערביי ישראל עדיין לא מעכלים שיש להם אחים יהודים לתרבות הערבית המשותפת כי הם רגילים לדבר רק עם ממסד אשכנזי למהדרין ולא עם אחיהם, בני ערב, שרגליהם הודרו מההגמוניה הציונית השולטת מדינת היהודים אלק...

ksimeroni

New member
מני מזוז הוא משתכנז

לא סתם הוא הגיע לאן שהגיע... ניתן להסיק את זה מדבריו אם הוא מאמין שתרבות ערבית שייכת רק לערביי ישראל, אז הוא לא מכיר את בני עמו, ויותר גרוע - את עצמו

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo88.gif לא ממשיכים מרגע זה בקללות וגידופים

מי שכותב אחריי מילה, מת.

מילה...... ../images/Emo6.gif

מה שלום פורומנו? כולם בסדר? אני פה...... עם אוטו תקוע....... ועם מצבר מת שלא נטען.................. ובקיצור........

למעלה