ואין שום דבר לגבי רישום במקום. באתר של צימוק לא מצאתי כלום, יכול להיות? טעיתי ואני לא רוצה לאכזב את הילדים.. אפשר לוותר על החולצה רק שלא תהיה בעייה לרכב עם כולם.. מה אתה אומר?
אני מנסה לברר מבעניין זה...בהקשר לכניסה למסלול ללא "חולצה" או"סימון" של האירוע ישנה אורעה לא לאפשר כניסה מטעמי בטיחות וסדר (יהיו המון אנשים וזה שטח בנוי וצפוף כך שכל דבר יכול לייצר סכנה ובילבול... מקווה לקבל תשובה בהקדם ..היום חג ולא פשוט להשיג מידע. תודה luca
אין אפשרות להרשמה ביום האירוע עקב העומס שיגרום ובשל לתת אפשרות למערכת לבטח אישית כל אחד מהמשתתפים וכניסה למסלול מחייב צמיד הרשמה על היד. ככה הסיפור.. מצטער , אין ביכולתי לעשות דבר. האירוע נחשב הגדול ביותר בשנה הנוכחית ואין מקום לפשרות ול"חריגים"...אולי קצת "אחזרי " אבל מראה מקצועות והקפדה לכל כללי ההפקה...ראשון מהכל :בטיחות וביטחון המשתתפים. הסעיפים כן מופיעים באתר של svoong הנה חלק (עתק): ההשתתפות בסובב WINNER תל־אביב-יפו בהרשמה מראש ובתשלום סמלי הרשמה ו\או תשלום טלפוני בשוונג בתוספת 10 ש"ח למחיר ההרשמה משתתפים שלא ישלימו הרשמתם (כולל תשלום) ימחקו מרשימת המשתתפים. ההרשמה המוקדמת תסתיים ביום רביעי 22.9.2010 בשעה 12:00 ביום האירוע לא תתאפשר הרשמה. איסוף צמיד וערכת הרישום למי שנרשם מראש תתאפשר ביום האירוע, בככר המדינה, כחצי שעה לפני שעת הזינוק הסופית עבור המסלול שנבחר.
...במקום להשתתף בקריטרים בכיכר... השנה אני לא בכושר שיא...יותר מדי תיקולים בעונה זו, בקיצור..אני אבוד שם באירוע ואפספס גם את הספינינג ,...באסה!! מצפים קרוב 12000 משתתפים במעסה עממי ....לא רע בכלל! ciao luca