אירוע לילדי ה-CF

Zeev Kovalsky

New member
אירוע לילדי ה-CF ../images/Emo23.gif

האירוע אתמול יום שבת בבוקר! אחד האירועים היותר מרגשים שראיתי. יותר ממה שבאתי לחזק - יצאתי מחוזק. היה מחמם את הלב לראות כל כך הרבה גופים מסחריים ופרטיים נרתמימם למשימה. הצופים שהעסיקו את הילדים הרכים, והכמות הגדולה כל כך של רוכבים שבאו לתרום מעצמם - כל הכבוד! וגם תודה לנותני החסות הרבים, בינהם: אתר גרופי, אתר וואללה פורטל, אתר שוונג, ואתר הרים. מצמן ביל"ו ומייק בייק - שני נותני החסות. אני אישית מעריך מאוד את תרומתכם, לכן בשופינג הקרוב שלי (בגדי רכיבה חורפיים ותאורה) קודם כל אחפש ואקנה בחנויות שלכם
ולהלן הקישור לתמונות מן האירוע:

maoz277

New member
כל הכבוד לכל המארגנים בעיקר לא"א

אורן מלכין ואילן סולל הבלתי נלאים. כמו כן לרוכבי הטנדם, לצמד גיא ואורלי - בן ועינבל. שעשו את הסינגלים של בן שמן בקלות מפתיעה וברצף. בעיקר בסוף את העליה ממהערוץ המסולע והמחורץ חזרה למצפה מודעין. אני לרשותוכם בכל עת שתחפצו .

sobo1

New member
משתתף בברכות

כל הכבוד, אירוע יפה מאוד והכי חשוב - ה מ ט ר ה !!! כן ירבו כמותכם, וכן נרבה כולנו לעשות כמה שיותר טוב לילדים הזקוקים לנו מכל סיבה שהיא. שנוכל להמשיך לתת ושלא נזדקק.

natyh

New member
סיכום האירוע בשם המארגנים

להלן דברים בשם אומרם : אורן מלכין מקבוצת דודו בייק : המארגן ונשמה גדולה . "לנשמות הטהורות אתמול התקיים אירוע ההתרמה לילדים חולי CF ביער בן שמן אירוע ההתרמה היה בשם קבוצת דודובייק האגדית ובשיתוף האיגוד הישראלי לCF המטרה גיוס כספים למימון טיפולי ספורט אישיים לילדים החולים באירוע השתתפו כ 400 משתתפים מהם כ 300 רוכבים מכל הארץ ומארגונים רבים. היה מסלול משפחות קל שכלל הקפה בת 9 ק"מ סביב היער , היו פעילויות לילדים ע"י שבט הצופים , מוסיקת רקע , שיעורי רכיבה מביה"ס עז הרים , דוכני אוכל נקודת מכירה של מצמן ,תחרויות אופניים ועוד ועוד. הרוכבים תרמו ברוחב לב קיבלו חולצת דודובייק וחטיף אנרגיה. האווירה הייתה מדהימה והכול דפק כמו שעון שוויצרי. נאספו תרומות בסך 40,000 ש"ח בתוספת מימון מיוחד של קופת חולים כללית בסך 26,000 ש"ח סה"כ תרומה בשווי 66,000 ש"ח. התרומות נכנסו לתקציב נפרד לצורך מימון טיפולי הספורט בלבד. סה"כ כ 25-30 ילדים חולים יקבלו מימון מלא לטיפולי ספורט אישיים בביתם ע"י מדריכי ספורט (שיעברו הכשרה מיוחדת ) במשך שנה שלמה פרויקט הספורט הטיפולי בילדי CF הינו פרויקט חדשני בעקבות מחקר שנערך בבית חולים שניידר ומכון וינגייט. בחירת הילדים המתאימים לטיפול הייחודי תתבצע ע"י וועדה מיוחדת שתוקם בשיתוף רופאים מומחים , מדרכי ספורט טיפולי ונציגי האיגוד. ישנה מערכת בקרה "שקופה" לחלוטין שתאפשר ביקורת ע"י גורם חיצוני מטעמנו על מנת לוודא כי הכסף משמש אך ורק למטרה זו. אני רוצה להודות לכולכם שעזרתם ותרמתם מזמנכם ומכספכם למטרה זו ובמיוחד לאילן סולל "אחי" שבלעדיו הרעיון לא היה הופך למציאות. מילה אישית לסיום ,קיבלתי טלפונים רבים בעקבות האירוע , אך שיחה עם מנכלי"ת האיגוד שהודתה לי בשמם של הילדים החולים שרכבו איתנו ונהנו ריגשה אותי מאוד וכל ההשקעה הייתה שווה את השיחה הזו בלבד. אתם קבוצת אנשים מדהימים ולהיות חלק מחבורה זו היא זכות גדולה. מקווה שנהיתם תודה לכולכם אורן קישור ל תמונות - קישור ל אתר - אלבומים : "אירוע התרמה" ו "אירוע התרמה 2" " ולסיכום עבורי היה כבוד גדול לאחר התקפת שפעת נוראית שבקושי יצאתי מהמיטה , חזרתי מהאירוע בריא כמו שור . תודה לכל מי שהגיע והשתתף . נתי

alfon

New member
עוד גלריה של מהארוע

ממצלמתו של זאב שהיה חולה ולכן היה לו זמן לצלם ..

s a s s

New member
כל הכבוד !!!

העונג היה ליטול חלק ולתרום במעט והעיקר שהתרומה תגיע למקום שלה יועדה. אורן ! הבת שלי תרמה מדמי הכיס שלה, בכך אני אישית זכיתי פעמיים גם בכך שהחינוך שהענקתי לה מניב תוצאות ומנגד ילדים שכמותה הזקוקים לתמיכה יקבלו אותה. כל הכבוד לחבר'ה של דודו בייק על היוזמה הברוכה, שנרכב תמיד למען מטרות טובות. לכולנו: שתמיד נוכל לתת ולהעניק ושלא נזדקק לקבל !!! ששי קבוצת הזולה

למעלה