אירוע נחמד שקרה לי עם "מעמקים"

אירוע נחמד שקרה לי עם "מעמקים"

שלום לכולם ... בדור 3 .. אפשר להוריד סרטוני וידאו (לא יותר מידי, כי זה ישר ממלא את הזיכרון...) אבל פרט לשני קטעים של ארץ נהדרת ("אילן ואילנית" ו"הלהקה"), יש לי שני קליפים בדור 3 .... "אם תלך" ו - "ממעמקים"... בקיצור, היום באוטובוס.. היה משעמם... אז השמעתי לעצמי את "ממעמקים". לפני באוטובוס ישבה אתיופית ש... הגיבה לקטעים באמהרית בקליפ, והתחילה לחפש מסביב מניין באים הקולות חחח בקיצור, היא הבינה מתי שהוא שזה ממני, ומהמכשיר שלי (אני עדיין לא יודעת לדבר מהבטן .. חחח)... והיא אמרה שזה אומר משהו באמהרית, אבל היה קשה לה להסביר... והיא קצת התאכזבה ממני שאני לא מבינה אמהרית (אף אחד לא מושלם...)... בקיצור - למי שמכיר את עידן רייכל מכאן ... (ואם כן, אנא כתבו)... 1) עושה רושם שאתיופים מגלים סקרנות לשילוב השפה שלהם במוזיקה שלו. 2) מה בדבר איזה תרגום לשפה הזרה הנשמעת ... (שזה היה החלק המעניין בהופעה אגב ... כי ממש לא הבנתי את הקטעים שהיו בשפה אחרת). 3) מה התרגום של החלקים באמהרית ב"ממעמקים" בתודה מראש..

אם תשימי לב

בדיסק השני של עידן, בחוברת של הדיסק במילים של השיר "ממעמקים" ,כתוב מי כתב את המילים הלחין, עיבד והפיק מוזקלית. בין היתר, עם הקטע האמהרי שאבי וואסה מבצעה,כתוב בדיסק, שה- נאנו ניה, זה שיר איתופי, עממי .

תודה ...

איזה בושות... טרם רכשתי את הדיסק, כי אני זוממת לרכוש אותו ככה לקראת הפסח פשוט מלחץ של זמן ... אני עוברת ליד TOWER RECORDS אבל ממש כשסגור שם ... בכל מקרה, האישה האתיופית אמרה שיש לזה פירוש אבל לא בדיוק יכלה להסביר מה זה ... ובכל מקרה זה היה משעשע לראות אותה ככה מביטה מסביב מחפשת משהו ...

../images/Emo6.gif איזה צחוקים!!!

עידן רייכל התארח פה בקרוב נוכל לשאול אותו

אני בציפיה דרוכה לראיון הזה ...

יש לי מספיק שאלות לשאול .. אבל לספר לו את הקטע עם השיר שלו והאישה האתיופית באוטובוס.. - אני חייבת

hilali1

New member
אפרופו אמהרית

כשהייתי בצבא היה לי חייל שתרגם לי כמה מהשירים. אני צריכה למצוא את הדפים האלה...

תמצאי ותפרסמי את התרגומים ...

קצת פדיחה לראות מישהו הולך על במה וצועק כל מיני דברים בשפות לא מובנות חחח

למעלה