אירוע פסח בפיסות הבנתי שהאירוע מתקיים ביום חמישי 24.04 מישהו יודע מה הנושא של ה - Show & Tell
C chayahd99 New member 9/4/08 #1 אירוע פסח בפיסות הבנתי שהאירוע מתקיים ביום חמישי 24.04 מישהו יודע מה הנושא של ה - Show & Tell
כ כרמלה2 New member 9/4/08 #2 הנושא: פריחת האביב אפשר להביא עבודות בנושא פרחים, זרים, כדים וכו'. אירוע נחמד בחצר הבית בקידרון.
כ כרמלה2 New member 10/4/08 #4 כן בקידרון על הדשא בחצר החל מהשעה עשר. את יכולה ליצור קשר עם נורית מפיסות 089496944 יש גם הרצאות והדגמות מעניינות.
כן בקידרון על הדשא בחצר החל מהשעה עשר. את יכולה ליצור קשר עם נורית מפיסות 089496944 יש גם הרצאות והדגמות מעניינות.
ח חרוזית1 New member 10/4/08 #5 חיה החנות בבילו סגורה במשך ימי החג אבל בקדרון גם יהיה אפשרי לקנות בדים אם צריך
ח חרוזית1 New member 10/4/08 #6 חבל יש לי עבודה חמודה בנושא פרחים אבל היא טרם הושלמה אין תיפורים וגם לא תפרתי את האימרה
ה הדור New member 10/4/08 #7 הייתי שם פעם לפני שנים,זו הייתה חויה אמיתית. כל מי שבאה והביאה עבודות ,הכל נתלה על חוטים שהיו מוכנים בחצר. שלל עבןדות וצבעים,שלא שוכחים
הייתי שם פעם לפני שנים,זו הייתה חויה אמיתית. כל מי שבאה והביאה עבודות ,הכל נתלה על חוטים שהיו מוכנים בחצר. שלל עבןדות וצבעים,שלא שוכחים
C chayahd99 New member 11/4/08 #8 זה עדיין כך ../images/Emo9.gif הייתי בשנים האחרונות, וזה פשוט חוויה מענגת וממריצה. רק לרוץ הביתה ולעשות עוד. וסוף סוף שמו פרסום באתר.
זה עדיין כך ../images/Emo9.gif הייתי בשנים האחרונות, וזה פשוט חוויה מענגת וממריצה. רק לרוץ הביתה ולעשות עוד. וסוף סוף שמו פרסום באתר.