אירוע צעירים לצעירים 2005

אירוע צעירים לצעירים 2005

אירוע צעירים לצעירים 2005, מוצ"ש , 2/7/05, בשעה 20:15 באולם המופעים בגן שמואל. בתוכנית "שורת המקהלה", מחזמר מקורי של בוגרי המגמה לדרמה בבית ספר מבואות עירון, אומן אורח - אוהד חיטמן. הכנסות האירוע יתרמו לפעילות של צעירים בשנות העשרים לחייהם שחלו במחלת הסרטן ועושים את דרכם חזרה לחיים. עלות כרטיס 40 ש"ח. לפרטים נוספים שימרית 0524637355.

אילן 120

New member
"צעירים לצעירים",לא עוד מופע התרמה.

את השם "צעירים לצעירים" הגה דן לפני שנה. בשם נימצאת המהות. ערב שבו צעירים משתתפים בעשייה שהיא לבני גילם. ישנן דרכים שונות להאיר את המקום הזה שאצל שומרי סודות ושחקני מחבואים נקרא "המחלה". ישנן דרכים רבות להעביר מסר חברתי אנושי שאומר: "יש לי כבודד, אחריות לקהילה הטיבעית שלי"."יש בי אהבה". ויש חלום שהלך ולבש צורה:מופע ססגוני שכל הכנסותיו למסע השיט בים הצפוני. אנחנו מקימים את המסע פעם בשנה,הוא חלק מפעילות רחבה יותר במשך השנים. ספינת מפרשים גדולה,ציורית, בת מאה, שטה מאי לאי בכח הרוח שבאה במפרשיה. בכוח רוחם של האנשים שהם הצוות המשיט . מסע הולנד 2005 יוצא לדרך בחודש אוגוסט.הכנסות אירוע "צעירים לצעירים" במוצאי שבת 2/7/2005 הן לטובת המסע. מספר מרגש שקיבלתי("ברכות סבי") אני מוציא קטע קצר ..."הנתינה שמשנה אותנו ביותר היא זו שתביעות עצבעותנו ניכרות בה.לעיתים רחוקות היא מושגת ע"י כתיבת צ'ק". אז בואו בשבת להיות שותפים.

אני מזמינה ../images/Emo140.gif

את כל באי הפורום להופעה. המטרה חשובה, מי כמוכם יודע. מקווה לראותכם בהופעה
אגב.. אילן.. יופי של תמונה :)

elylan

New member
איזה באסה

שאני גרה בסוף העולם
. בשמחה הייתי באה להופעה.

yaldasukar

New member
יש לי שאלה ../images/Emo26.gif

בס"ד אתם אומרים ש"הכנסות האירוע יתרמו לפעילות של צעירים בשנות העשרים לחייהם שחלו במחלת הסרטן ועושים את דרכם חזרה לחיים". שמעתי על הארגון הזה של "חזרה לחיים" לצעירים בני 20 פלוס. ושאלתי היא: אני בעצמי צעירה בת 20 פלוס שחלתה לאחרונה בסרטן והחלימה מזה..
איך אפשר להיות חלק מהארגון הזה?.. אחרי כל מה שעברתי גם אני רוצה לחזור לחיים ולהשתתף בפעילויות כלשהן עם אנשים כמוני ובגילי שהחלימו גם הם.. אפשר פרטים על הארגון?

היי

קודם כל שמחה שהחלמת..ולפי מה שכתבת - ברוכים הבאים "ליוצאים לחיים" לבטח את רוצה עוד פרטים -אשמח. 0544335183 שירלי. את מוזמנת להגיע בשבת..ביי

למעלה