אירוע קהילת מוצר השנה 2012

sara151

New member
אירוע קהילת מוצר השנה 2012

אני חדשה בעסק הזה שנקרא מוצר השנה ואני כל כך שמחה שנכנסתי לזה.
חברה המליצה לי, נכנסתי ונדלקתי. הייתי באירוע בסינמה סיטי, פשוט להתמוגג מכל המעמד הזה שבו אפשר לראות, להרגיש, ולטעום את כל מוצרי השנה הנבחרים, עבודה קשה של סקרים, ואנשים שישבו והחליטו, של המלצות של גולשות ובלוגריות על מוצרים חדשים וחדשניים לקבל על כך תעודת יוקרה ופרסים.
הופתעתי מאוד מכמות האנשים שהגיעו לאירוע המרגש, אין מלים בפי.
וכעת לבדיקה האישית שלי את המוצרים הנבחרים:
לא היה בביתי מכשיר למים חמים/קרים ובעקבות המלצות, בדיקה רכשתי אותו (אני הכרתי רק את התמי 4). מאוד נוח, שימוש קל עם המסך לכל ההוראות, והכי חשוב נוח לי למלא בקבוקים. שבמתקנים אחרים זה מאוד קשה.

2. דאק דיסק הג'ל. אחרי שנים של שימוש בסנובון הרגיל והמוכר לניקוי האסלה בשטיפה. ניסיתי את דאק דיסק הג'ל וממש התאהבתי. זה אסתטי ופרקטי מאוד, בלי מגע אנושי, יש לו ניחוח נהדר והכי חשוב- מתכלה בגמר השימוש – ואני בתור אחת שמקפידה על שמירת כדור הארץ מצאתי את התכשיר האידיאלי בשבילי לנקיון האסלה בצורה יומיומית.

3. טמפוני הקוטקס- עד עכשיו ניסיתי המון סוגים של טמפונים, בלי מוליך, עם מוליך. ונצמדתי לטמפונים ללא מוליך של חברות אחרות, משום שלא היה לי נוח עם המוליך שלהן. כעת כאשר מצאתי את הטמפון הזה עם המוליך , מה שיש לי להגיד עליו הוא כזה, החומר ממנו עשוי המוליך- הוא פלסטיק חלק למדי ונוח להחדרה.ממליצה הלאה לחברות

4. החזקתי בביתי מכשיר סודה סטרים ישן נושן, וכשמצאתי את המים המוגזים הנהדרים הללו,- סן בנדטו מוגז עדין העפתי את המכשיר. אני מקררת את הבקבוק ויש לי מים מוגזים ברמה בינלאומית ממש. נעים לי לשתות אותם.

5. את הצבע האקרילי מט טמבור לבן במיוחד לא ניסיתי אמנם, אך שמעתי באירוע הסברים והמלצות מעולות, כך כאשר אצבע את ביתי, אין ספק שזה הצבע שאקנה כדי לצבוע.

תודה רבה על ההזדמנות הנהדרת להגיע לאירוע כה חשוב לקהילת הצרכנות.
ישר כח!

על השיתוף שרה...כייף לשמוע

למעלה