אירוע שאסור לפספס!!! היום ב-

אירוע שאסור לפספס!!! היום ב-../images/Emo43.gif

הערב ב-19:00 תוכלו לצפות בספיישל המיוחד שהכנו לכם, המסכם את הקטעים הטובים מתוך הוידאו צ'טים של תפוז אנשים שהתקיימו במהלך שנת 2003: למה דנה אינטרנשיונל לא רוצה להיות נהג משאית? מה היו ההשערות של מיכאל זנדברג לגבי גביע וופא? למה ח"כ חמי דורון יודע הכל על סמים? למה אורן לא הסכים להצעתה של דקלה להתחתן איתו? ומה באמת חושבת גלי עטרי על נינט? כל זאת ועוד בשידור המיוחד הערב בצ'ט של פורום "מומלצים בתפוז"! (קישור מיוחד לצפייה בשידור יפתח בפורום בשעה 19:00) עוד היום:
היום ב-20:00 בפורום חתולים נארח את ריבי מאייר, יו"ר העמותה למען החתול בישראל, שתענה לשאלותיכם
ב-21:00 תוכלו לפגוש את האמן ומבקר המוזיקה אלי פטל בפורום פוסט מודרניזם!

gilsasson

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא ידעתי שיש בארץ "עמותה למען החתול"...

AxBattler

New member
../images/Emo32.gifועוד דבר חשוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זו אחת העמותות הבודדות שלא נותנות 90% מהתרומות כשכר בכירים אלא באמת משתמשות בכסף כדי לעזור לחתולים שהאלטרנטיבה שלהם היא הרדמה. אני יודע זאת בודאות כי אני מכיר אותם אישית.

XplowBoy

New member
אל תצחקו!

היה לי פעם חתולה פרסית לבנה כ'שלג(כ' חחח)

eyalgr

New member
לי פעם היו שני דגי זהב...

עוזי ועוזה. אבל הם מתו בגלל ששתפנו את האקווריום בחומר לא מתאים...

gilsasson

New member
גם כבר הזכרת את זה אז אני אספר

מקרה שהיה פעם באיזו שכונה מסויימת. היו הרבה חתולים והתושבים צלצלו לעיריה שיסרסו אותם או שיקחו אותם. אבל העיריה רצתה כסף על זה ולכן התושבים עשו אסיפה והעלו רעיונות מה לעשות בנדון. בסופו של דבר הוחלט להביא 5 תאילנדים שינקו את האיזור. ואכן, באו התאילנדים וניקו את האיזור. לא נשאר חתול אחד. אבל אז לא היה מי שיאכל את העכברים והגיעו הנחשים. מהר מאד צילצלו התושבים לעיריה אבל עדיין הם רצו כסף. שוב התכנסה הועידה והוחלט להביא שוב את התאילנדים. התאילנדים אכן באו וניקו את השכונה מהנחשים. מסקנות: 1. אם יש בעיות אז כדאי לקרוא לתאילנדים. 2. טוב שיש תאילנדים בארץ!

XplowBoy

New member
טוב אני יספר מה שאני זוכר

בעיר אחת היה הרבה הרבה הרבה חתולים אז התושבים צילצלו לעיריה ואמרו שהם רוצים שיכחו את כל החתולים מהעיר אז באה מכונית אדומה ותפסתה את כל החתולים והרגה אותם ומיד אחרי זה כל העיר התמלאה בעכברים ואז התקשרו לעיריה וביקשו שיחזירו את החתולים ואז אמרו להם שהם מתו(חחח סתם סתם צחקתי) ואז אמרו להם שזה בלטי אפשרי ואז האנשים נטשו את העיר בעע אני זוכר את זה במאורפל... שמעתי את זה בכתה ו'...

למעלה