אירוע שאסור לפספס!!! היום ב-

offe

New member
ערב טוב

ערב רד רגעים אחרונים של מגע זהב לוטפים פני עייפים מעמל יומם. עפעפיהם מורדים עיניהם טרוטות מבקשים לשקוע בעולם חלומות. ובחלום הכל ורוד הכל מאוד נעים, רגוע, אין גשם אין רוח חלפה סערה שלווה שזורה. גוף נינוח לצלילי לילה חרישיים רוויי ניחוח זו סימפוניית החיים.

offe

New member
תודה

תודה לכל המפרגנים על הכתיבה מאוד אוהבת לכתוב - אמשיך לענג אתכם במילותי.

אירוע שאסור לפספס!!! היום ב-../images/Emo43.gif

הערב ב-19:00 תוכלו לצפות בספיישל המיוחד שהכנו לכם, המסכם את הקטעים הטובים מתוך הוידאו צ'טים של תפוז אנשים שהתקיימו במהלך שנת 2003: למה דנה אינטרנשיונל לא רוצה להיות נהג משאית? מה היו ההשערות של מיכאל זנדברג לגבי גביע וופא? למה ח"כ חמי דורון יודע הכל על סמים? למה אורן לא הסכים להצעתה של דקלה להתחתן איתו? ומה באמת חושבת גלי עטרי על נינט? כל זאת ועוד בשידור המיוחד הערב בצ'ט של פורום "מומלצים בתפוז"! (קישור מיוחד לצפייה בשידור יפתח בפורום בשעה 19:00) עוד היום:
היום ב-20:00 בפורום חתולים נארח את ריבי מאייר, יו"ר העמותה למען החתול בישראל, שתענה לשאלותיכם
ב-21:00 תוכלו לפגוש את האמן ומבקר המוזיקה אלי פטל בפורום פוסט מודרניזם!

maxima

New member
יפה כתבת אופי........../images/Emo140.gif

אני לא אוהבת חורף וגשם אבל מה לעשות שבלי גשם אין חיים אז צריך להנות ממה שיש

אם אפשר עזרה בבקשה

שלום לכם , אני ובעלי מעוניינים להפתיע את חמי במסיבת יום הולדת של גיל 60 . יש למישהו רעיונות מקוריים ? תודה מראש.

נֵנָה

New member
אם יש לכם מספיק זמן עד המסיבה ...

ואם מישהו מכם מתמצא מספיק במחשבים, לא צריך להיות ממש מקצועי, כדי להכין לו מצגת יפה מתמונות שתקחו מהאלבום המשפחתי, מילדותו, צעירותו, נשואין, ילדיו, נכדיו, ונקודות ציון מיוחדות בחייו כגון צבא, מפעל חיים וכו' ... אפשר להכין מצגת כזאת גם בלי מחשב, אלא עם מקרן שיקופיות ... לדעתי דבר כזה ירגש אותו מאד, במיוחד אם יהיה מלווה בקטעי ביניים שיקראו ע"י הילדים או הנכדים הגדולים ... אם זמנכם קצר יותר, הכינו לו קולאז' גדול ויפה עם תמונות של כל בני המשפחה המורחבת שלכם ...

מנורה

New member
מתוך הנסיון האישי שלי כל מה שתעשו

הוא יופתע ויתרגש לי הכינו מסיבת הפתעה בפארק זה היה בקיץ קישטו ארכו שוחנות מכל טוב והזמינו את כל היקרים לי מכל מיני זמנים ותקופות היה מדהים ומה שהיה טוב הילדים היו חופשיים והשתוללו ולא הרגשנו אותם. חבר אחר עשו לו מסיבה במסעדה הזמינו זמרת שהנחתה את הערב והיה מקסים. הכל תלוי בתקציב ובאישיות של האדם. מזל טוב ובהצלחה.

yaely2

New member
מנהל
לאופי וחונה במכה אחת ../images/Emo66.gif../images/Emo140.gif

לאופי, רוצה להחמיא לך על השירים היפים היום, מי ייתן ותרבי לכתוב את כותבת יפה. חונה, מה זה נסעת בלי להודיע? ואני כבר שברתי את הראש מה איתך, כשאת השתכשכת בים. לפחות היית שולחת איזה מסר קטן מהאינטרנט קפה. שמחתי לשמוע על החוויות כאן במדינה כדי לקבל זכויות צריך לשבור ראש, או את שלך או את של זה שעושה את העוול יעלי

נֵנָה

New member
ערב טוב אופי ../images/Emo140.gif כבר היתה פעם הצעה

לשנות את שם הפורום ל- "ששים פלוס אמנותי", יש לנו ציירים, משוררים, יוצרים וכתבני פרוזה נהדרים ... מה עוד צריך ? ממש כיף לנו
את באמת כותבת עם הרבה יופי והרבההה אופי

ערב טוב לכולם ../images/Emo24.gif

זה עתה חזרנו מנופשון באילת. חגגנו לבעלי 60
6 שנים שלא ביקרנו באילת והופתענו לטובה. השרות במלון (הרודס) היה אדיב ויעיל והאוירה והשרותים תרמו להצלחת החופשה. אבל כמו שאתם יודעים אין שלמות אז.... אתמול בערב ללא הודעה מוקדמת החליטו שם לעשות את המסיבה השנתית לעובדים במועדון הלילה של המלון...ולאורחי המלון לא אופשרה כניסה למועדון...לא עברנו על העניין בשתיקה ולאחר בירור בהנהלה פיצו אותנו זיכוי של 50% על מחיר חדר בפעם הבאה שנגיע+ארוחה זוגית באחת ממסעדות המלון....לא משהו - אבל לפחות הרגשנו שלא יצאנו לגמרי פראיירים מהעניין. בריאות ושמחה לכולם...

maxima

New member
|חיבוקאהלן חונ'צה.....געגעגעתי אליך

בכל אופן אני מקווה שבילתם טוב ונהנתם.

נֵנָה

New member
../images/Emo6.gif חונצ'וווו ../images/Emo24.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif

מזל טוב
לבעל של חונה החמודה שלנו
בבריאות ובאושר
עד 100 כמו 20 + ריבית והצמדה
הגעגעגעגעתי אליך
שמחה שנהניתם וגם פוציתם... סוף טוב הכל טוב ... לא סיפרת את העיקר ... איך היה האוכל ????????

נֵנָה

New member
תגידי מקסימוש, מה יהיה.....? ../images/Emo22.gif

תמיד יש בינינו טלפתיה כזאת ?
מה נשמע? איך עבר היום? ספרי ספרי, ספרי ספרי, ספרי כי מן הפרח בא הפרי ...

maxima

New member
ננה ..למה האם זה רע?? הטלפטיה

אז היום היה ככה....... על קרני חמה זהובות יצאתי לשוח ליטפה את פני שובבני הרוח. כפרפר ריפרפתי בינות הפרחים כצופית מהם ינקתי דבשם הטעים. היה לי יום ניפלא ונעים והערב אני ביביסיטר לנכדים. ערב נחמד לכולם

bimbo.

New member
מקסימהההההה........./images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

רק עכשיו נזכרת לכתוב? את כותבת כל יפה. איפה התחבאת עד היום?????

למעלה