אירוע שחייב לציין

fireman

New member
אירוע שחייב לציין

סוף סוף, קבלן אחד בבאר שבע. בנה מגדל דיי מרשים, 24 קומות ודאג לשטוף את החזית שלו בתאורה מרהיבה! הגיע הזמן שגם בבירת הנגב יתחילו להאיר את הבניינים באור יקרות הבניין המדובר הוא מגדל קרן 2 שהבניה שלו לגובה הסתיימה השבוע.

or568

New member
בהחלט מרהיב.

באמת לא הבנתי מה זה האורות היפים האלה שמזכירים את הערים הגדולות בעולם והיפות עם אורות בבניינם גבוהים. הבעיה היא שיותר מומלץ לשים במגדלי משרדים. זה לא יפריע לדיירי הבניין? דרך אגב, מתי הוא יאוכלס והאם תחל הבנייה של המגדל השלישי... ראיתי שכבר התחילו לבנות אותו לגובה- סיימו את הבסיס שהוא החלק הכי קשה. האם זה נכון?

fireman

New member
כאשר זווית ההארה שואפת יותר

ל90 מעלות עם הקרקע ההפרעה לדיירים הולכת ופוחתת. בכל מקרה אני מאמין שהתאורה תפעל רק בשעות מסויימות של הערב ורק על חלק מהחזיתות של הבניין גם מטעמים של חסכון בחשמל. עד כמה שזכור לי גם מגדלי עזריאלי לא מוארים במלואם בכל שעות הלילה אלא רק עד שעה מסויימת. האכלוס של הבניין השני עוד רחוק, לדעתי לא לפני שנה מהיום. בניית המגדל השלישי עוד לא ידוע לי, טרם החל אפילו השיווק שלו. לגבי ביסוס, הביסוס בוצע ע"י נגה בזמנו בעת הקמת המרכז המסחרי בוצע הביסוס לכל הפרוייקט כולל שלושת מגדלי המגורים. בטוחני שאם הקבלן הנוכחי היה יודע שהוא ימכור את הדירות בכזה קצב ובכאלו מחירים הוא היה בונה 50 קומות ולא 24.

or568

New member
למה כל כך הרבה זמן עד האיכלוס?

תודה על התשובות ודרך אגב, אולי את המגדל השלישי הוא יעשה יותר גבוה מרוב ההצלחה?

fireman

New member
כשיש לך ביסוס שמתאים לעומס

מסויים אתה לא יכול להעמיס עליו יותר ממה שהוא תוכנן לשאת. זה כמו שתיקח רכב מסחרי ותנסה להעמיס עליו קונטיינר של 30 טון. הוא יתרסק. בניין גבוה יותר = בניין כבד יותר שדורש ביסוס מתאים. לגבי זמן עד לאכלוס, בניית השלד היא מהירה משמעותית לעומת עבודות הפנים. לבנות שלד לוילה לוקח 3 שבועות, עבודות הגמר נמשכות כ-3 חודשים ויותר.

Amit Avigour

New member
ספר לי על זה..

אבא שלי עושה ביסוס.. וראיתי את המגדל הזה הרבה רק לא ידעתי שזה המגדל שאתם מדברים עליו.

למעלה