אירוע שלא קורה הרבה

אירוע שלא קורה הרבה

אישיות בכירה ומשפיעה שרוצה להודיע הודעה לציבור, ומכל האפשרויות שקיימות - בוחרת להודיע באמצעות רשומה בבלוג. "רבות דובר ונכתב על מועמדותי לדירקטורית בבנק ולתפקיד יו"ר הבנק בהמשך. עד כה לא התבטאתי בפומבי בנושא זה, ואני חושבת שלאומי בלוג, כפלטפורמה אישית ובלתי אמצעית, הוא המקום המתאים ביותר להתבטא בנושא." בכל אתרי החדשות מופיעה הידיעה שהיא השתמשה בבלוג, וזה מקדם את כל תחום הבלוגים בארץ.

Bezalel P

New member
אכן

גם נכתב בגוף ראשון כמו שצריך, ולא בגוף שלישי כמו הודעה לעיתונות. זה לא בלוג חדש, הוא מתעדכן יפה כבר כמה חודשים.

wranger

New member
יפה שהיא בחרה בבלוג כמקום המתאים ביותר

לדעתי, בלוגים עסקיים, של חברות מסחריות ולא של גולשים פרטיים כמונו, בדרך כלל נכתבים על ידי אנשים שזה תפקידם, לכתוב, ולא על ידי המנכ"לים עצמם או אפילו עובדי החברה. נחמד לראות דוגמה למשהו אחר, לבלוג שכותבים אותו האנשים עצמם ולא מישהו ששילמו לו כדי שייצור תוכן. אבל אני לא יודע אם זה מקדם את כל תחום הבלוגים בארץ. למי אכפת איך גליה מאור הודיעה על הפרישה מהמירוץ? העיקר שהודיעה. מה, עכשיו נתחיל לראות ידיעות בעלות ערך חדשותי מופיעות יותר ויותר בבלוגים ופחות ופחות במסיבות עיתונאים? אני מסופק.

Bezalel P

New member
ייתרון הבלוגים

כשאתה מפרסם משהו בבלוג של עצמך, יש לך שליטה מלאה על האופן שבו הוא ייכתב וייערך. לעומת זאת כשאתה שולח הודעה לעיתונות, אתה לא יכול לדעת מה ייצא ממנה בסוף.

האזכור של ההודעה בבלוג בכותרות הראשיות -

זה דבר שמפרסם את פלטפורמת הבלוגים לכאלה שלא ידעו עליה (או לא ספרו אותה), ואולי גם משפר את התדמית.

seymore butts

New member
שים לב להתפתחויות מאז אתמול

היא טרחה להגיב לחלק מהמגיבים אצלה בבלוג, מה שאפילו דודי מליץ כבר לא עושה. אפילו אני זכיתי להתייחסות - היא מחקה את התגובה שלי....

seymore butts

New member
תגובה תמימה ביותר

הצעתי לה לשקול קריירה אלטרנטיבית בתעשיית הפורנו עכשיו ששסוכל המינוי שלה... סתם סתם...בסה"כ הזמנתי אותה לבקר בבלוג שלי.

../images/Emo6.gif אפשר להבין אותה

כי אם רק הזמנת אותה לבלוג בלי להתייחס למה שהיא פרסמה - זה נחשב לספאם.

למעלה