אירוע שקרה לי אתמול

סמדר בנ

New member
אירוע שקרה לי אתמול

לא ממש קשור לנושא הפורום אבל קצת לצבא ובכלל. אני עובדת הרבה עם הצבא. אתמול נסעתי לישיבה במחנה צריפין. בכניסה למחנה אספתי שתי חיילות טרמפ והורדתי אותן ליד היחידה שלהן. בגמר הישיבה לקחתי חיילת נוספת טרמפ לשער הבסיס. אחה"צ מתקשרים אלי מחברת האשראי שמישהו עושה שימוש מאסיבי בכרטיס שלי והאם הוא ברשותי. כך גיליתי שהארנק שלי נעלם... בבדיקה הסתבר כי חגגו עם הכרטיס ובאחת החנויות הבעלים ידעו לתאר חיילת שהשתמשה בכרטיס שלי. בקיצור, אחת מהחיילות שלקחתי טרמפ גנבה לי את הארנק מהתיק. קשה לתאר את תחושת העלבון - אתה רוצה לעשות טובה לחיילת ולקצר לה את הדרך והיא גונבת ממך. המשטרה הכחולה לא ממש מתענינת - להפתעתי מצ"ח דווקא לקח ברצינות את העניין. אז אם קורה לכם (שלא נדע) אירוע בו מעורב חייל דעו שיש עם מי לדבר במצח. סתם רציתי לשתף אתכם ב"מתנה" שקיבלתי לכבוד החג....

סמדר בנ

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif רעיון טוב

אבל נראה לי שהיא תצטרף עוד קודם לבת של מש1 לכלא... (וסליחה עם משה על האנלוגיה).

../images/Emo6.gif

בשם מש1- אווץ'

יתפסו אותה

סמדר שלום, מניסיוני - זוהי אחת העבירות הנפוצות בצבא, ודווקא אחת מאלה שמצ"ח חוקר אותן ברצינות. רוב הסיכויים שהיא תיתפס, ואכן, תשב זמן מה בכלא. שיהיה חג שמח ושלא נדע מצרות.

סמדר בנ

New member
באמת מצ"ח חוקרים ברצינות

מאז שהגשתי תלונה התקשרו אלי כבר כמה פעמים, אתמול זומנתי לעדות אצלם - ונקווה (בשביל אחרים, עבורי זה כבר מאוחר מדי...) שיתפסו אותה. המזל הרע - זה בדיוק קרה בערב פסח כך שלא ניתן לשחזר את המסמכים שלי וגם לנסות לאתר את החיילת כי רוב החיילים (העורפיים) בהדממה.

למעלה