אירופה ברמות מנשה ופלאפל ביתי משובח

Judy 1

New member
אירופה ברמות מנשה ופלאפל ביתי משובח

טיול משובח שהתחיל והסתיים ביוקנעם, בנופים של מים ויערות אירופאיים (רמות מנשה בחורף זה כמו סקנדינביה בקיץ!), נחל השופט, נחל גחר, סינגלים ביער, פריחה משגעת של כלניות ע-נ-ק-י-ות (אומרים שגודל הכלנית מושפע מגודל הערמה שמותירה אחריה הפרה, אבל אני לא המומחית לנושא הזה!)הביקתה, תה צמחים מה"תִמהונִיָה" של אורנה, עליות נחמדות וירידות מרתקות! חבורה משובחת ו--- הקינוח: ביוקנעם המושבה יש שילוט ל"פלאפל מבית אמא". יוזמה של משפחה חביבה: פלאפל ביתי, ארוח ביתי, (במרפסת, בגינה או בסלון), טעם משובח! עם תוספות ביתיות לחלוטין, פתוח גם בשבת, הנה הטלפון: 049890290 שווה לנסות! יש בחצר גם ברז עם צינור ואפשר לרחוץ ת'אופניים. איך מגיעים? נכנסים ליוקנעם המושבה (זה פנייה מזרחה מהכביש, מול סולתם) ונוסעים עד הסוף, פונים ימינה וממשיכים עד הכיכר בקצה המושבה. הגעתם לכיכר? תסתובבו, ותחזרו כי נסעתם רחוב אחד יותר מידי!. אחרי שתפנו מערבה לתוך הרחוב, תסעו עוד 200 מ' מצד שמאל יש בית, עם דלת פתוחה ושלט. זה שם. מחכים לכם! רמות מנשה בחורף זה ממש כמו סקנדינביה בקיץ. בדוּק! ג'ודי

עליות ? אני לא זוכר שהיו כאלה.

טוב, אולי פה ושם איזו עליונת, אבל ללא ספק רוב הזמן היינו בירידה. אני יודע שזה בלתי אפשרי מתמטית ופיסיקלית, אבל עם עובדות לא מתווכחים.

למעלה