אירופה מסרבת

• פותח הנושא ne ro
  • פורסם בתאריך

enzim

New member
למה להכניס לרשימה אירגון שלא פוגע

בהם? זה עוד בלי להזכיר שהם לוחמי חופש שנלחמים עבור עצמאות ארצם מהכיבוש הישראלי המשחית. מטחי הקטיושות הם פרובוקציה ישראלית שמטרתה להמשיך את הלחימה על מנת להלל את פושעי המלחמה הקוראים לעצמם חיילי צה"ל. וברצינות, אי אפשר לצפות מהאיחוד האירופי להכריז על חיזבאללה כארגון טרור כאשר בפורום הזה יש ישראלים יהודים שלא מוכנים לעשות זאת. ד"א, גם הרוסים לא חושבים שחיזבאללה הוא אירגון טרור. למה? כי הוא לא פוגע בהם. אני אנצל את ההזדמנות לדחוף שוב את התמונה הזאת.

a e q u i t a s

New member
אשמח אם פעם אחת..

נירו, אני לא כל כך בטוח לגבי דעותיך בנושאים שונים, יש לי הרגשה שכל הודעה אתה תומך בצד אחר... תוכל אולי להגיד לי פעם אחת ולתמיד.. מה אתה חושב לגבי הסוגיות הבאות: איראן? פלסטינים?, המלחמה בטרור?, ארה"ב ? וצרפת?

ne ro

New member
כתבתי בעבר..

איראן- אין לי כוח פלסטינים-אין לי כוח המלחמה בטרור- אני תומך במלחמה בטרור, אבל אני מתנגד למדיניות מסויימת של הנשיא בוש. ארה"ב- אין לי כוח צרפת- אין לי כוח

a e q u i t a s

New member
אבל..

אבל אתה אומר שמדיניות ישראל בלבנון זה פשעי מלחמה? איך זה יושב אם מה שרשמת מקודם?

ne ro

New member
אני אומר

ככה: 1. קודם כל אני מצדד בהצטרפות של טורקיה לאיחוד האירופי, כי כך התקרבות אל הקהילות המוסלמיות באירופה, המוסלמים באירופה ייאפשרו לקשר באמצעות גורמים מתונים מאנקרה ולא מריאד או טהרן. 2. אני תומך בכל דיאלוג בין איסלם למערב. 3. לפי דעתי ארה"ב מנסה לסכסך בין האיסלם למערב. בוש פלש בעיראק בשביל הנפש והרס אותה. עכשיו גורמים קיצוניים השתלטו על בגדאד והרסו אותה. השלטון של סדאם היה גן עדן לעומת מה שיש היום.

ne ro

New member
ואני חושב

שדווקא ההגירה המוסלמית לצרפת עשתה טוב. כי היום אין הרבה מוסלמים ילידי צרפת שיודעים לקרוא ערבית. וחוץ מזה אני מכיר הרבה מוסלמים שחיים באירופה שחושבים שהם דווקא עשו טוב כשהיגרו מצפון אפריקה, כי הם קידמו גם את השכלתם, ואת חייהם, וכמובן גם את תרבותם ורמת חייהם.

ne ro

New member
ולפי דעתי- זה הדיאלוג האמיתי בין

למערב, בניגוד לארה"ב שמסלימה את הטרור האיסלמי בעולם. כמובן שאינני מדבר על הכיבוש הקולוניאלי של מדינת ישראל בעם הפלסטיני. מטרתה של מדינת ישראל הוא זהה של האירופים ( שהיה)- של הצרפתים באלג'יריה ושל ההולנדים באינדונזיה. הנסיון הזה לא צלח אז והוא גם לא יצלח בעתיד. אני לא מדבר על הלקסיקון של האיסלם הקיצוני כפי שכתבתי פה קודם בהודעה למטה- אלא של רוב הפלסטינים.

ne ro

New member
ויותר נכון

שאין התנגשות בין האיסלם למערב. בפירוש לא. זה נכון שהפיגור התרבותי של העולם הערבי לא התחיל היום ולא אתמול, ולשאלה " אז למה ההודים לא הולכים ומתאבדים בבריטניה?" היא שאלה מגוחגכת. כמובן שיש זרם פונדמנטליסטי באיסלם והפיגוע האחרון בלונדון היה דוגמה לכך. אבל יש יותר צביעות במדיניותו שלבוש ושל ארה"ב שמטרתה לסכסך בין האיסלם המתון למערב !!!! הרי מערב אירופה הייתה בקשרים טובים עם עיראק וסדאם. והאשמה היא ישראל. כי הוא עושה את זה מתוך מדיניות פרו ישראלית. קן ליווינגסטון כשהאשים את ישראל ואת המלחמה בעיראק והמדיניות של בוש בעיראק כהסלמה של האיסלם למערב באמת צודק.

ne ro

New member
למשל --

הנהיגים האירופים והשמאל האירופי נוהגים לקשר בין המצב במזרח התיכון ובין הכיבוש של ישראל בפלסטין והמלחמה בעיראק והמדיניות של שרון ובוש להסלמה של הטרור האיסלמי בעולם. והם צודקים.

ne ro

New member
וההסתה בתקשורת האירופית

כמו שכתב פעם העורך של העיתון הצרפתי LE MONDE שהמדיניות של בוש והמלחמה בעיראק אחראי להסלמת הטרור האיסלמי בעולם. וכמובן Libération . היא נגד המדיניות של שרון ובוש , ונגד הכיבוש של פלסטין, והמלחמה האכזרית בעיראק, שמעודדת, מסלימה ומלבה את הטרור האיסלמי בשאר העולם. אני לא בא להגיד שהתמיכה של בוש בשרון היא זו שאחראית ל 11.9 - למרות שכך סבורים מרבית הצרפתים.

ne ro

New member
-->

I'm not a pacifist and I do not object to having an army. There is nothing wrong with defending yourself, but there's a different between defending yourself and launching a massive attack on innocent parties, so I don't accept your comparison. All I’m saying is that army cannot be moral, by being an army and I do believe in the right of EVERY nation to have an army TO DEFEND ITS CITIZENS. . Now, the IDF is the least humane of most armies and it’s no secret. I’m afraid that at the moment I have no time to find the right stories, but if you’ll just read Gideon Levi or Amira Hass in Haaretz, both Israeli journalists, you’ll find some examples there. Or may be you would choose not to believe them. Youtube.com also provides quite a lot of clips in the subject. No one is going to be prosecuted for it. When the British television journalist James Miller died after being shot by Israeli troops in the in the Gaza Strip the soldier who shot him was prosecuted and sentenced to prison only after the British government put a massive pressure on the Israeli government, but who will put pressure for all the Palestinians that are killed every day by the army? No one will. So put aside the ‘personal stories’, which are also there, the damage that the Israeli army and Air Force inflict in the occupied territories and in Lebanon is massive. To me, it’s pretty clear where the morality of this conflict lies.​

ne ro

New member
בקיצר-

פיגוע ההתאבדות בבריטניה של הפקיסטני רק גרם לשנאה מחודשת למדינת ישראל ברחבי הממלכה המאוחדת. וישראל אשמה.כרגיל.

בדיוק כך! לא פוגע בהם.

רוסיה פרסמה בפירוש ובמפורש את "רשימת 17 ארגוני הטרור המבצעים פעילות חתרנית נגד המשטר ברוסיה". כך זה נקרא. הם לא הכניסו לרשימה זו, למשל, מדינות הכובשות את מי שהן רוצות ומתי שהן רוצות, או מפציצות אוכלוסיה אזרחית ללא אבחנה, ולא את כל ארגוני הטרור הקיימים בעולם. אם כבר, אז רוסיה יכלה לצרף לרשימה זו את המדינות התומכות בטרור נגדה.

אלון 58

New member
הדמיון חוגג../images/Emo190.gif

רצוי להוסיף לגועליציה את זה

למעלה