אירופה מתה באושוויץ

גסטי1

New member
אירופה מתה באושוויץ

לכל מי שתהה (כמוני) אם המאמר (שצוטט בפורום זה ב-05.10.05 ע"י בן אהרון) שיוחס לעתונאי הספרדי סבסטיאן רודריגז (בדבר תרומת יהודים לאנושות בהשוואה לתרומת המוסלמים לאנושות) הינו אותנטי, הנה המקור הספרדי של הכתבה (מצאתי באתרו של חנן כהן). בהקשר למאמר (הנגוע בהכללה, אך יש בו הרבה אמת), אני מציע לכל אחד לקרוא את הספר המדהים של אוריאנה פלאצ'י "הזעם והגאווה", הוצ' דביר, אשר - לעניות דעתי - הינו ספר חובה לכל אחד. גמר חתימה טובה לכל בית ישראל.

deebeebee

New member
אירופה לא מפסיקה---

לתת לכוחות שאין כל קשר בינם לבין צדק, דמוקרטיה וחופש לנצל ערכים אלה.

Annie46

New member
גם אני קראתי את ספרה של פלאצ'י

קראתי את ספרה המדהים "הזעם והגאווה" לפני כשנתיים והוא השאיר בי חותם עמוק וגם תסכול. מה אומר - יש לה אומץ! זו אישה שראויה להערכה על התעוזה שלה והיושר הפנימי ועל-כך שלמרות האיומים שהיא חווה - היא העיזה להביע את דעתה בגלוי. "איך זה שכוכב אחד לבד מעז, איך הוא מעז, למען השם..." והשיר המדהים הזה (של מתי כספי) - אינו מפסיק להדהד בראשי...

deebeebee

New member
אני לא חושבת שהאיסלם גזעני

אבל אני בהחלט חושבת שהאיסלם מנהל מאבק נגד כל מי שאינו מוסלמי.

deebeebee

New member
מטיפי האיסלם לא נותנים מקום

למי שאינו מוסלמי וקוראים להלחם באלה "הכופרים".

הבעיה לא בדת עצמה...

אלא במי שמנצל אותה לצרכיו המרושעים והבלתי אנושים. שלכם חנה גונן

deebeebee

New member
אני לא יודעת אם הבעיה בדת או

בכהניה משום שאני לא מספיק מכירה את דת האיסלם, אבל אני יודעת שדת "טובה" ניתן לבחון על-פי הפירות שהיא מניבה. אם דת כמו האיסלם מניבה כל כך הרבה אלימות, ולאלימות מעט מאד גינוי, אזי אני שואלת את עצמי אם הבעיה איננה בדת.

Annie46

New member
../images/Emo45.gif יפה הגדרת זאת דפנה ../images/Emo24.gif

אכן, האיסלאם לכשעצמו אינו גזעני. בנוסף - רוב המוסלמים הנם אנשים אדיבים ונדיבים ביותר ובעלי חמימות רבה. אבל כפי שאמרת, הדת הזאת יוצאת חוצץ כנגד אלו החושבים אחרת, ובנוסף היא כר פורה לפונדמטליזם חריף ביותר. שבת שלום

למעלה