אירופה שבקה חיים לכל חי באושוויץ

אירופה שבקה חיים לכל חי באושוויץ

אירופה שבקה חיים לכל חי באושוויץ מאת: סבסטיאן וילאר רודריגז (*) טיילתי ברחוב בברצלונה, כאשר לפתע התגלתה לי אמת נוראה: אירופה מתה באושוויץ. הרגנו ששה מליון יהודים והחלפנו את מקומם ב-20 מליון מוסלמים. באושוויץ שרפנו תרבות, מחשבה, יצירה, כשרון. הכחדנו למוות את העם הנבחר, נבחר באמת, כי יצאו ממנו גדולים ונפלאים ששינו את פני העולם. התרומה של העם הזה היא בכל שטחי החיים: המדע, האמנות, המסחר הבינלאומי ובמיוחד הם היו המצפון של העולם. אלו הם האנשים ששרפנו. ותחת מסווה של סובלנות, ומכיוון שרצינו להוכיח לעצמנו שנרפאנו ממחלת הגזענות שלקינו בה, הלכנו ופתחנו את שערינו ל20- מליון מוסלמים, שהביאו לנו טמטום ובערות, קיצוניות דתית וחוסר סובלנות, פשע ועוני שנובעים מחוסר רצון לעבוד ולפרנס את משפחותיהם בגאווה. הם הפכו את ערינו היפות בספרד לעולם השלישי, טבול בזוהמה ובפשיעה. סגורים בדירות שהם מקבלים חינם מן הממשלה, הם מסתודדים ומתכננים פעולות רצח והרס נגד מארחיהם התמימים. וכך, בעליבותנו, החלפנו תרבות בשנאה פאנאטית, כושר יצירה בכושר הרס, אינטיליגנציה בפיגור ובאמונות טפלות. החלפנו את רדיפת השלום של יהודי אירופה ולא את כשרונם להמשיך ולקוות לעתיד טוב יותר לילדיהם, את ההצמדות לחיים בכל הכוח כי החיים הם הקדושה עצמה, ברודפי מוות, באנשים אכולי תאוות מוות לעצמם ולאחרים, לילדינו ולילדיהם. איזו שגיאה נוראה עשתה אירופה האומללה. (*) זהו תמצות ממאמר שהתפרסם לאחרונה באחד מעיתוני ספרד

deebeebee

New member
לא מאהבת מרדכי נכתב המאמר---

הכותב, כמו אירופה שלו, נגוע בגזענות ובשנאה לאחר.

deebeebee

New member
דרך אגב---

כדאי לידע את הבחור שגם לפני השואה לא ממש היו יהודים בברצלונה משום שהם גורשו משם לפני שש מאות שנים כך שאני לא ממש מבינה למה הוא מתגעגע.

אנימו

New member
נגיעה עכשווית- תודה על הלינק.../images/Emo45.gif

האם ידוע לך משהו על האתר בו הוא נמצא? עצמאי או מטעם עיתון? אני רואה שיש שם , בין השאר , התייחסות נכבדה לישראל. עובדות עלינו

ישרון

New member
קראתי בעבר והתחלחתי

מאמר מעורר חלחלה ,נגוע בגזענות מהזן המשובח ביותר הקיים בעולמנו. רק החלף את המושג מוסלמי ביהודי או בכושי ותראה עד כמה מזעזע המאמר . גזענות באשר היא כנגד כל מי שלא תהייה כלפי הזר השונה הגר היא נוהג המנוגד לרוח תורת ישראל.

ואולי צריך להזכיר לכותב המאמר

שגם הנצרות עצמה לא ממש התנהלה בעבר ללא אלימות: אינקויזציה, עלילות דם, גרוש, מסעות צלב, מלחמות פנימיות רוויות שפיכות דמים והשואה. בעבר שמעתי הרצאה של הרב פירון שהיה הרב של שוויץ שסיפר שהשתתף פעם בכנס של כמרים ונזירות כיהודי יחיד. הכומר על הבמה פנה אל הרב פירון ואמר לו: כל כך הרבה שנים שמענו על עלילות דם, האם אתה יכול להכחיש שהיהודים לא הרגו במשך כל כך הרבה שנים ילדים נוצרים לצורך דם למצות? עלה הרב פירון לדוכן וענה לכל הקהל שחיכה בשקט: כל כך הרבה שנים שרפתם מכשפות, אתה עדיין מאמין שמכשפות קיימות......

Kawaii Baka

New member
"רצינו להוכיח[...]שנרפאנו מהזגענות"

ואז לכתוב: " שהביאו לנו טמטום ובערות, קיצוניות דתית וחוסר סובלנות, פשע ועוני שנובעים מחוסר רצון לעבוד ולפרנס את משפחותיהם בגאווה." אני היחיד שמוצע את זה משעשע למדי? אני לא פרו-ערבי ואני לא מתיימר להבין את המצב באירופה...אבל מי אנחנו שנכליל כמות עצומה של אנשים ש"תת-אנשים"? ובעיקר בפורום שכזה.

deebeebee

New member
גזענות היא מחלה חשוכת מרפא

משום שכל דור מעביר אותה לבא ומשום שכל אחד מאמין שהאופוזיציה גזענית. לשאלה "מדוע אתה לא אוהב שחורים/יהודים/ערבים/נוצרים וכו' וכו'" התשובה, ברוב המקרים, כוללת האשמה שהם אלה הגזענים.

למעלה